• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ROMI
    ROMI --- ---
    Djokovicuv neskutecnej skluz :)a driv byl vetsi ranar, kdyz jsem si tuhle poustel zapasy s Federerem na Us open pred osmi lety nebo kdy to uz bylo, tak byl agresivnejsi. Ale proste jsem mu zacal fandit, jak byl na zacatku ten treti vzadu :) a o to vic ho obdivuju, ze se dokazal pozvednout a oba zacal porazet, coz kor u bejcka Nadala v jeho nejlepsich letech bylo fakt neco. :) ale rozumim tomu, ze nema tak peknej styl. Feda je elegan. Rafa se rve o kazdej bod jak o zivot. A holt jednorucni backhand je krasa u Fedi, Wavrince i ted Thiema, kdyz se to umi, tak je to parada ten uder
    KERB
    KERB --- ---
    RUSTU: rozumim ti. zabejcenej rafa a elegan fedex, nic z toho nema, ale je u nej fascinujici jak vse vrati, ze clovek ma pocit jako kdyby to nebylo zas tak nic slozityho. ze super servismana udela prumernyho, ted jak zlepsil i svoje podani tak je fakt silnej, nema ted vyrazny slabiny. ale styl profesora nekoho muze nudit to jo

me bavi kyrgios, vzdycky necim prekvapi, a ten servis to jsou sileny bomby, hraje srdcem
    ten wawruv bekend samozrejme nelze nemilovat.
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    KERB: Jo, ja taky fandim tenisu, podle toho si vybiram oblibence. Ten Djokovicuv styl me proste nikdy nebavil. Samozrejme ho uznavam jako jednoho z nejsilnejsich vsech dob, mozna uplne top. Ale zkratka neumim na ty jeho hre najit neco, co by me chytlo za srdce.
    Treba Fedex, to je proste elegance, kazdej balon s jinou precizne zahranou rotaci. Na Rafovi me zase fascinujou ty preliftovany sileny rany forhandem. Wawrinka, muj nejvetsi oblibenec, zabijak na vsechny zpusoby. U mnoha hracu neco najdu. Ale Djokovic me proste nudi.
    KERB
    KERB --- ---
    já teda fandim tenisu. když hrajou tihle tři, tak je mi to jedno.. ale trochu podvědomě to přeju z nich fedexovi, protože moc toho před sebou už podle mě nemá, ale kdo ví...

ROMI
    ROMI --- ---
    RUSTU: takhle zas fandim skoro kazdymu proti Rafovi
    RUSTU
    RUSTU --- ---
    Ja zas fandim vzdycky proti Djokovicovi, uplne kazdymu. Kazdej ma svoje oblibence :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    5-2 a 30-0 a pak to prohraje, ja fandim Djokovi, Fedovi jen kdyz nehraje s nim :)
    KERB
    KERB --- ---
    no tak po prohranym prvnim setu je postup fedexe v kategorii nerealne, to by se musel asi djoker zranit
    KERB
    KERB --- ---
    CARLITO: vrátim se k utkání a z 5:2 najednou 5:5, omg
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    CARLITO: jsem to zakřikl :-/
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    hlavně servis je naprosto fenomenální
    KERB
    KERB --- ---
    tywe fedex nastoupil ve velkym stylu
    JOPS
    JOPS --- ---
    CARLITO: no, preji to Fedexovi, ale asi vyhraje Novak :)
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    tak za pár chvil Fedex - Djok, jak to vidíte ?
    Doufám, že Roger bude zdravotně ok a nedá to Novakovi zadarmo .. je i kvůli tomu zranění těžkej outsider a to by mu mohlo vyhovovat, není na něm žádnej tlak a může jen překvapit, tak snad překvapí :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl tak finale zenskejch bude Muguruza vs Kenin, semifinale 2x upset :D u Muguruzy je pikantni, ze rozkvetla okamzite po obnoveni spoluprace s C. Martinez kterou Pliskova odkopla, aby dosahla vytouzeneho grandslamu. a bud ho urve Gabrine (muj tip), nebo bude dalsi Grandslam s novickou :)
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: presne tak, z youngsteru nejstabilnejsi
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: no a obcas po prekvapku prijde propadak, ale taky mu to finale preju, fakt se toho neboji a sazi to tam jak Wavra v nejlepsi forme, takovymhle tenisem by mohl rozprasit i Djoka
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    KERB: ja mam i Sasu moc rad, ale Dominic si to proste zaslouzi vic, z next-gen hracu ma nejstabilnejsi formu, navic porazil kurva nadala! :D
    KERB
    KERB --- ---
    SPLIFFBOY: taky

tak ukázal, že nejenom antuka, ale i na tvrdym .. je našláplej, přeju mu ať přejede Zvereva, jakože asi jo

djoker x fedex - tady bych byl prekvapenej, kdyby to dopadlo jinak nez postupem Novaka
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl pecka, moc to Dominikovi preju, si to snad dam doma ze zaznamu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam