• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ROMI
    ROMI --- ---
    heh to je zase hruza sledovat Siniakovou s tou Kudermetovou :D klasickej zenskej tenis zase :) z 1:5 6:5 pro Siniakovou ve tretim, ty prvni dva se taky otocili uplne :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    FRIX211: no vidíš, to jsou ty tvoje tiskovky.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Kája super :-)
    Ten Sandgren je s Djokerem stejná váhová kategorie?
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    tyvole to neni mozny tohle :(((
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jo a zranila se na tiskovce! takze zas za to muzou zpropadeny media :)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tvl, Kvitova se odhlasila z RG pro zraneni kotniku. skoda:(
    s takovou tam za chvili nikdo nezustane! :D
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    PAN_SPRCHA: ale takhle to přece není :), ta tiskovka fakt není pro tebe jako jedince, ta je jako zdroj pro obsah, kterej přeberou média po celým světě a vzniknou z nich články, videa, print, online, všechno... Bez tiskovek by image a viditelnost sportu neuvěřitelným způsobem utrpěla, tenis by měl prostě míň prostoru = míň popularity = míň peněz = míň zájmu celkově = v dlouhodobým měřítku by se stal míň populárním sportem všude po světě, bylo by míň kurtů atd. a byl by z něj míň masovej sport. To samozřejmě domýšlím ad absurdum, ale tvůj post je hodně mimo.

    Jinak bez ohledu na situaci s Osakou za sebe můžu říct, že budu jenom rád, když ji chvíli na okruhu neuvidím. Míň sympatií mám snad jenom k Van Uytvanck nebo Collins.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Mi zas přijde ta reakce novinářů úplně hysterická. Oni si uvědomují že začínají být zbytečným mezičlánkem mezi sportovcem a fanouškem v době sociálních sítí. Kdo na ty tiskovky vůbec dneska kouká?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SADY: uvidime. ja jsem popravde cekal trosku vic podpory uz na to jeji prvni vyjadreni, ze na tiskovky chodit nebude, treba od dalsich hracu, kdyz se postavila jakoby za ne. ale nezaznamenal jsem z tenisoveho sveta snad vubec zadne pochopeni. tak nevim, jestli to "coming out" zmeni, nebo si spis reknou, "ok, je nemocna, odhlasila se, at se vrati, az to bude ok" a pojede se dal v tech kolejich.
    SADY
    SADY --- ---
    SPLIFFBOY: chapu, ja myslim ze hlas neztratila, naopak by po coming outu mohl byt bran vazneji nez je to hvezdicka co nechce aby ji otravovali.. a ze to umej otravit :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    SADY: ja jsem daleko tomu ji soudit, udelala, co je pro ni asi nejlepsi. jen mi to prijde proste skoda, jednak kvuli jejimu tenisovymu talentu. i kvuli tomu, ze je ten hlas novy generace a mohlo to neco zmenit, coz si nejsem jistej, jestli se ted rozhejbe.
    SADY
    SADY --- ---
    SPLIFFBOY: tvl. kdyby to slo takto snadno predikovat, tak by to nebylo tak slozity na reseni v ramci lecby, jde o chemickou rovnovahu v mozku a ne lecbu natazenyho svalu, proste to zkusila (treba i na doporuceni sveho terapeuta) a neslo to, za to bych ji vazne nesoudil...
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ONDRA_99: ja souhlasim, ze je to slozity, nejde to nahlizet jednostranne a ze si ten pristup/pravidla nejakou revizi zaslouzi. faktem ale taky je, ze jsou to profesionalove, maji zavazky vuci sponzorum, divakum, turnaje ty zavazky maji stejne taky. psychicke problemy urcite marginalizovat nechci. jsem ale za rovny podminky, ignorovat ty pravidla s tim, ze konkretne ona je v pozici, kdy si muze dovolit pravidla ignorovat a platit pokuty, to neni fer vuci ostatnim, kteri na ty tiskovky musi. nejvic mi na osaky pristupu vadilo, ze grandslamy vydali vcera spolecne prohlaseni, ze to s ni chteli resit, a odezva neprisla, respektive prislo toto. pokud opravdu chtela zmenu, po ktere volala, mela skvelou prilezitost na ni nejak participovat. pokud je na tom aktualne psychicky tak zle, ze nechtela resit radeji vubec nic a kdyz ji nenechali priveligia, radeji se odhlasila, tak si rikam, jestli tam vubec mela jezdit a nemela se zamerit na reseni tech psychickejch problemu rovnou.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Tak jí přeji uzdravení, jestli depky jako depky, tak je to prostě nemoc.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ONDRA_99: a jak by se ta situace měla zlepšit? Je dospělá, prachu má dost, tak ať si najme psychologa... Nebo ať to nedělá.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Ja si myslim ze tohle je obecne hrozne slozity tema na ktery je tezky mit nazor ciste na jednu stranu. Sice je pravda ze tiskovky jsou soucast te prace. Zaroven mne ale prijde ze ve sportu je casto spatny pristup typu "kdyz na to nemas tak to nedelej". A obecne jsou psych. problemy vnimane stale jako hrozne tabu a "jsi slaby" a podobne. Pak to dopada i tak ze se ti nekteri sportovci zabijou. Myslim si ze by se mela celkove v tomhle situace nejak zlepsit a byt spis poskytnuta nejaka podpora. Protoze kdyz tu depresi ma, tak to ze je defakto dotlacen k tomu prestat ten sport delat tu depresi jen zhorsi.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ok, tak to jeste eskalovalo, Osaka pred chvili na socialnic sitich priznala deprese a odhlasila se z FO
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: to by nechtela mluvit jen s Fridrichovou a par nepratelskejma redakcema :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    SPLIFFBOY: Asi souhlas s Tebou a Andym. Možná ještě dostala noty z našeho hradu.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jinak jak vnimate kauzu Osaka vs tiskovky? :)

    jako ja ji na jednu stranu rozumim, na druhou je to za me cast jeji prace.. vylouceni jedny z nejlepsich tenistek z turnaje ci zakaz startu na dalsich za dobry pro tenis nepovazuju. zatim nejvic se mi libil nazor Andy Murrayho, at teda na grandslamu hraje jako amater a nebere za to prize money.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam