• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/







    rozbalit záhlaví
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    NIMBUS: S Djokovicem?:)))
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nějakej odhad, s čím se trápí ten Rafa?
    SADY
    SADY --- ---
    ZBYNEK: a lindo
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    ROMI: Vamos! :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    ZBYNEK: jeste dnes Djok a byl bych stasne :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak nás čeká krásný tenisový víkend - zítra single, v neděli debl... Držíme palce, Báro (a Katko)! ;-)
    ROMI
    ROMI --- ---
    po dlouhy dobe nervy u sportu, ale to uz mam jen u zenskyho sportu obcas, tenis des bes, kor kdyz tam zacly obe kopcovat :) ale vybojovala to a ani ten aut uznanej za dobrej mic ji nerozhodil :) ale mel jsem prozreni ze postoupi do finale, kde pak prohraje, tak doufam, ze jsem mel vidiny :D
    DUKON
    DUKON --- ---
    masaka
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    wow, ted ve studiu ukazujou ten zahlasenej/odvolanej out na 4. matchball z jestraba a byl opravdu out, Barbora mela vyhrat o chvili driv. kdyby to nedotahla znovu do uspesnyho konce, byla by to strasna krivda.
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    Hele jinak doporučuju replay - míč s tím geniálním lobem na brejk 5-3 v prvním. To bylo absolutně něco mimo realitu od Báry.
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    ONA TO DALA!!!!!
    N_I
    N_I --- ---
    husty....civoe....
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    jezis jo! to bylo drama. pri tom zahlasenym/odvolanym outu na 4. matchball me uz omejvali. Bara mela casto v zapase smulu, ze ji nevychazely veci, co jeji hru driv v turnaji zdobily. ale ukazala neskutecnou mentalni silu! skvele!!!
    KERB
    KERB --- ---
    no tak to wow krejcikova
    FRIX211
    FRIX211 --- ---
    Jinak teda, jasně, vím, že dělat predikce tohohle typu, na semi v GS obzvlášť, je chujovinka, ale stejně si nemůžu pomoct. Bára to má se Sakkari H2H 2:0, 4:0 na sety. A podle těch semi teda upřímně Maria nehrála žádnej groundbreaking tenis, Swiatek měla nervy jak prase a dost kazila. Jestli Bára udrží nervy na uzdě, tak šance je hodně reálná. Ty vypsaný kurzy jsou slušná haluz :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: castecne souhlas, trochu konzistence by to chtelo, vsechny ty komety, co jednou zazarily a pak nic, se omrzej. na druhou stranu me ta soucasna vyrovnanost taky celkem bavi. neni to tak davno, co skoro vse sbirala Serena a byla to uz nuda. v ATP trvala dominance velke trojky (ctyrky s Andym) strasne dlouho a i kdyz me bavi rivalita mezi nima a jsem rad, ze zijeme v jejich dobe, moc pestre to taky nebylo. spousta tenistu a tenisek v rozhovorech rika, ze treba v top100 umi skvele hrat tenis kazdy a rozhoduji pak detaily (a u zenskych obzvast pak urcite predevsim hlava :)). kdyz se nekdo dostane do te uzsi spicky a je nasazovanej na turnajich, v prvnim kole ma slabsi protivniky nebo dokonce volnej los, sbira pak body v podstate za nic a v tom je ten system nespravedlivej. ja fandim tomu, ze ten system jde nabourat a dostavaj se do nej novy talenty. to, ze to vetsinu z nich pak semele a je z nich zalezitost jedny sezeony, pokud vubec cely, je samozrejme skoda. ale ony ty dva posledni roky byly celkove dost atypicky, jinak by to taky mohlo vypadat jinak. treba k tem dvema, co rikas, bych rozhodne pocital Barty, ta vzhledem k okolnostem konzistentni celkem je... a kdyby vloni litala po tour, GS by podle me pridat mohla. plus za me je teda taky velkej faktor to, ze spousta tech hracek brzy po svem uspechu dojede na nejake zraneni. myslim, ze v tomhle je ten sport na profi urovni nyni narocnejsi nez kdy driv v minulosti byl.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: WTA bude mít novou GS vítězku, ale myslím že by byli radši kdyby to byla některá opakovaně.
    Za posledních pár let to jsou samé nové vítězky. Jenom Osaka a Halep uhrály víc než jeden turnaj.
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak muj tuch s Barou vysel a Maria je imho lepsi souper nez Swiatek :) ale uvidime no, zenskej tenis porad :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    a teda zkurvily mi ticket, holky, ale nezlobim se :D
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tezko rict, zda lepsi. Kdyz je Swiatek v razi, je na antuce v podstate nehratelna, jako to predvadela treba pred trema tydny v Rime, obzvlast v tom finale proti Pliskove. tady v uvodnich kolech asi taky celkem dominovala, osmifinale proti Kostyuk bylo ale hodne nervozni a plny chyb, to jsem si rikal, ze by se pres ni Bara se svou hrou dostat mohla. nicmene se pres ni teda driv dostala Maria. Jako ta je urcite taky hratelna, ale cekam obrovskou bitvu, Maria je zarputila bojovnice a taky nejvys nasazena ze zbyvajici ctyrky. Mohl by to bejt hodne koukatelnej tenis.
    Kazdopadne je to otevreny a WTA bude mit novou GS vitezku, kdyby to byla Barbora, byla by to krasna pohadka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam