• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak koukám na program, na kolikátou si mám dávat zítra budíček... Od 8 debl a singl je až v 11!

(To mě teda pěkně nasrali - bojím se, jestli zítra zvládnu pracovat ;-))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ZBYNEK: hlavně vsadit na Svitolinu
    ROMI
    ROMI --- ---
    TELVIS: nemam ho rad, ale tenis ma zabavnej
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    Nick v nejlepsi forme.
    Az je toho andersona jednomu lito (neni:))
    Klasika, posledni eso na matchball se zeptal nekoho kam to ma dat…

Brilliant Nick Kyrgios Entertainment vs Anderson | Atlanta 2021 Highlights
    https://youtu.be/U6vLMrdvd3E
    ROMI
    ROMI --- ---
    ZBYNEK: Monfils :)
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ZBYNEK: To je ale probuzení... Badosa skrečovala, Markéta je v semi, a já jsem neprohrál sázku ;-)))

Teď jí čeká Svitolina...

A postoupily i holky v deblu!

Že bych si dal zítra budíka na čtvrtou? ;-)))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BIOBOID: asi stejný výraz při hře jako má manželka při sexu?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    Co mě na tý Plíškový tak sere?
    KLX
    KLX --- ---
    Jo, fakt blbá a zbytečná prohra.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Vondrousova za stavu 6-3 v tiebreaku zkurvila jasnej mic, skoda ty ctyrhry
    KLX
    KLX --- ---
    Bože, Plíšková má fakt dneska den. Jako na lopatě a nic. Ženský tenis. .-)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ZBYNEK: jo, to udelej, to by Markete taky mohlo pomoct :D
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SPLIFFBOY: Jdu si na Badosu vsadit...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Taky se tady pohybují individua, co vsadili, že Roger vyhraje RG i Wimbledon, že
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    PAN_SPRCHA: v pohode, to se mi klidne smej :D a ja na oplatku najdu, jakej si byl skarohlid po uspechu barbory ve strasburku s moznym long runem na RG! :D ne, vsak me tohle na zenskym tenisu vlastne nejvic bavi, ze je nevypocitatelnej. A jak jsen psal, v pripade uspechu nasich, kterej jsem nepredpovidal, se pletu noc rad.

Takze: Badosa v pristim kole Marketu stejne smazne! :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: tohle je úžasná předověď :) ne že bych se ti smál ale říká to všechno o předpovídatelnosti ženského tenisu.

Krejcikova muze potkat Barty ve ctvrtfinale, kam by obe asi dojit mely. Obavam se, ze tam Barty ukonci jeji medailove nadeje, skoda, ze se nepotkaji o kolo pozdeji. takže tam nedošla ani jedna

Kvitova by ve ctvrtfinale narazila na Sabalenku, jestli sama nevylitne driv. taky ani jedna tam nedošla

Vondrousova ma dobrou sanci s Bertens, ktera se behem svoji posledni sezony v kariere dost trapi, ale v osmifinale by potkala Osaku. Vondroušová porazila Bertens, jediná trefená :)

Nejzajimavejsi los ma asi Pliskova, i kdyz tam muze byt nebezpecna uz ve druhy kole Jabeur. Jabeur vypadla hned v prvním, Plíšková ve třetím
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SPLIFFBOY: Osaka měla v průměru dvě nevynucený chyby na game, takže asi tak. -koukal jsem na to a Vondroušová hrála hlavou. Nesnažila se to urvat, jenom vracela a to velmi často yysoký balóny, který Osaka chtěla zabít a tak dva ze tří šly do pryč
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    jako ze nema zenskej tenis logiku vime...ale tohle:))))
    ze tam po dnesku zustane jen Marketa je fakt scifi
    ROMI
    ROMI --- ---
    tak nakonec bude Marketa nase jedina nadeje, tak cekam, ze vypadne v pristim kole :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Lol, ja byl 4 dny mimo signal a na olympiade jedou haluze a la wta :D no Marketa zavrela hubu vsem, co ne popudilo, ze chranenym zebricek vyradila Karolinu, vcetne me. Videli jste ten zapas? Hrala nejak extra dobre, nebo se Osaka sesypala?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam