• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/







    rozbalit záhlaví
    ROMI
    ROMI --- ---
    NIMBUS: murray bez sance i s covidovou pomoci :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    YBUKO: tomu Andymu bych to hrozně přál a to jsem mu nikdy moc nepřál. Za ty léta těch trablí se zdravím. To samý Delpo, ale tomu jsem přál už dřív, teda krom finále Austrálie s Fedexem
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PAN_SPRCHA: tak to by fakt teoreticky mohl přijít omikronový chaos. A chaos is a ladder, takže si asi udělám za pár korun záložní tikety s Alcarazem (kurz 25), Evansem (100), Murrayem (60) atd. ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    YBUKO: ono jestli je to tak jak popisuje Tomič: tedy hráči nejsou nijak testováni, jenom jim rozdali samotesty ať se testují. A k tomu ty ještě pořádně nefungují protože Tomič i když už cítil Covid tak měl pořád samotesty negativní . .. .
    Jestli s tím něco neudělají, tak bude z AO fraška
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Já vsázím na Nadala. Zrovna Omikron měl tak by měl turnajem projít
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: můj tiket na Fortuně se začíná potit
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PAN_SPRCHA: mno turnaj už nezruší, pokud se teda situace obrovský nezhorší, ale hráči odpadávat na tuty budou.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    YBUKO: jen aby to nevyhrál Omikron. Ať počítám jak počítám, tam to bude lítat horem dolem
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PAN_SPRCHA: papírová forma luxusní, jenom koukám, že s Medvědem ve všech třech případech vyhořel, a Zverev ho taky vyklepl. Ale kdyby Djok nenastoupil a Medvěd dejme tomu musel kvůli covidu místo na kurt do izolace, tak proč ne...
    Já skoro doufám, že do toho covid nějak zajímavě zasáhne, protože tipovat furt jako vítěze Djoka a do zálohy Medvěda už je takové fádní. Bylo by zajímavé, kdyby dostali šanci vyniknout i další hráči.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Berettini kterého loni na GS neporazil nikdo jiný než Djokovič je nalosováný do 1/8 právě k Djokovičovi.

    Takže černého koně AO bychom už měli.
    DUKON
    DUKON --- ---
    se do toho srbský nácek dobre zamotava
    mno je to tragéd

    Djokovičův test na koronavirus mohl být zmanipulovaný, tvrdí německý magazín Spiegel - Aktuálně.cz
    https://sport.aktualne.cz/tenis/djokovicuv-test-na-koronavirus-mohl-byt-zmanipulovany-tvrdi/r~d01244a673c111ecad06ac1f6b220ee8/
    ROMI
    ROMI --- ---
    NIMBUS: nevim uz vubec :)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---

    Bude zítra Novakovi zrušeno vízum?

    14 hlasy od 14 respondentů
    • 57.1% / 8 hlasů
    • 42.9% / 6 hlasů

    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: byť v žádosti píše,že 16 měl výsledek... ;-) a že nikde dva týdny nebyl, ale že teda letí ze Španělska
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Z Novakovo žádosti
    On 16 December 2021,1 was tested and diagnosed with SARS-CoV-2 (COVID). Annexed hereto and marked
    ND-2’ is a true copy of my COVID-PCR test result issued by the Institute of Public Health of Serbia showing
    a positive COVID result dated 16 December 2021.

    Visa duration and travel
    Date of grant 18 November 2021

    Tak jak dlouho trvá tohle zprocesovat? Časový posun deset hodin.
    Ale zjistil to až po návštěvě dětí sedmnáctého.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRA_99: jojo.
    Představa že pošle dvacet teenagerů do karantény a nikdo z nich na sociální sítě o tom nenapíše ani slovo je docela absurdní.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    SPLIFFBOY: Za me hlavne at mu to nedovoluji. Protoze to by si vytreli prdel s jinyma hracema co vyjimku nedostali a pritom mohli mit i skutecny duvody.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Plus si to furt cely vytira prdel s tim, ze datum uzaverky zadosti o lekarskou vyjimku na tenisovej svaz australie byl 10.12.

    Jako tahle kauza je cela spatne, ted uz to proste nemuze mit viteze a porazeny, at uz tam Novak zustane a bude hrat, nebo i kdyby to australsky autority zas zvratili, vizum mu zrusili a deportovali, zustane hodne hnusna horka pachut. A cely mi to prijde zbytecny.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KERB: na tom je tak krásně vidět že to celý psal právník:)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    KERB: Ted by to chtelo vyjadreni jekterych tech deti nebo novinaru jestli byli o jeho pozitivite informovani. Osobne mne prijde ze se v tom akorat vic a vic zamotava. Mozna by i pro nej bylo lepsi kdyz by si proste priznal ze to posral a neproslo mu to.
    KERB
    KERB --- ---
    STATEMENT BY NOVAK DJOKOVIC
    12 January 2022

    I want to address the continuing misinformation about my activities and attendance at events in December in the lead up to my positive PCR COVID test result.

    This is misinformation which needs to be corrected, particularly in the interest of alleviating broader concern in the community about my presence in Australia, and to address matters which are very hurtful and concerning to my family.

    I want to emphasise that I have tried very hard to ensure the safety of everyone and my compliance with testing obligations.

    I attended a basketball game in Belgrade on 14 December after which it was reported that a number of people tested positive with COVID 19. Despite having no COVID symptoms, I took a rapid antigen test on 16 December which was negative, and out of an abundance of caution, also took an official and approved PCR test on that same day. The next day I attended a tennis event in Belgrade to present awards to children and took a rapid antigen test before going to the event, and it was negative. I was asymptomatic and felt good, and I had not received the notification of a positive PCR test result until after that event.

    The next day, on 18 December I was at my tennis centre in Belgrade to fulfill a long-standing commitment for a L’Equipe interview and photoshoot. I cancelled all other events except for the L’Equipe interview.

    I felt obliged to go ahead and conduct the L’Equipe interview as I didn’t want to let the journalist down, but did ensure I socially distanced and wore a mask except when my photograph was being taken.

    While I went home after the interview to isolate for the required period, on reflection, this was an error of judgement and I accept that I should have rescheduled this commitment.

    On the issue of my travel declaration, this was submitted by my support team on my behalf – as I told immigration officials on my arrival - and my agent sincerely apologises for the administrative mistake in ticking the incorrect box about my previous travel before coming to Australia. This was a human error and certainly not deliberate. We are living in challenging times in a global pandemic and sometimes these mistakes can occur. Today, my team has provided additional information to the Australian Government to clarify this matter.

    While I felt it was important to address and clarify misinformation I will not be making any further comment out of utmost respect for the Australian Government and their authorities and the current process.

    It is always an honour and a privilege to play in the Australian Open. The Australian Open is much-loved by players, fans and the community, not just in Victoria and in Australia, but around the globe, and I just want to have the opportunity to compete against the best players in the world and perform before one of the best crowds in the world.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam