NIMBUS: Já na to koukám teda jedním okem při práci, ale i tak jsem stihl pochopit, že jakmile tam s Mattem nastoupí to ultra přehnaný děvče, nastal můj čas přepnout. Naopak na zubatou rakušanku Barbaru jsem docela trpěl :) Ta mi přišla naprosto super, a to nejen v porovnání s tou novou slečnou.
(Ale on Eurosport se mi celkově v poslední době umí extrémně netrefit do noty. Fuč jsou mí oblíbení Snooker moderátoři (cool krátkovlasej hudební novinár a pak ten vlasatej) a zato nastoupil kudrnáč z Blue Petera, co nejenom vypadá, že ví o snookeru úplný hovno, ale navíc fakt hrozně dementně prázdně žvaní, a hlavně ta prapodivná maminkoidní paní, která je ještě o několik tříd horší a sere mě už roky, kdykoliv tam probíhaly její vstupy. Přidejme k tomu vypsychovanou Reanne Evans a Eurosport mi tento víkend ShootOut úspěšně přetvořil v osobní peklo. Pardon za OT, někde jsem to musel prostě vypustit :-)
BTW Stefanos dneska ukázal nečekaně dobrou hlavu a robot Sinner taky jede slušně. Každopádně největší fazónu má imho Rafa. Přeju mu titul :)