• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    KERB
    KERB --- ---
    a nechci spekulovat, ale vemte si, ze Djoker dostal stopku na US open i na AO. Myslim, ze neni nejmensi duvod, aby minimalne na tom US loni ten titul neziskal, ja bych si na nej proti Alcarazovi vsadil
    KERB
    KERB --- ---
    zatim nikdo z nich ale neumi to co velka trojka, tzn. hrat 5h zapas konzistentne na ty nejvyssi urovni - kazdej z tech mladsich se treba vybicuje na set, max na dva a hraje jak z partesu, ale pak propad .. hlavne v hlave. A jak hraje sampion? z 0:40 bezne vyhraje gem, kdyz ho nekdo brejkne neslozi se a rebrejkne. Proto jsou podle me tihle tri tam kde jsou. Podivejte se kolik neskutecnyho talentu ma Kyrgios, ale neni srovnanej v palici
    KERB
    KERB --- ---
    Thiem shorel jak svicka, Murray uz pochopitelne jen dohasíná. Medvedev je houzevnatej , to je fakt, Stefanos si asi taky driv nebo pozdeji sahne na GS, De Minaur.. ne e...
    Nikdo nevycniva a zatim to vypada, ze jediny kdo snad bude mit sanci vyhravat opakovane je Alcaraz.
    KERB
    KERB --- ---
    co dodat k letosnimu RG

Moucha neskutečně, měla na tu Igu, ale těch chyb, ... ale klobouk dolu.

Chapu, ze Rafa a Roger jsou milacci proste, ale milujte ho nebo nenavidte, ale Djokovic je opravdu nejlepsi, ma vsechno, je konzistentni, cim dyl hraje, tim je lepsi, jak v kazdym zapase, tak celkove. Fyzicka neskutecna v 36ti. To mu nemuze nikdo odeprit. Pripada mi, ze vzdy hraje v prvnim setu tak, aby si osahal nakolik bude muset hrat a pak pripadne zaradi dvojku v dalsim setu a jede. Urcite v tom je i nacteni soupere, ktery ma podle me neskutecny - vi presne co na koho hrat a je toho schopen.

23 to dlouho asi nikdo neprekona, skoda Rafy, nejvetsi sanci ma RG, ale buh vi jak na tom bude za rok. Alcaraz hraje bomby - ten urcite ziska o dost vic nez jeden GS - ostatni mladici nevim.. Zverev vypadal driv, ze by mohl, ale neni to tam. Rune az vyzraje? Tiafoe? Nevim... Skoda Nicka, ten je skvelej - ten me bavi, ale uz mu je taky 28, tam to na hromadu GS nevidim. Kdo tam je dal z mladejch... Shapo e e, Sinner,.. nevim, u nikoho nevidim to co u Alcaraze, ten ma potencial urcite.

Ty první dva sety Alkac x Joker byly nehorazny, ale koukneme se na to, Djokovic nemel moc odehrano do RG, finalni faze GS a beha tam s o 16 let mladsim souperem, kterej nakonec odejde fyzicky kvuli krecim. Je navrcholu a podle me jeste minimalne 3 roky se tam udrzi pokud bude mit motivaci.
    ROMI
    ROMI --- ---
    ROMI: v nejstarsim vitezi, to je opacne :)
    Roger Federer - 36 years 5 mons 7 days, Novak Djokovic - 36 years 6 days, Rafael Nadal - 35 years 11 mons 19 days

Ultimate Tennis Statistics - Oldest Grand Slam Champion
    https://www.ultimatetennisstatistics.com/record?recordId=OldestGrandSlamChampion
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: v tom semifinále měl i mečbol. 17 let a dva měsíce mu bylo.

To z něj byli všichni vyplesklí že do dvaceti vyhraje GS
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRAT: Ruuda jsem tu řešil už před sedmi lety.....ten zas vypadal v těch 17 jako novej Federer pak se trochu zasek.

Tady na tý pětistovce se proslavil
    2017 Rio Open – Singles - Wikipedia
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/2017_Rio_Open_%E2%80%93_Singles
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    JOPS: Myslím, že zatím z trojky Zverev, Tsitsipas, Medveděv, dostál očekáváním částečně jen ten třetí. Mně osobně se na RG docela líbil Casper Ruud, 24let.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ultimate Tennis Statistics - Youngest Grand Slam Champion
    https://www.ultimatetennisstatistics.com/record?recordId=YoungestGrandSlamChampion
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: Rafael Nadal - 18 years 11 mons 20 days; Carlos Alcaraz Garfia - 19 years 3 mons 24 days; Novak Djokovic - 20 years 7 mons 23 days; Roger Federer -21 years 10 mons 15 days
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    JOPS: pokud se nepletu, tak vsichni z velke trojky meli prvni GS ve veku 21-22 let, jiz zminenej Alcaraz ho vyhral v 19. Ja bych nad nim teda hul nelamal… ;)
    ROMI
    ROMI --- ---
    JOPS: Alcaraz vycniva docela dost
    JOPS
    JOPS --- ---
    zjistil jsem, ze jsem asi fosilie, co se tyce tenisu. Ty mlade pusky uz vubec neznam. A strasne me sere, ze ta era Fedex, Nadal, Djokovic, Murray, Wawrinka, Del Potro a dalsi konci a zatim nevidim zadnou nahradu. Proste nekoho, kdo by vycnival. Djokovicovi je 36 a drti ty mladochy jako by se nechumelilo...
    Mozna je pro tenis lepsi, ze tam nebude ta svata trojice, ze to bude o dost vyrovnanejsi, ale kua, potrebujete vzdycky nekoho, kdo je povazovan skoro za boha na koho se tesite az vleze na kurt...

Djokovic a jeho 23 grandslamu a jeste je dost velka sance, ze to neni finalni cislo. To uz asi nikdo v historii nezopakuje.
    ROMI
    ROMI --- ---
    jeste teda zalezi jestli bude mit motivaci :) Ale Pepe Imaz uz je minulost, tak by tu motivaci mohl mit jeste dva tri roky :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    NEVADA_: ty jsi protivna a neobjektivni ;) ale nastesti na tobe to nezalezi :) Wimbledon je nejvetsi favorit, takze tam bych mu i veril. A ma sanci i na sezonni grandslam, i kdyz us open pro nej bude tezsi. A doufam, ze jeste chvili vydrzi a zahrajou s Alcarazem nejaky paradni zapasy.

TELVIS: statisticky ano, to uz byla i predtim, ale lidi to stejne nepresvedci :) viz Nevada
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    ROMI: Takze snad goat debata definitivne vyresena
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Jo, smeták jeden protivnej.

(A stejně... i kdyby dal rovnou i Wimbledon, tak to pořád bude támhle ten třetí vzádu.)
    ROMI
    ROMI --- ---
    NOLE!!! 23 :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Skoda, byla blizko. Ale vsak ona jeste sance mit bude a snad neco klapne priste :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Je hotovo. Tak snad se potkají na Wimbledonu.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Djokovič hodně chybuje a neřekl bych, že je Alacaraz výrazně lepší. Oba mají/měli skvělý momenty, ale Novak prostě umí zapnout na max ve správnej čas.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: Blbě našlápnul a pak křeč.
    ROMI
    ROMI --- ---
    NIMBUS: jj paradni tenis to byl ty dva sety, skoda jestli je zranenej a jeslti krece, tak je mladej jeste a bude se muset naucit vydrzet
    ROMI
    ROMI --- ---
    ONDRAT: co mu je, chvili odejdu a za chvili to bylo 4-1 a Carlito se plouzi, krece bo co?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    V druhým setu se hrál špičkovej tenis a oba hráči předvedli to nejlepší, ale nemyslím si, že to Alcaraz ještě rozhejbe.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NIMBUS: Carlito vypadá, že to vzdá.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Tak po včerejším zážitku i dnes probíhá jeden z nejlepších zápasů mého života
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Btw, byť z dřevních dob, tak Kája má před finále H2H 2:0. Just sayin
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Skvelej match. Na twitteru tennis stats pisou, ze tim zvysila svou bilanci s top3 hrackama na 5:0, tak snad v sobotu tuhle dominanci jeste posune. A snad hlavne konecne vydrzi chvili zdrava, protoze ma na nejvyssi spicku.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRAT: no.....jako zcela upřímně jestli to druhé semifinále dopadne nějak rychle tak nemá Muchová moc šanci to fyzicky utáhnout.
    Po tomhle bude ještě tři dny tahat nohy za sebou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam