• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    NEVADA_: Nadal ještě nic? Taky to už každý rok čekám, smutná podívaná.
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    Britský tenista Andy Murray oznámil konec kariéry. Turnaj na olympiádě v Paříži bude jeho poslední, napsal na X. Brit v kariéře vyhrál tři grandslamy: dvakrát Wimbledon a jednou US Open. Na kontě má také dvě olympijská zlata. V minulosti ho koučoval Ivan Lendl.

https://denikn.cz/minuta/1480942/
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Tak v mezinarodnich vodach meli italove na jednom baru telky s prijmem (asi) satelitni tv, takze odsledovano na italskem trajektu v obklopeni prevazne Italu :) postupne se tam vytvorila dost atmosfera, po prvnim a druhym setu, ktery byly celkem jak pres kopirak, jen si devcata prohodila roli, nabidl ten treti docela drama. Byl to vcelku zazitel ze sledovani a (zprvu dost skryvaneho, pak uz ztezi potlacovaneho) fandeni. Trosku nostalgicky mi to pripomnelo finale wimbledonu 2011, ktery jsem sledoval behem KVIFF v Termalu na baru. Ale tohle bylo jeste vic. Mily prekvapeni, jak se to vyvrbilo. A treba to Barboru nakopne pred olympiadou na antuce. Kazdopadne pozapasovou ceremonii a proslovy si schovam ke shlednuti ze zaznamu, at se muzu v klidu dojimat nejakym vzpominanim na Novotnou, ktery nepochybuju, ze probehlo… :)

ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: jj bude i favorit myslim Bara poprvy, tak snad to da, kdyz je v takovym laufu, tak to vetsinou dokonci.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    NIMBUS: Zensky grandslamovy finale se hraje zpravidla v sobotu :) a ja teda v italii jsem, ale v case zapasu budu zrejme v mezinarodnich vodach mezi Sardinii a pevninou mimo signal :(

Kazdopadne kdo by to od te Barbory letos cekal, co? A to si myslim, ze Rybakina byla vetsi zkouska, nez bude ve finale Paolini. Tak uvidime, kdo se bude radovat, az dopluju ke brehum Italie :D
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    YBUKO: já jsem si myslel, že ho ten Rune potrápí víc. Navíc v suchým v čtvrtfinále. Na Itala bych si nevsadil. Ale zase mám v sítnicích vypálené to RG, kde si ho mazal dva sety na chleba... Ale to není tráva. Pokud se na Noleho dobře vyspí, IMHO má šanci. Ale říkám, nevsadil bych si na to... Nebo? ;-)
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    NIMBUS: U Mussetiho jsem čekal, že dojde daleko, ale Djokoviče nedá...
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nimbus jede v sobotu do Itálie, asi mi neprojde abych seděl někde v Benátkách v hospodě a koukal na to. Ale zase to tam třeba bude někde v bedně v neděli;-)
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    ROMI
    ROMI --- ---
    NIMBUS: Neda
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Jak myslíte? Kousne Musetti Noleho? Mám stále v paměti ten super zápas z RG, kdy vypadalo, že ho smázne. Ale tohle je tráva, byť dneska hrál parádně...
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    To nám tam moc zástupců na Wimbledonu nezůstalo, jen Krejcikova
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    ROMI: jo, jestli to krachne, tak určitě kvůli ženě:))
    ROMI
    ROMI --- ---
    YBUKO: u tech buchet nikdy nevis, jak se vyspej :) ale Pegule bych veril asi vic nez Haddad, ale je to takove vesteni z koule obcas u nich :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    mel na nej vsazeno kamos, tak nadaval a pak nechapal, ja mel vsazen na Felixe a ten to posral s Kokkinasem :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    PTT: jeste ve tretim tekl 3-1 :) nechapes :D
    PTT
    PTT --- ---
    A vitezem se stava...neskutecny obrat

YBUKO
    YBUKO --- ---
    Vlastně ještě Bouzkova by mi zítra mohla odpálit Kalininu, to radši stopnu.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Já zkouším mj. tohle, tak jsem zvědavý, který favorit selže jako další :)) Možná Pegula by mohla dostat kapky od Boulter.

BUGAS
    BUGAS --- ---
    PAN_SPRCHA: úplně mě nasral, mel sem to na něj za barák, teď se bojím že bude v noci chcat
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    A ještě Kopřiva výpad s nějakým loserem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam