PAN_SPRCHA: jo, ja nerikam, ze mely ty pavouky vymetene, jen ze se jim povedlo vyhnout se svym nemesis. a na tom RG 21 se Krejcikova vyhnula treba Serene (ok, ta uz byla jednou nohou v duchodu), Swiatek, Barty... z nasazenych hracek porazila nasazenou 5, 17, 24 a 31, coz zas tak impozantne nezni, ale rikam, nechci to zlehcovat, porazila ty, ktere porazily ty vyse nasazene... seslo se to. Vondrousova na olympiade prehrala tehdy senzacne Osaku, coz je taky otazka, jak ta ustala ocekavani na sebe, pak tam mela nejvys Svitolinu. a letosni Wimbledon, jasny,Krejcikova porazila Rybakinu, ve finale Paolini, tedy letosni finalistku RG, nebo treba letos skvele hrajici Collins... ale zas nemusela celit jmenum jako Gauff, nebo Swiatek (i kdyz jak rikas, ta rozhodnena trave nedominuje). ja chapu, ze ta vitezka nikdy nemuze porazit vsechny v pavouku, jen jak je to posledni roky otevrenejsi, tak se proste v tech pruchodech pavoukem casteji hraje i na element trosky toho stesticka... a nic proti tomu, ja to Krejcikovy preju, aby to pripadne zas klaplo.