• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    Australian Open 2024 (since 1905)
    Melbourne
    https://ausopen.com/

rozbalit záhlaví
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BUDDHA: ja bych to zas neshazoval, nehrajici kapitan stavi nominaci teamu, pak v dejisti reaguje na vyvoj situaci a nasazeni hracu pripadne v ramci moznosti pravidel upravuje, funguje jako trener teamu, kterej jinak sestava z individualnich sportovcu se svymi individualnimi trenery, plus rada dalsiho. podle me toho ta role nese celkem dost a Navratil v ni roky fungoval dobre, ale je v ni dlouho, tenhle vlak mu ujel a jeho jesitnost mu nedovolila zadnou sebereflexi, kdyz ted udelal blby rozhodnuti, a kritiku od sebe odklonil naprosto zoufalym zpusobem na hrace. za me je dobre mu podekovat za to, co bylo, a dat prostor nove generaci.
    BUDDHA
    BUDDHA --- ---
    Asi jsem nepochopil roli Kapitána českých tenistků...a obecně kolem p. Navrátila za 18let co dosáhl
    Chápu správně, že kapitán = bafuňář, co bookuje letentky a udělá 5x do roka pozve na hotel českou tenisovou špičku. Trafika pro tenisty v důchodu. Případně mě nasměřujte, jaká je role této osoby.

Kolik to stojí? Jaký má plat?
    WYMA
    WYMA --- ---
    PTT: no nejenom jeho, v podstate verejne udelal nemehla i z ostatnich (kopriva, svrcina).
    dobre ze konci, tohle fakt tezce nedal.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ROMI: „V pořádku, je to jeho rozhodnutí. Ale nemyslím si, že některá jeho rozhodnutí jsou dobrá. Máme čtvrtek večer, odehrál pět minut a křeče měl ve středu večer. Ale jestliže řekl, že nebude hrát, já to musím akceptovat,“

Navrátil se projevil jako slušnej chudák a to jsem si myslel,že je to profesionál.
    ROMI
    ROMI --- ---
    PTT: Jak ho natřel?
    PTT
    PTT --- ---
    BUGAS: Tak jak natrel Machace do tisku se tohle dalo cekat.
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Navrátil OUT, Berdych IN
    HANNA
    HANNA --- ---
    MARSHUS: to známe :)
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    Tsitsipas ven, a najednou se to Mensikovi pekne otevrelo
    ROMI
    ROMI --- ---
    Ci voe Ta Brenda F. je ketos slusnej lazar, holky asi nedostojej uplne predpovedim to vypada, skoda. Celej rok zranena
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Tenisová jednička měla pozitivní test na steroidy. Hrát však může dál | iSport.cz
    https://isport.page.link/dqXS?
    BIOBOID
    BIOBOID --- ---
    GOAT
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Byl to paradni zapas. Ostatne bavilo me, jak ceskymu komentatorovi eurosportu dosly superlativa a uz si tam jen tak rochnil, co to je za tenis :D klobouk dolu pred Novakem, at uz umi bejt, jak chce, nesympatickej, tak svoji tenisovou nesmrtelnost korunoval dokonale.
    ROMI
    ROMI --- ---
    Hezky Nole, paradni tenis.
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    KEL: to jo, ta dira na ty Zhangovy prohozy kterou si cely zapas nahlidal.. pak ta ruka Katky..
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Na to, jak to zacalo vcelku jednoznacne, tak jsem se ke konci uz dost nervoval :D
    KEL
    KEL --- ---
    Uf teda!
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    wow, je to tam
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam