• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Krejčíková odstoupila z turnaje v Eastbourne. Wimbledonská obhajoba je v ohrožení - TenisPortal.cz
    https://www.tenisportal.cz/zpravy/krejcikova-odstoupila-z-turnaje-v-eastbourne-wimbledonska-obhajoba-je-v-ohrozeni-49343/

Tak co, šetří síly, nebo jí fakt na Wimbledonu neuvidíme?
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Poslední měsíce kariéry. Kvitová končí s profesionálním tenisem | Tenisový svět
    https://www.tenisovysvet.cz/article/detail/22411--posledni-mesice-kariery-kvitova-konci-s-profesionalnim-tenisem?
    KERB
    KERB --- ---
    TELVIS: nevim, podle mě na tvrdym je schopnej je porazit ještě pořád, koneckonců i na antuce viz. olympiáda... ještě bych ho neodepisoval, přecejenom je to djokovic. Sinner dlouhý zápasy zatím neumí, Djoker jo. Ale jak říkáš, to co předvádí v 38 je masakr.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    TELVIS: tak ono Federer hrál to legendární finále Wimbledonu 2019 ....v 38 letech a bylo to jeho poslední finále, pak hrál ještě 2020 semifinále AO a 2021 QF Wimbledonu. to už holt se láme i pro zdravé

2019 Wimbledon Championships – Men's singles final - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Wimbledon_Championships_%E2%80%93_Men%27s_singles_final
    TELVIS
    TELVIS --- ---
    KERB: Pral bych mu aby si vyhral jeste ten 25GS, ale pokud po ceste narazi na sincaraze tak ma asi smulu.
    Muze se mu to sejit, ze jeden bude zranenej, druhyho nekdo haluzne vyradi a pak je nejvetsi favorit Djoko.
    Kazdopadne ve 38 hrat ns takovyhle urovni a mit vlastne aspon trosku realnou sanci ze by to mohl nejak urvat je samo o sobe dost vyjimecny.
    ROMI
    ROMI --- ---
    KERB: Ja uz se bojim, ze nic.
    KERB
    KERB --- ---
    zaslouzili by si to oba, .. ale
    AO 2024 sinner RG 2024 Alcaraz
    AO 2025 sinner RG 2025 Alcaraz

.. nova era, jsem zvedav jak se k tomu postavi Djoker a co te sebe jeste vymackne
    ROMI
    ROMI --- ---
    jj paradni zapas :) i masina se zadrhla :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Tenis par excellence 👍
    KEL
    KEL --- ---
    Je to masakr :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    NIMBUS: jako myslel jsem, ze uz je to jasny, ale Alca je buldocek :) ted uz zase vypada, ze to urve on.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    No docela bitka. Hodně mi to vývojem připomíná zápasy Fedexe s Rafou
    KERB
    KERB --- ---
    KERB: věk
    KERB
    KERB --- ---
    NIMBUS: tak mel tam setboly ve tretim, sinner hraje fakt rychle agresivne, s tim zverevem mel mnohem vic casu na hit mice, na ten vel djoker klobouk dolu
    ROMI
    ROMI --- ---
    LOKATOR: Jj skoro nedela chyby, jen Alcaraz ho dokaze obcas porazit tou svoji agresivni hrou
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    LOKATOR: Zase po tom jak ten Sinner spláchnul ostatní, tak ten Djoker měl poměrně dost šancí.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Ani nepamatuju kdy naposledy hrály mužské i ženské finále jednička s dvojkou
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    Dnes a asi už je to daný stav,Siner byl prostě lepší,hrál jako stroj,Novak se na každý bod strašně nadřel.
    ROMI
    ROMI --- ---
    jj bublik je vtipnej :) pobavilo uz vcera
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    Nejde mi to vložit tak, aby se to dalo otevřít rovnou tady a odkaz na Facebook sem dávat nechci. Ten Bublík ;-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam