• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    NIMBUS: Bohužel jsem viděl jen malej kousek. Viděl jsem tvrdý údery, převahu a spoustu es. Ale jasně Sinner zahrál dobrej balón na pět Alcarazových a to je sakra málo. S Berdychem nevím, ale ten alespoň s tehdeší špičkou držel krok a prohrál často jen o málo.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    NIMBUS: Čímž nechci říct, že ti kluci fakt nejsou talenti a aktuálně nejlepší. Ale mají před sebou ještě dekádu, kdy se snad budou ještě lepšit
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    ONDRAT: Já jsem si to chtěl nechat až na ráno, ale napíšu to teď - dokud to mám v paměti. Děláme z těch kluků nový Fedexe a Rafy, ale takhle mizerně jako Sinnera jsem neviděl z nich finále odpodávat snad nikoho/nikdy. Carlos hrál fakt super… ale ten zápas byl víceméně trapnej a jsem fakt zklamanej. Komentátor si libuje, jak to odsejpá a já se mu nedivím - na jednu stranu jdu rád do postele před půlnocí - ale na druhou je tu ukázka toho, jak si neumí udržet podání a případně se kousnout a urvat soupeřovo. V týhle éře by měl Berdych určitě taky pár grandslamů.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ONDRAT: Jo tak pardon, to plati letos u Wimbledonu, na French open porazil Djokoviče Sinner a vyhrál po obratu z 2:0 ve finále Alcaraz.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ONDRAT: Alcaraz je dneska v top módu, teda alespoň teď v tom druhým a třetím setu. Vlastně pro Djokoviče trochu smůla, že potkal vždy v semi toho lépe hrajícího který turnaj nakonec vyhrál.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Djokovič už moc na nějaký to finále na grandslamu nevypadá.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    Tak aspoň že Katka nám dělá radost...
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Tak konečně semi Djokovič-Alcaraz.
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Má pech tvl, sotva se zotavila z ramene..
    MUCHI
    MUCHI --- ---
    LOKATOR: zraněné koleno
    LOKATOR
    LOKATOR --- ---
    Proč Markéta odstoupila? Nějaké oficiální prohlášení jsem nezaznamenal.
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Tak to nám to pěkně zhořklo... tý Markéty V. je mi fakt líto, ta by to dala..
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ONDRAT: Osaka a Vondroušová je loterie. Muchová a Sabalenka zahrajou standard. Tak záleží jen na nic
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: Myslíš, že někdo teda postoupí?
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: Tak ceka se, ze vypadnou vsichni nasi 😊
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: no Pegula dneska den měla.......
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: tak opatrne :) jako Osaka se vyspala asi po peti letech ne? :) a Pegula tak 5x do roka :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Ideální počasí na sledování tenisu, kdy jednomu není líto, že v babím létě sedí před tv..
    Těším se do deky a moci sázet, tak si vsadím ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    ROMI: Osaka a Pegula jsou lepší i než Sabalenka.......pokud se dobře vyspí. Sabalenka je prostě nekonzistentnější hráčka, ale ty výkyvy směrem nahoru co mají některé další hráčky nemá.

Pegula: Krejčíková bude zajímavý..... Pegula zatím na turnaji 59 nevynucených chyb dohromady. Krejčíková to zvládne za jeden zápas.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    ONDRAT: Krejčíková - Pegula a Vondroušová - Sabalenka
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam