• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SOMINTENIS, GRANDSLAM ... Nejlepší hráči tenisu ... Rafael Nadal, Novak Djokovič __kdo bude letos lepší? a co Roger?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    A Italové už mají finalistu
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Tohle je taky koukám mistrovství východního bloku

Screenshot-20260603-214020-2
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    PAN_SPRCHA: zkušení fanoušci jsou na toto mentálně vycvičení sledováním ženského tenisu a fanděním Federerovi proti Nadalovi/Djokerovi.
    ROMI
    ROMI --- ---
    hlavne jsem rad, ze porazil Fonsecu, pac toho strasne hypujou na netu, da se rict vsichni, i Jodara a na Kubu zapominaj, tak jsem rad, ze jim zavrel huby. Dnes kazdej skoro predpovidal Fonsecu
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: tak tam mel Buseho ve forme, ale predtim mel peknej zapas se Zverevem, kde byl imho lepsi hrac. Ale mluvim o forme tady po zapase s Navonem, kde jsem mel vsazeno proti nemu, ale tam to otocil vuli a od ty doby jede. Jsem si dnes vzpomnel, ze jak vyhral to Miami, tak mel pred prvnim kolem nejaky problemy a malem nenastoupil a nakonec to vyhral navzdory tezkostem, tak tady bude to kolo s navonem neco podobnyho :)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    ROMI: no pred roland garros to prave herne moc slibne nevypadalo, pak ten kolaps po vyhre v druhem kole… klobouk dolu, ze dnes tak valel.
    ROMI
    ROMI --- ---
    SPLIFFBOY: ja mu vcelku veril, bal jsem se jen aby neodesel fyzicky, ale herne je ted v pohode a kldine to muze vyhrat ;)
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    Ja se priznam, ze jsem cekal, ze Joao Kubu dnes prejede, jsem nadsenej, ze to nakonec Kuba uhral ve trech setech. Na semifinale se Sashou jsem zvedavej, jedinej vzajemnej zapas v Madridu pred mesicem byl vcelku vyrovnanej, treba nekoncime… :)
    ROMI
    ROMI --- ---
    parada Kuba, po ty smeci jsem mel trosku strach, aby to Fonseca neotocil jeste, pac hral vyborne proti matchballum hlavne :) a bal jsem se, ze mu dojde fyzicky, ale hral vyborne porad
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    PAN_SPRCHA: naštěstí to dotahnul v TB
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIMBUS: a teď šest mečboků v pytli včetně smeče do autu kdy už to Fonseca zabalil
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    ZBYNEK / PAN_SPRCHA: Danke! To je teda od Google AI kvalitní halucinace.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SLAMITCH: Kuerten,Safin,Moya,Hewitt

Včera po hokejovým finále jsem si jen vyjížděl statistiky a AI mi tvrdilo že Česko nikdy finále neprohrálo a USA nemá žádný titul od doby co se hraje playoff.
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    SLAMITCH: Pošli AI do prdele... Lleyton Hewitt
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    PAN_SPRCHA: Jseš si jistej? AI mi tvrdí jiný věci, ale možná halucinuje.
    ("Typickým příkladem byl Roland Garros 2004, kde v pavouku mužské dvouhry mezi nejlepšími šestnácti nebyl po sérii překvapení žádný hráč, který by již dříve vyhrál turnaj velké čtyřky.")
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NIMBUS: vůbec samý mladý pušky..... Menšík je druhý nejstarší ze čtyř dosavadních čtvrtfinalistů.
    NIMBUS
    NIMBUS --- ---
    A Menšík ve čtvrtfinále!!!
    ROMI
    ROMI --- ---
    PAN_SPRCHA: No jo no, bylo to hodne utemovany tech poslednich dvacet let 🙂
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Nikdy historii open éry tedy od sezóny 1969, se nestalo že by v osmifinále GS nebyl jediný hráč který nevyhrál GS.
    ROMI
    ROMI --- ---
    NIMBUS: Těžko říct, ale bude někdo novej 🙂
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam