• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    radši pošli tu fotku, to mě zajímá
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: já ne, ale nemám ráda demenci
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: V pohodě,miluju cenzuru... :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    sorka Tarisi, ale musela jsem tu nekončící demenci a opakování smáznout. To už nebylo normální. Díky za pochopení.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Týjo, tak Astella, mě dostala, můj dotaz ohledně ceny, protože jinak všude chodit zaplatiti za vstupní vyšetření a pak až se dozvědět cenu mi příjde hloupé..

Dobrý den,

v naší ordinaci stojí fixní rovnátka 11 000-16 000,- na jednu čelist dle
    typu použitých zámečků. Zámečky můžou být keramické (bílé) nebo celokovové.
    Standardně trvá léčba u dospělého pacienta okolo 2-3let. Celková suma za
    léčbu se pohybuje okolo 50 000 - 65 000,- dle typu zámku a defektu.

Naše ordinace nemá smlouvu s žádnou zdravotní pojišťovnou, veškerou léčbu si
    pacienti hradí sami

V případě zájmu o další informace nás můžete kontaktovat na níže uvedených
    tel. číslech.

S pozdravem

Astella - stomatologická péče
    Klapkova 731/34
    182 00 Praha 8 - Kobylisy
    Tel.: 284 686 224
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: ae ne, mně se to líbí, ale na druhejch.. takový růžový a modroučký, to je pěkný, ale ne na mně hold :)
    no vyfot
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Až najdu foťák vyfotím rovnátka s černýma gumičkama a budu tě stím tady strašit :P
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    a dost :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SITH: dobrý den pane psychologu. Nejste řádně vystudován a navíc mě neznáte, proto mi něeraďte.

Nikoho tu neodsuzuju, jen se ptám kolik stojí keramické. Já si je koupim.

To že je to vidět stejně. Ano, je to vidět. Ale vypadá to lépe, nebo se tak alespon budu cítit. Neboj, to zvládnu :o)
    SITH
    SITH --- ---
    CELULITIDA: no ono to videt je a videt to bude. Rovnatka neschovas a takhle bys zbytecne vyhodila sest tisic. Kdyz se s nekym bavis, tak se mu casto divas zblizka na pusu a toho si vsimnes. Imho je lepsi zapracovat na psychice jinak nez sesti tisicema
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: ale nic takového, co ty píšeš, jsem neřekla. Já jen sama na sobě nechci mít kovový- a to si piš že dole je mít budu.. ale to není vidět. Paranoia mi normální nedovolí. A bohužel to není výmysl :)

A vůbec, jsem po Vás chtěla fotky, at se Vám můžu smát, vy plechový huby nebo jak si to psal :o))
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: To je přesně to co jsem nechtěl slyšet :D
    já jsem v naprostým klidu,jen mě zajímá tvůj názor na lidi s rovnátkama,myslím že 90. léta jsou dávno pryč a rovnátka jsou už tak nějak braný třeba jako piercing nebo náušnice,už dlouho jsem se nesetkla s někým kdo by řekl ---jé plechová huba,kdyby měl aspoń keramický všímal bych si svého :P
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    TARIS: klíííííd

.. jen píšu, že pro svůj klid.. jsem schizofrenní paranoik (bezesrandy kuaú takže už ted si myslim že mě furt někdo sleduje.. takže k tomu mám opravdu svůj důvod.

Díky za pochopení

konec hlášení :)
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Hele jako vůbec no offense ,ale tvůj názor je fakt umíněnej,jako stydět se za to že by ti byly vidět rovnátka ?? Co si myslíš o lidech kteří je nemají keramické ?? o_O
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SITH: sithe, ne-e je tam velký rozdíl, a šest tisíc navíc mi ušetří psychiku´.. Jsem hold blázen, musím mít vždy něco lepšího..

pro ukázku rozdílu- jako sorry, ale je docela velký :)

SITH
    SITH --- ---
    CELULITIDA: no, že máš rovnátka bude vidět tak jako tak, ty ničím neschováš, takže bych šel do klasických, ušetřích a efekt bude stejný. Jde to umět psychicky ustát, než to neukazovat
    TARIS
    TARIS --- ---
    CELULITIDA: Se splátkama teda nevím,ale myslím že by to takhle mohlo fungovat....:)

HARIBOKACHNA: Hele na hygienu chodím taky k němu a taky jsem z toho byl nadšenej,i když to bylo možná tím že jsem byl hrozně zkouřenej..:D
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    a american dental:http://www.americandental.cz/
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam