• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    TARIS
    TARIS --- ---
    KETHAMINA: Hele a nač vlastně bělit zuby,vždyť s normální pastou a ustní vodou toho docílíš taky ( pokud teda nechceš ty na několik metrů nepřirozeně zařící,asi jako v reklamě na billu )....já mám bílý zuby a to si zuby čistím dvakrát denně jen pastou ... :)
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    TARIS: neznám to, jen jsem to potkala v aukci. V čr jsem to jinde než na aukci nenašla, nemá to kamenej prodej - imho nějaký další letadlo :)
    TARIS
    TARIS --- ---
    KETHAMINA: Lol prej ten Dc. Hajer doporučuje ... tyhle postavičky jsou vždycky upřímný , tomu bych věřil...něco jako Naďa Urbánková s kosmodiskem...
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    KETHAMINA: tyjo.. no já myslim proč ne. Pokud si to vydražíš a nebudeš za to dávat někde pálku... Kolik to stojí normálně?
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    natrefila jsem na tohle - co si o tom myslíte?
    http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=3415483
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    KALLA: crest nebo rembrant
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    KETHAMINA: zoom je nejlepsi:) ale mela jsem ty prouzky od crest a celkem spokojenost ( rozdil videt - ale neni to ta umela bila teda). taky je docela rozdil po opiskovani zubou:) chodim pravidelne na zubni hygienu a pak jsou krasne hladke:)
    KALLA
    KALLA --- ---
    nejaky tip na levne domaci beleni zubu:)

http://www.youtube.com/watch?v=ADFcw36RYog
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ALTHIA23: ok, já zatím zjistím, jak pokroková je moje zubařka, občas mi dříve dělala čištění - asi trochu bělení nějakou peroxidovou pastou v ordinaci, ještě v době, kdy se ve zdravotnictví nic neplatilo a šlo to na pojišťovnu. vyčistila mi kámen a pak takovým malým kartáčkem nanesla pastu na každý zub a čistila, bylo to trochu nepříjemné, ale právě že dávala pozor na dásně. říkala, že člověk ikdyž si čistí bělící pastou doma, musí být na dásně opatrný, protože je to pěkně podráždí.

a ještě můžeš se doma zeptat, co říkají na zubní pudr? funguje to vůbec? přijde mi to děsně levný,tak nevím .
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    KETHAMINA: Každý zubař nemusí bělit..nutné zjistit zda to ten tvůj dělá. Před bělením ti koukne zda je to vhodné. Nedoporučuje např. při momentální zvýšené citlivosti nebo lehkém zánětu dásní. Kámen ti taky posoudí lékař. Na ty formy se zeptám, zda to dělá laboratoř nebo je na to mašinka.. to teď přesně nevím. Zitra provedu odborný výslech.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ALTHIA23: super, díky - takže každý stomatolog by mi uměl s bělením poradit -a v každé ordinaci mají ty gely na otisky?

jak dlouho to trvá vyrobit? - můj problém je, že bydlím a studuju v praze -ale mám skvělou zubařku v Plzni, které bych se nerada vzdávala. a zas se někde nově registrovat - to je zbytečný.

Je před bělením nutný mít odstraněný zubní kámen nebo se to dostane i pod něj?
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    ALTHIA23: Zeptám se jestli není nějaká special ústní voda na péči o dásně po bělících procedůrách, dohodím co nejdříve.
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    KETHAMINA: Pokud si zajdeš k lékaři, který nabízí domácí bělení, tak ti udělá takové nosiče přesně na tvoje zuby pomocí otisku. Tam aplikuješ gel, to ti ukáže kolik a táák, a pak je to v pohodě. V případě univerzálních nosičů viz opalescence tréswhite se to prostě na tu dáseň dostane, je to tak uděláno. Já mám třeba malé zuby, tak mi ten gel vylezl skoro pul cm na dásně, pokud má někdo větší zuby, může se také stát, že gel nepokryje celou plochu zubu... Opalescence tréswhite jsem zkoušela jen tak, mamce přišel reklamní vzorek, sama to taky nedoporučuje. Lepší si tu tisícovku připlatit a bělit sice doma ale pod malým dozorem lékaře. Ty nosiče jsou z plastu, což poté můžeš koupit pouze gel, a proceduru třeba jednou za rok oživit.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    ALTHIA23: mno a nemůžeš se rodičů zeptat zda se dá při domácím bělení použít něco na ochranu dásní?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: před a pod prosím.
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    CELULITIDA: Před 10 lety jsem podstoupila domácí bělení gelem a udržuju pastama... svoje foto nemám ale nechám si udělat tu zoom2 tak na 10-20 min, tak to určo nafotím a pošlu
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: ok děkuji
    nemáš nějaké své fotky?
    10let a chodíš na bělící procedury, nebo jednou procedura a udržuješ pastama?
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    a hlavně koncentrace peroxidu jsou různé podle tipu bělení.. do těch nosičů se davá 9-15 %, ordinační bělení pracuje s cca 35%, což už musí být samo pod vedením odborníka.. pokud by někdo dal 35% do domácího nosiče na celou noc tak to asi nebude OK
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    CELULITIDA: Všude píšou že ne, ale já si osobně myslím že to musí nějakým způsobem lehce tu sklovinu něco jako naleptat.. jinak mám zuby vybělené cca 10 let a nepostřehla jsem např. zvýšenou citlivost.. určo to mají odzkoušené... se ti nemužou rozpadnout zuby :-)) jinak ve srovnání např. kokakola leptá zuby snad i víc.. tam je 5% kyselina fosforečná
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ALTHIA23: no a nepoškozuje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam