Jen doporučení na zubaře - Praha
rovnátka- analýzu/ přípravy - mi dělají u Mudr. Petr na Vinohradech. Celková částka za rovnátka včetně hygieny, konzultace, sestavení léčebného plánu a nasazení obou pater - cca 35.000Kč (nepočítám pak vutahování nebo jak se tomu řiká, to maj tušim za 800Kč návštěvu) - já vim, je to drahé, ale služby super. Ujal se mě přímo doktor Mudr. Petr a chce mě vždy vidět osobně takže jsem SPOKOJENÁ !! ( jo a nahoře budu mít safírový, dole klasika)
pak k této částce ještě přičíst klasika zubař
Mudr. Lucie Slavíková - taky soukromá klinika na Vinohradech. Za jedno vyšetření dávám od 1600 - 2400 Kč. Vždy mi to dělala po dvou zubech. Dělá krásný výplně dle barvy zubu - bez bolesti, bez čekání. Tady jsem nechala už přes 10.000 (měla jsem 7 kazů, z toho dva velký)
a pak chirurgie - zde mi trhají zuby - dva už mám za sebou, ještě dvě čtyřky mě čekají - a 100% spokojenost. je to Budečská 35 - Zubní centrum nebo tak nějak. Za vytrhnutí dvou zubů jsem neplatila vůbec nic a navíc skvělá doktorka i její asistent. Příjemní. Nenucené. NÁDHERA.