CELULITIDA: Je to vsechno nerez, tak bys nemela:) Vodu jakoukoli, co ti chutna. Ale hlavne cistit. Dobre se tam dostanes tzv.solo kartackem-dobry od firmy TePe Solo(malo kde sehnatelny) nebo Curaprox CS 1006.
GIMEL: Chtelo by to pomoci rtg si nechat zjistit, jestli ta vubec jsou. Vedecky zato neni podlozeno, ze by rust osmicek krivil zuby a nazory na toto tema se ruzni. Osobne se mi taky trochu krivi predni horni zuby a mam tam cpouci se osmicky, ale prokazatelny to proste neni. Zuby maji totiz celozivotni tendenci se takhle tesnat a klidne se to stesna i bez osmicek.
POZITRON: V nekt.ripadech to jde, ale cela orto je tak tezce individualni, ze to co jde u jednoho, by u druheho skodilo-napr.
CELULITIDA: Detem neprispiva pojistovna-ta hradi jen praci leare. Material plati rodice.
GIMEL: Nemusi to byt nutne chyba lekare. Nekdy se vada jen zkoriguje a je nutne doleceni ve stalem chrupu fixem. Nekdy se vada srovna, ale dalsi rust a vyvoj udela sve...to neni chyba lekare. Taky js nosila sundavaci a poctive cca 5 let, no silenost. kazdopadne priroda pak udelala stejne sve a ted uz bych byla jen na operaci+fix, coz se mi resit nechce.
GIMEL: Trojky asi ne, to je nejaka blbost. Js to hrozne dulezity zuby cose tyce budoucich protetickych nahrad, ale hlavne estetiky. To ti chtel nekdo tahat obe horni trojky? Jinak nejlepsi zamky js klasicke ocelove-jde to jimi nejrychleji a js relativne levne za to, co nabizeji. Plastove zamky js nic moc, pouzivaji se zridka a jen na drobne nejake upravy-moc nedrzi na zubech a posuny zubu jdou jimi pomalu. Samoligovaci nejsou nicim vyjimecne, krome toho, ze js drazsi nez ocel a jde to s nimi stejne rychle-material je taky ocel. Lisi se pouze tim, ze se nemusi k nim oblouk privazovat, ale jen se do nich zacvaka. (Btw.pro pacienta je daleko prijemnejsi zavazovani klasicky, nez kdyz ti neco lupe na zubech. Js videla, jak se ty lidi tvari a stacilo mi..)