• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    GIMEL
    GIMEL --- ---
    MIDORI: četla jsem nedávno na webu Asclepionu, že je úplně jedno, jakou pastu používáš, jen musí být s fluorem. Důležitá je technika čištění. Všechny pasty se stahovacím účinkem jsou spíš takové placebo, které navodí pocit na pár minut, ale ve skutečnosti účinek nemají.

viz není kámen jako kámen http://www.asklepion.cz/anews-asklepion-news/anews-2009-news/anews-2009-45-2/zubni-kamen.html
    a
    problémové zubní krčky http://www.asklepion.cz/anews-asklepion-news/anews-2007-news/anews-2007-29-1/citlive-zubni-krcky.html
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    SELMINEK: a co vselijaky ty Sensodyne, Lacalut, Elmex atd?
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    MIDORI: neexistuje. Zmena kartacku a techniky cisteni jedine mone a jeste se ti to nezlepsi, pouze se to nebude dal zhorsovat. Zadna pasta ti nezahali krcek zpatky. ten byva vetsinou vydreny tvrdym kartackem a nevhodnou technikou cisteni.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    Poradite nejakou osvedcenou pastu na odhalene krcky?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: já toho zjištuju :) dobrou noc. děkuji za pomoc. a dkonce se to rýmuje :)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    Aha no vidis, o tom js jeste neslysela.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: dobře... já jsem strašn úzkostná a furt něco hledám. děs. zjistila jsem že se mi rovnátka a nesnesou s džusama. pak mě to ještě nějak víc škrábě a tak. asi ten kov a nakyslý. nevim :o)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    Kdyby vyklouzl, tak bude tlacit nebo pichat. To poznas.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SELMINEK: nevim. že třeba nějakej drátek vyklouzl. ale zároven mě nic neškrábe, netlačí ..
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    Jak spatne?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    jak poznám že je něco špatně s rovnátkama?
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    GIMEL: jeee, tak to js rada. S tim hybanim to je tezko. Nekomu se zuby sunou rychle, druhemu pomalu. Obecne se rika, ze u deti jdou posuny rychleji, prakticky to ale neni moc poznat. Hlavni je, aby zub byl pevny a drzel aspon polovinou korene pevne v kosti a aby byla perfektni hygiena.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    gumičky na rovnátka - vymění je zadarmo nebo jak to je? asi si dám nahoru růžovou. přes ten safír. Safír nežloutne, ale ta gumička bílá/průhledná ano ... :(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ETINA: fajn. tka mám pásový opar v reakci na cizí těleso :o))))
    ETINA
    ETINA --- ---
    CELULITIDA: vem si ze mas v puse cizi teleso kere je chemicky a mechanicky telu nezname...nejak na to reaguje....opary, rozeskrabane a napuchle lica..pak si zvykne a je to ok...stejne jako na piercing v jazyku atd. :) ay ti je sundaji ta ti v te puse budou chybet uvidis:)))))
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MARIPOSA: díky!
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    CELULITIDA: Vosk by měli mít v Profimedu.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ETINA: ok. měsíc max. zní docela přijatelně.
    vadí i jak mm kvuli rovnátkum nafouklou pusu. jako kdybych měla mega předkus a i podkus p)))
    ETINA
    ETINA --- ---
    CELULITIDA: jen co si na ne pusa zvykne tak to prestane....tak mesic max....ja vosk nikdy nepouzivala :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    vosk na rovnátka - v lekarně nemají. tkaže orpavdu k mému ortodontistovi? jest kousek mám.. tlací takhle ty rovnnátka celou dobu nošení nebo to přestane škrábat..?:(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam