• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tak se Vám musim pochlubit s mýma zubama. ani ne za dva měsíce se mi skvěle vyrovnalo horní patro - sledujte :) paráda.

FLOE
    FLOE --- ---
    SELMINEK: heled, je to normalne vodicka kerou si na ranu muzes nakapat nebo aplikovat pomoci tycinky do ucha :] upozornuju ale, ze je strasne hnusna.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    FLOE: jee, diky. A je to ve forme tycinky nebo kremu ci jakou to ma konzistenci?
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    PETKA: js sice levnejsi nez kasicke z venkovni strany zubu, ale daji se pouzit jen u nekt.drobnych vad. Navic velmi nekomfortni pro jazyk.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    PETKA: pro zbohatlíky.já bych do toho ale nešla. mám klasiky fixní a toco mi už ted delají s jazykem je nemožný. škrábe to. a ředstava že mám celej ten aparát uvnitř a trhá mi to jazyk je zlo
    PETKA
    PETKA --- ---
    Ahoj, ma tu niekto skusenosti s fixnymi rovnatkami, ktore sa lepia z vnutornej strany zubov?
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    DR_RIC: vim, pouzivala js ji nejakou dobu, chtela js at pastne obrazek, jak to vypada
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    SELMINEK: Canaderm je znacka kosmetiky, pokud nebude vyhovovat doporucuji mast Solcoseryl.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    FLOE: muzes prosim nahodit foto na ten canaderm krem nebo co to presne je, to je zajimavy
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    děkuju za uklidnění :)
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    CELULITIDA: nebudes, jde o to ze si pusa "zvykne" a je to dobre treba na noc, kdyz lezis na tvari.
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: Nebudes to voskovat neustale :] Na lecbu rozedreny pusy jsem nasla skvelyho pomocnika od cannadermu na afty, zanety dasni, opary a prave je to i na tu rozedrenou tkan. Me moc pomohl. Nevoskovala jsem vsechno, jen zamecky s "pacickama" aby si na to tkan zvykla lip. Aby po sundani vosku nebyla pusa rozedrena znova.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DR_RIC: vosku mám hromadu, dávám. ale kua je to peklo stejně. jako to budu celýd va roky voskovat neustále?
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    CELULITIDA: Sezen si dentalni vosk a "zalep" jim dratky, kde prekazi. Za chvili si sliznice zvykne :-)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    MIDORI: to mě nějak netrápí. taky je mám chvíli. je to takovej tah. a nemuzes moc do niceho kousat, ty zuby jsou citlivý. ale spíš mě sere to škrábání těch drátku o tvář a jazyk mám poškrábanej. jenže vidim výsledek a je to super. a to jsem teprv na začátku :) 10.3. jdu na utáhnutí zas.
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    CELULITIDA:a boli to, kdyz se ty zuby rovnaji?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    REFLEX: rok a půl - dva
    ty horní se mi skvěle rovnaj už je to i vidět. ale ty dolnís e mi zdá že s emi víc a víc křivý...
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    CELULITIDA: dobrý, jak dlouho ti je nechají?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam