• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CELULITIDA: Moc ne no:)) Vzpominam si, ze jsem kdysi pozivala zubni pastu Nerilin, ale nevim jestli pomahala...a hlavne uz ji asi ani nevyrabej, nebo se sem nedyluje ci co...
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SINEAD: mají lepší složení - přesně pro citlivé zuby. Ale zase záleží na značce, ceně. Někdy to je jen marketing :) to jsem ti pomohla co?

Ja jsem pro elmex a lacalut. Sensodine možná. Elmex mi ale nechutná - je to moc tuhý, bílý.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Myslite, ze zubni pasty na citlive zuby jsou k necemu dobre, nebo je to jen dobry marketing?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    STEPHANIE: já už nesoukromejm nevěřím. Mám své zkušenosti. Sice si pak stěžuju na placení, ale raděj to než nějaký prusery.......

Smaozřejmě neříkám že neexistují dobří lékaři, kteří to dělají dobře ikdyž za státní peníz :)
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    STEPHANIE: MUDr. Magdalena Koťová ve FNKV
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    STEPHANIE: to bohužel neporadím :) já bych jinam než na soukromý kliniky nešla, tudíž tam ti tvá pojištovna 207 je na prd :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tak se Vám musim pochlubit s mýma zubama. ani ne za dva měsíce se mi skvěle vyrovnalo horní patro - sledujte :) paráda.

FLOE
    FLOE --- ---
    SELMINEK: heled, je to normalne vodicka kerou si na ranu muzes nakapat nebo aplikovat pomoci tycinky do ucha :] upozornuju ale, ze je strasne hnusna.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    FLOE: jee, diky. A je to ve forme tycinky nebo kremu ci jakou to ma konzistenci?
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    PETKA: js sice levnejsi nez kasicke z venkovni strany zubu, ale daji se pouzit jen u nekt.drobnych vad. Navic velmi nekomfortni pro jazyk.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    PETKA: pro zbohatlíky.já bych do toho ale nešla. mám klasiky fixní a toco mi už ted delají s jazykem je nemožný. škrábe to. a ředstava že mám celej ten aparát uvnitř a trhá mi to jazyk je zlo
    PETKA
    PETKA --- ---
    Ahoj, ma tu niekto skusenosti s fixnymi rovnatkami, ktore sa lepia z vnutornej strany zubov?
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    DR_RIC: vim, pouzivala js ji nejakou dobu, chtela js at pastne obrazek, jak to vypada
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    SELMINEK: Canaderm je znacka kosmetiky, pokud nebude vyhovovat doporucuji mast Solcoseryl.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    FLOE: muzes prosim nahodit foto na ten canaderm krem nebo co to presne je, to je zajimavy
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    děkuju za uklidnění :)
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    CELULITIDA: nebudes, jde o to ze si pusa "zvykne" a je to dobre treba na noc, kdyz lezis na tvari.
    FLOE
    FLOE --- ---
    CELULITIDA: Nebudes to voskovat neustale :] Na lecbu rozedreny pusy jsem nasla skvelyho pomocnika od cannadermu na afty, zanety dasni, opary a prave je to i na tu rozedrenou tkan. Me moc pomohl. Nevoskovala jsem vsechno, jen zamecky s "pacickama" aby si na to tkan zvykla lip. Aby po sundani vosku nebyla pusa rozedrena znova.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam