• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SIVER
    SIVER --- ---
    zdarec rad bych se zeptal na jednu vec...ted marodim a hodne mi krvacely dasne tak sem si je casto cistil,lacalutem ted... a i ostatnima pastama tak 3x-4x denne driv sem si cistil zuby i 6x denne a nikdy sem netrpel na jednu vec ze se mi ted zacali delat takove kridovite skvrny na prednich zubech,vypada to fakt blbe.nekde sem cetl ze se to delaz z fluoru,da se tomu nejak zabranit nebo odstranit? krome beleni?
    ROOCZA
    ROOCZA --- ---
    SELMINEK: díky :)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    ROOCZA: rozhodne nechat az na navrat. S krivyma zubama jsi zil doted vcelku spokojene, takze to urcite neni akutni. Situace se da pri dobre hygiene resit klido i za rok, za dva i dyl.
    Jinak na kontroly zpocatku jednou mesicne, potom pozdeji treba 1x za 6 tydnu.
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    HELLENKA: litr je bezna cena a to nejen v Pze, ale i na Morave..
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    HELLENKA: tak nam pak hod reference kdyztak :)
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    HELLENKA: bohuzel, Praha je na tyhle sluzby dost draha... ale mela jsem kontakt nekam na vinohrady kde chteli 750,-
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    HELLENKA: mně přijde litr uplně normální za dobrou službu, vzhledem k tomu že hygienistku nenavštěvueješ každej tejden ale jednou za čas. třeba třikrát do roka..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LOOLE: diky, mrknu na to
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    POZITRON: v Komfort Dental píšou 3000,- ale musíš připočíst ještě vstupní poplatek 400,- a nevím co ještě :(
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    *mohlo
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SELMINEK: ty fleky uz to vybelit nemuze, jsou bily jako papir a rozdil mezi zubem a flekem je tak 2 odstiny, coz by mohli jit
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    POZITRON: imho ti to vybeli i ty fleky a pujde to stejne videt, ikdyz asi min. Pokud je mi znamo, tak i nejlevnejsi ordinacni beleni nejde po 5 tisic.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    neporadite nejlevnejsi beleni zubu v ordinaci? praha nebo okoli. s tim, co jsem nasla na netu, jsem nespokojena, 5000 a vic mi prijde moc... predem dik za jakejkoliv tip. uz me ty bily fleky od fluorozy stvou a chci se jich zbavit aspon na ty dva roky.
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    SELMINEK: tak ale zas lepsi potlacit nez trpet ne :)
    SELMINEK
    SELMINEK --- ---
    STEPHANIE: dnes uz jsou vsichni soukromi. Jediny polostatni utvar jsou fakulty a tam byvaji vetsinou dobri, aspon, co vim v CR. Jen nekteri doktori v Pze nemaji smlouvu s pojistovnou vubec a tam pak rovnatka misto nejakych cca 16ooo horni dolni klasika ocel, zaplati clovek klido 70...
    SINEAD: ty pasty maji v sobe latky, kt.scvrkavaji povrchove vlasecnice a ony pak krvaci min ci vubec a jeste povrchova anestetika, takze to cvili neni citlive. Pricinu to neresi, je to marketingovy tah delajici `zavislost na te ci one paste`, po vysazeni pasty se totiz problemy objevi znova. Nebyly totiz nikdy skutecne odstraneny, jen potlaceny.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    SINEAD: Rada zeleneho elmexu a Meridol.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    OK, zkusim ustni vodu...dik!
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DOLCE_INONESTA: SOUHLAS. ta ustní voda je super. třeba kdyz si dám čokoládu po který mě šíleně rozbolej zuby že bych nejradši tu hlavu uřízla, vykloktám elmexem - tedy vypláchnu - a bolest zmizí.
    DOLCE_INONESTA
    DOLCE_INONESTA --- ---
    SINEAD: ja teda mam zelenej elmex a hlavne teda s ustni vodou to funguje bych rekla super. Mela jsem srovnani - v lete jsem si nechala vybelit zuby a ten den byli priserne citlivy, ale ulevilo se mi po ty ustni vode fakt.
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    CELULITIDA: Moc ne no:)) Vzpominam si, ze jsem kdysi pozivala zubni pastu Nerilin, ale nevim jestli pomahala...a hlavne uz ji asi ani nevyrabej, nebo se sem nedyluje ci co...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam