• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    aaaaaaa, za hodku je mam v puse!!!bojim bojim
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: na budejarne,soukroma ordinace,cece a ted si nevzpomenu,ale doporucovali ji tady id kalla tusim
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: k jakýmu jdeš ortodontistovi?
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: mazec, tak jasny ,mno, takovy palky a cloveku se to komplikuje:(
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: já nevim už ted. ale já mám keramiku - prlůhledný, kolem 30.tis
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: pekny, kolik jsi platila za nasazovani patra?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: hele moje zuby a krčky dole a dásen dole "diky" rovnatkum ještě víc ustoupily a já jdu na tu operaci dasne. pac jak se rovnaly koreny a zuby tak nějak nebo co. já tomu nerozumim. já doufám že už mě pan doktor nebude posilat někam kde je domluvenej na spolupráci se soukromejma klinikama kde chtej za vsechny ukony neskutecny prachy
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    CELULITIDA: juvajs -tak ja jsem zatim plna optimismu,mno,uvidime.. v lednu mne cekaji potom zamecky na dolni
    jsem zvedava, mela by mne prestat preskakovat celist a hlavne!! krcky u dolnich zubu nebudou tolik trpet
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SARAJ: držim pěsti
    já už to chci mít dole

ja dneska utažení a gumičky se mi posouvaj tak že mi jdou z dvojek na dolní pětky a táhne to jak sviňa
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    takze v pondeli otisky a 18/8 nandavame horni,huraaa:)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Tak protoze. I rovnatka a rovnani zubu zkurvily dasen, respektive koreny zubu se ki rvou zkrz dasen, jdu na operaci. Vemou mi sliznici z patra a pridelaj mi ji na dasen kde mi mizi, ustupuje. Za tejden vyndaj stehy. Fakt to bude prijemnoucky, zvlast za 4000kc. Peklozlo uz at to skonci. A mam hromadu zubniho kamene a dostala jsem servano za spatnou hygienu, ja co si to peclive cistim, kua ja uz ty draty nechci. A kdo rika ze kdo ma rovnatka se netesi na to az mu je sundaj, nechapuuuuuuuu
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    DR_RIC: Děkuji.
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    CHEVALIER: Sam o sobe ne. Ale pri spatnem pouzivani muzu a pomerne razantne a nevratne. Navic je to pomerne velka a zbytecna investice v pripade, ze dotycny netrpi motorickou poruchou nebo jinymi neduhy znemoznujici mu provadet ustni hygienu klasickou cestou.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    DR_RIC: Ničí zuby?
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    CHEVALIER: NEdoporucuji.
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    Mám dotaz. Sonický kartáček ano nebo ne?

Waterpik EK SenSonic Professional :: Profimed - Profesionální péče o zuby a tělo
    http://www.profimed.cz/cs/obchod/sonicky-zubni-kartacek/waterpik-ek-sensonic-professional/
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    tak jsem dnes byla u mudra Petra a nesundali mi to, naopak tam řešej, že spodní dáseň se moc odkryla, že kořen de špatným směrem apod.
    Takže mě poslat k paradontistovi do Jankovcový. Uf :(
    DR_RIC
    DR_RIC --- ---
    LANDRIEL: Cpat se, ale s rozumem. NA maji urcitou limitni hranici, nad kterou je jejich ucitek neznatelny a akorat si zatezujes jatra. (pr: Brufen 400 vychazi cca 3-4 tbl denne. Kdyz si das vic, ucinek se nepotencuje) Proledovat pomaha v pripade prilozeni velmi studeneho obkladu (dela se na nem jinovatka, lepi na dotyk) pres jemnou tkaninu na danou oblast. Vetsinou vydrzi clovek max par minut. Je to studene az to "pali" Pak 5-10 min pauza a znovu. Cele opakovat v cyklech. Drzet na miste hodinu chladny geloby pytlik je spis na skodu. Drzim palce a preju hodne stesti
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    DR_RIC: NA se cpu od extrakce, napřed protradin, když mi došel, tak ibalgin, ale ani jedno nepomáhá úplně, dá se ta bolest vydržet, ale bez bolestí nejsem. Doma leduju, ale v práci to nepůjde :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam