• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    KONDIK
    KONDIK --- ---
    Mam lozisko sajrajtu pod "tuhym" zubem a zubarka mi udelala docasne drenaz do pusy ( Letim dnes do Londyna a nemel jsem cas na nejake extremni ukony ). Predepsala mi 1g Augmentin a doporucila neco na zuby, ale jelikoz jsem chronicky krecek mam jak Ibalgin 400 tak Rapida tak Aulin tak Nalgesin a dva krat za den vyplachnu Corsodylem 0.2kou. Rad bych se ale mistniho osazenstva zeptal, kterej z tech 4 prasku je podle Vas nejvhodnejsi na tenhle problem ? Diky
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    Ahoj,předem se omlouvám asi to sem úplně nepatří,ale potřebuji využít všech dostupných prostředků.Sháním zdravotní sestřičku do soukromé stomatologické ordinace na Praze 8.Potřebuji najít za sebe AKUTNĚ náhradu od 1.7. Směny jsou odpolední a ranní,pátky pouze ranní,bez víkendů a svátků.Víc info v poště.
    Díky :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    LOOLE: no mazec, vypada to hrozne, docela se prestavam tesit :D
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    1TERESKARASTY1: jj, ten sroubek je ten implantát :) to velký stříbrný je kroužek na stoličce
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    LOOLE: je to je hruza :O a ten "sroubek" je ten kotevni implantat a co je to stribrny velky? :o
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    1TERESKARASTY1: nemáš zač :) ještě názorná ukázka (naštěstí ne vlastní) :D http://www.rovnatka-praha.cz/data/usr_001_pictures/kotevni_implantat.jpg
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    LOOLE: dekuju za info :)
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    Měl bych dotaz,nejak mi zmizela plomba z dolní pravý 4ky...byla z přední spodní strany zubu.Mam se nejak hnat k zubari aby to zalatoval...nebo mam cas.Jde o to by se nezacal drolit...nevim...na druhou stranu nic neboli,nic neni cejtit.Takze jestli pri normalnim cisteni pohoda a nekdy si zajit,nebo je lepsi jit jakmile to bude mozne?!Nejsem v CR takze trochu pruda navic...
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    1TERESKARASTY1: Jj, to je to co jsem psala - šroubky mezi kořeny, ke kterým se pak přitahují stoličky :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    1TERESKARASTY1: nebo kotevni implantat :)
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    LOOLE: uz jsem si vzpomela, je to kotvici implantat vis o tom neco?
    NAOYA
    NAOYA --- ---
    Ahoj, je někdo ochotný mě doporučit dobrého zubaře v Praze? Děkuji za odpověď
    MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    DR_RIC: děkuju, dnes jsem byla tedy znova na čištění a zatím nebolí vůbec.. snad to tak zůstane :)
    NIS
    NIS --- ---
    rikal jsem si, ze by se Vam to mohlo libit...
    Schvalne. Rentgen neni stary ani tyden a mam opuchlou drzku. Presneji mou levou stranu. Najdete problem?! :-)

MENTOSHEK
    MENTOSHEK --- ---
    odoborníci poradte, v neděli mě začal bolet můj jediný zablombovaný zub ( ale zablombovaný totálně, velká díra, před 10ti lety poprvé, cca před rokem oprava blomby ) vzhledem k tomu, že v pátek odlétáme do turecka, naklusala jsem k zubařce, bolest nebyla ukrutná ale bála jsem se aby se mi to nezhoršilo v tom turecku, vyvrtala, vyčistila kanálky, zavedla vožku, zacementovala... zub bolí, bolí asi tak jako před zákrokem, spíš víc trochu víc ( jo říkala že tam je zánět, ale asi ne velký protože mi nepředepsala žádné léky) otázka zní? mám tam jít a nechat si to znova otevřít a čístit, a nebo je bolest 48 hod po číštění normální a mám ten zub nechat spočnout a bolest přejde? nechci takhle strávit dovolenou, je naděje že mě to přestane bolet? zdá se mi že se ta bolest jako by roztahuje přes dáseň i na jiné zuby a možná je to místo i mírně teplé... děkuji za radu
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    VALENTINA:
    LOOLE:
    me uz pred casem vytrhli 7 i 8 vlevo nahore ne kvuli rovnatkum, tak jsem to myslela ze jako chybi .) asi to bude ten sroub nebo co, ptz rikala ze se za to kotvi ty rovnatka a prave zadni zuby se presouvaji nejdriv dozadu a postupne zub po zubu az nakonec se vsechny srovnaji
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    1TERESKARASTY1: Jestli myslíš takový ty šroubky mezi kořeny, tak ty prý nebolí vůbec. Umrtví to, zavrtají a když to příjde k sobě, tak o tom skoro ani nevíš. Já se jim díky bohu na poslední chvíli vyhnula.
    Jinak co já vím, tak to není kvůli tomu, že chybí 7, ale kvůli tomu, když chybí právě nějaký zub před ní. Protože jsou stoličky náročnější na posun a mají tendenci přitahovat spíš ty přední zuby k sobě, než naopak, tak se stolička přitahuje k tomu šroubku. :)
    VALENTINA: 8 nemusí ven za každou cenu... já měla všechny ještě v dásni a díky tomu, že mi vytrhli 6, na jejichž místo se teď přesunuly 7 a 8 se díky uvolnění prostoru prořezaly a nahradí původní 7 :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam