• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    FLOE: hmmm samotný trhání moudráku je dost pohodička, já sem byla ready za 30 minut sakum prdum bezbolestně - trhal mi dva zaráz, ale to hojení teda bylo delší a navíc se mi udělala na tváři modřina, takže sem vypadala, že mě někdo zmlátil a navíc mi prasknul koutek a pěkne hnisal - to na tom bylo snad nejhorší a nejbolestivěšjí
    FLOE
    FLOE --- ---
    FATBWOY: Za me klidne 2x po 2, pokud tam nemas nejakou anomalii nebo neni treba slozitejsiho zakroku, ale to ti rekne doktor po tom, co uvidi rentgen, jak by to videl nejlip. Sla jsem takhle a fakt uplne s klidem, vecer dne trhani jsem se uz mohla v klidu najist, ale zas ja se dobre hojim a mela sem perfektniho doktora :]
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    1TERESKARASTY1: ja zamyslam ist kombo cestou, nech to mam skor za sebou.
    1TERESKARASTY1
    1TERESKARASTY1 --- ---
    FATBWOY: jak u koho :P
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    pozeram, ze sa tu riesili zuby mudrosti :)
    i ja mam dotaz: je lepsie ich trhat po jednom, alebo dat rovno kombo 2x po 2 ?
    FLOE
    FLOE --- ---
    DR_RIC: Jo tak zas tolik me to nesere, to vyjde levneji nechat si to zas na chvili nasadit, nejde o invazivni opravu. Jen me to vzhledem k vynalozenymu casu a penezum stve. Zeptam se radsi pri kontrole, jak to resit. Diky.
    FLOE
    FLOE --- ---
    Ale pro ujasneni, nejakejch veci si proste nevsimnes. Pres ten drat nebylo videt, ze ten zub potrebuje proriznout a ja mu rikala, ze chci vsechny vetsi ci mensi cerny trojuhelniky dat pryc. Jo jsem detailista, ale nechala sem mu tam, myslim, ze dost penez a svyho casu s rovnatkama na to, abych byla nasrana pri kazdym cisteni/pohledu, kdy sem na to nucena koukat.
    FLOE
    FLOE --- ---
    DR_RIC: Nevim, co ti mam na tohle rict, znova tu vetu opakovat nebudu :]
    FLOE
    FLOE --- ---
    Existuje u ortodontistu nejaka doba na reklamaci jejich prace, pokud nejste s necim spokojeni a pres rovnatka to pred sundanim nebylo videt tzn ani mozne na mou zadost doopravit?
    KEDAREK1
    KEDAREK1 --- ---
    Ahoj, možná to bude delší, ale přeci, můj stav v ústech není nejhorší, ovšem taktéž ne nejlepší. Nejenže mám celkem křivé zuby , ale taky mi někdy smrdí z držky:o). Mám odmalička chrup s celkem dosti plombami (černými). Má peče o zuby je prakticky jen čištění zubů 2x denně. Má zubařka mi přijde slabá , nepokroková. Chci ji vyměnit, myslím , že moderní zubařina udělala pokrok. Můj bratr ji změnil, šel dnes k novému zubaři ten mu udělal veškeré RTG a ejhle! pod plombami se nalézá 8!!! kazů a na jednom zubu bude potřeba nasadit korunka. A to mu ta stará tvrdila jak je vše v pohodě bez kazů......Chci se zeptat je ta metoda rtg jasně prokazující ty kazy pod plombami a je zapotřebí to řešit? Jak nejlépe? Jaký je dnes názor na bílé a tmavé plomby? Za jakékoliv rady, postřehy, doporučení jak se starat o svůj chrup budu velmi rád, protože mám v téhle oblasti propastnou neznalost. Jen se bojím , že mi najdou pod plombami taktéž hejno kazů.

dííííííky!!
    NYRANTHIA
    NYRANTHIA --- ---
    Ahoj, mate prosim nekdo zkusenosti s belicimi páskami Crest SUPREME Professional? :) Diky! ^^
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    LUCHUB:
    DR_RIC: super, dík za uklidnění ;-), ještě mi zbejvaj dva ven a pak už hurááá bez moudráků
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    DR_RIC: to já sama nevím, PROC se to objevilo, rekla bych, že tak měsíc pozoruju, že má dáseň nateklou a u jednoho zubu jí nedoléhá, mohla si to způsobit špatným čištěním? to se mi nezdá, dr. se nezmínila, že by to bylo špatnou hygienou.
    LUCHUB
    LUCHUB --- ---
    BOSSORKA: Mě taky trhala moudráky ženská a zvládla to :) Sice jsme byly zpocené obě, ale vytrhla to tak dobře, že jsem měla následky mnohem menší, než přítel od chlapa :)
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    Mám dotaz na odborníky, dcera-7 let- má asi měsíc u dolních zubů jakoby zduřelou dáseň, byl s ní včera manžel u dr. a výsledek je tento: ústup ging.v oblasti dolního front.úseku. Chybí připojená gingiva. Můžete mi někdo vysvětlit, co to znamená?z manželova popisu jsem fakt moc nepochopila, jen to, že jí to budou muset nějak přišít. Odeslali nás na dětskou stom. do Motola, i když nejlepší jsou prý v Kateřinské, tam ale neberou, což mě mrzí, jelikož o Motole paní zubařka prohlásila, že prý jsou řezníci:)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    je potřeba na trhání moudráků síla? jdu ted opět k nový zubařce a je ženského pohlaví a přítel mě teda dost vyděsil, že by si moudráky nechal trhat jen u chlapa, tak se ted dost bojím :-( a pevně doufám, že je to jen nějaký předsudek...
    HROBO
    HROBO --- ---
    poradi niekto dobreho zubara v prahe ktory prijima novych pacientov? diky
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    DR_RIC: kéž by to tak bylo .-)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    jak dlouho vydrží v pohodě zub po endodontickém ošetření? mám endo na jedničkách bohužel, a mám celkem strach, aby mi ty zuby vydržely...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    mezipatrove gumicky - kdo jake mate zkusenosti? povoli ty mrchy,nebo se mam pripravit na 2 mesice na kasich?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam