• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: to je zajimava informace....dik za doplneni....
    ja proti nim samozrejme nic nemam, jenom v dnesni dobe se clovek boji, aby klinika, na ktere se zacne lecit, existovala i po po roce
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DZEJLA: dik za tip, uz na to koukam
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    AKI4CE: ja jsem byla v http://www.stomacentrum.cz/ a v pohode... akorat drahy jak pr.
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: jo na tohle uz jsem taky koukala, ale moc jim neduveruju, klinika funguje jenom dva roky, vlastni a provozuji ji desny mladosi...

ale vedle v klubu v NENUPHAR doporucovala kliniku, kterou mam de facto za rohem a podle znamylekar.cz jsou jejich lekari dost dobre hodnoceni....stranky maji sice horsi, ale to nemusi nic znamenat....

PCDI
    http://www.pcdi.cz/
    MANDYL
    MANDYL --- ---
    BOSSORKA: ja se jen muzu podelit o svoji zkusenost - mela jsem je, kdyz mi vyrezavali osmicky a nemela jsem s nima jedinej problem.. nevim, ale snad nemyslim, ze by to melo bejt "svinstvo" - myslim, ze jsem byla u vazne dobryho chirurga a kdyby s tim mel byt nejaky problem, tak mi je neda..
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    muhehe, tohle je ta moje zubarka: http://www.znamylekar.cz/marketa-mudrova/zubar/praha-5
    aspon uz teda chapu, ze problemy s ni nemam jenom ja a nejsem tak hrozny pacient, jak jsem si doted myslela ;-)
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: a teda v Praze nic srovnatelneho neznas?
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    DR_RIC: diky za tip, uz si to prohlizim...
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    ahoj, mam nekolik dotazu ohledne implantatu...

uz me nebavi stav mych zubu...da-li se o tech troskach vubec jeste jako o zubech mluvit (v cely puse mam 6 zdravych zubu), proto chci letos absolvovat kompletni implantaci horni i dolni celisti, ale netusim, kam se obratit...

u svoji zubarky jsem uz nebyla fakt dlouho a uz k ni nechci - je to fakt stara skola, bile plomby mi zasadne nedala ani ctyrky, ktere jsou videt, od implantatu me odrazovala...
    ale na druhou stranu me chtela poslat na sekani celisti do Hradce....mam maly predkus spodni celisti, ale podle me to neni nutno resit

poradte mi prosim, kam se mam obratit?
    na stomatologickou kliniku do Hradce, nebo je nejaka srovnatelna soukroma klinika i v Praze....ja vim, ze v Praze jich je hodne, ale jestli maji srovnatelnou kvalitu, to netusim...
    a potrebuju do Hradce doporuceni od svoji zubarky, nebo se tam da jen tak zavolat a objednat se?

predem vsem diky za info
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    jsou ty samostřebávací stehy v puse velký svinstvo? Můžou s nima bejt větší komplikace?
    PEJR
    PEJR --- ---
    Měl bych dotaz na pana doktora Rica.

Jaká je šance že se mi během měsíce a půl zanítí v kanálku pod provizorní plombou zalomená jehla kterou mi můj pan doktor ten kanálek čistil? Neni prej úplně na apexu, ale je dost hluboko. Na 23. ledna jsem objednanej k doktorce s mikroskopem a ta by to údajně měla ultrazvukem nějak dostat ven. Jedná se o spodní 6. Doktor říkal že by to prý šlo zavřít i s tím kouskem ve vnitř, ale radši by to vyndal. Taky by mě zajímalo, jestli se to stává i hodně zkušeným doktorům nebo je to důvod na zvážení hledání jiného. Je milej a všechno, ale timhle mi vážně radost neudělal a tohle byla teprve 2. návštěva...
    FLOE
    FLOE --- ---
    BOSSORKA: Mela jsem normalni. Na vyndani jsem mela jit po tydnu. Zavolala jsem doktoru, ze sem si je vyndala sama a usetrila jemu praci a mne cas.
    NATALIE
    NATALIE --- ---
    BOSSORKA: já měla normální a na vyndání jsem šla po týdnu.. ale byly tam už jen zbytky, protože hned 2 dny po zákroku mi všechny popraskaly.
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    BOSSORKA: myslim že se dávaj ty samovstřebávací...si tam zavolej a domluv se s nima...jde spíš o ty že když budeš mít nějaký problémy tak aby si tam mohla jít
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    za jak dlouho se musí vyndat stehy po vytrhnutí moudráků? hrozí že to zaroste? Jdu na trhání osmiček v úterý před vánoci a pak tu budu až toho 3.1. - mám se radši přeobjednat?
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    KERB: podle mě to určitě vydrží, kloktej šalvěj :-)
    KERB
    KERB --- ---
    myslim, ze mam zubni kaz, je to citlivy na studeny a teply a na dotek jazykem, samo o sobe to zatim neboli, nenatyka. Myslite, ze ten tyden to vydrzi ?
    KERB
    KERB --- ---
    ahoj, doporucite nekdo dobrou zubni pohotovost v Praze? Ke svymu zubari jsem objednan az za tyden, ale zda se mi to ponekud akutnejsi :)
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DADULKA: dik
    DADULKA
    DADULKA --- ---
    SARAJ: zkus todle...ale pochybuju že tě vezme na rychlo...třeba budeš mít štěstí... http://www.dentalhygiena.cz/kontakty.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam