• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SOMEONE: já mám jenom softy. plak ze zubu stíráš, shora dolu, ne drhneš .)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    prosimvás, co si o tom myslíte? soda a citron?
    How to whiten teeth at home in minutes.wmv - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=b4d2KGRT6d8
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    SAMGARR: podle webu to mají tady, ale zjistila jsem to včera pozdě, takže jsem nakonec nekoupila: http://www.zubni-kartacek.cz/curaprox-cs-5460-ultrasoft-zubni-kartacek-black-edition-1ks-v-blistru/d-70896/
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KLAARKA: jsou toho plny internety, ale nenasel jsem shop, kde objednat celou sadu, asi by se jim muselo napsat...
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    SOMEONE: kartáček má na zuby působit spíše jako stěrka, než jako rejžák
    SOMEONE
    SOMEONE --- ---
    kdyz vidim ty curaproxi, jste schopni si tim ultrasoftem vycistit zuby? me se to zda jako strasny smudlatko, jako kolem dasni je to prijemny ale musel bych si tim drhnout zuby 2x dele nez tim 3460.
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    Viděla jsem na slovenském facebooku curaproxu, že se tam dá sehnat limitovaná edice černých kartáčků (viz obrázek). Nevíte, zda se to nedá koupit někde v Praze?
    Díky
    HROBO
    HROBO --- ---
    GHOSTDOG32: no lepsi by bol statny, ale budem rad aj za sukromneho :)
    HROBO
    HROBO --- ---
    doporucite nejakeho dobreho zubara v prahe, ktory ma volne kapacity? diky.
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Neres, proste sme si holt nesedli, se stane a na zaklade toho me chytne v rannich hodinach pruderni.
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Ale ne, me jenom desne leze na nervy, ze si sral na zuby, pak ses zblaznil, pac si zjistil, ze mas shnilou celou pusu a ted ses hrozne chytrej a osvicenej. Taky sem takova byla, kuli jinymu zdravotnimu problemu, kterej jsem si zpusobila. Po par mesicich jsem prozrela a zjistila, ze vypadam jak hnup, proto me to tak toci.
    FLOE
    FLOE --- ---
    A taky bychom nemeli dychat, protoze ve vzduchu jsou skodliviny a vsichni umreme na rakovinu.
    FLOE
    FLOE --- ---
    BOSSORKA: Co si budem povidat, ono to neni zdravy jen pro zuby.
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    GHOSTDOG32: nj pro zdravý zuby je dle mýho nejlepší mít min 70% stravu ze syrové zeleniny, ovoce a semínek :-)
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Práce zubařů neni jen o kazech, tedy o práci neprijdeme, a zázračný gel uz se tak zhruba v petiletem intervalu objevuje porad a kde nic tu nic, tak se nevzrusuji :D
    Ale zkuste skvělou radioaktivní pastu pro zářivě bílé zuby!

ANYNA
    ANYNA --- ---
    GHOSTDOG32: ty skvrny a ubývání skloviny... sem v tomhle fakt nezběhlá... tak se omlouvám jestli je to debilní dotaz..
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    Omlouvam se, jestli diskuze uz probehla, ale kam byste doporucili jit na beleni zubu? Nejlepe osobni zkusenosti, dik
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    GHOSTDOG32: a co to způsobuje??
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    V poslední době se mi začaly zabarvovat zuby bílými skvrnami a na několika místech tak jakoby průsvitnět. Nemáte rposím někdo zkušenost, co by to tak mohlo být?
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    čus lidi, prosimvás nemáte někdo zkušenosti s čistěním zubů jedlou sodou? není to závadné?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam