• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    GHOSTDOG32: nj pro zdravý zuby je dle mýho nejlepší mít min 70% stravu ze syrové zeleniny, ovoce a semínek :-)
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    Práce zubařů neni jen o kazech, tedy o práci neprijdeme, a zázračný gel uz se tak zhruba v petiletem intervalu objevuje porad a kde nic tu nic, tak se nevzrusuji :D
    Ale zkuste skvělou radioaktivní pastu pro zářivě bílé zuby!

ANYNA
    ANYNA --- ---
    GHOSTDOG32: ty skvrny a ubývání skloviny... sem v tomhle fakt nezběhlá... tak se omlouvám jestli je to debilní dotaz..
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    Omlouvam se, jestli diskuze uz probehla, ale kam byste doporucili jit na beleni zubu? Nejlepe osobni zkusenosti, dik
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    GHOSTDOG32: a co to způsobuje??
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    V poslední době se mi začaly zabarvovat zuby bílými skvrnami a na několika místech tak jakoby průsvitnět. Nemáte rposím někdo zkušenost, co by to tak mohlo být?
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    čus lidi, prosimvás nemáte někdo zkušenosti s čistěním zubů jedlou sodou? není to závadné?
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    GHOSTDOG32: To si nemyslim. Zalezi na primární příčině zabarvení. Zuby nicí uplne stejne i kiwi nebo pomeranč. Plati stejny princip jako u všeho jineho, tedy všeho moc škodí.
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    BARBARDUCHA: Jo, dnes tu z toho rostu :) je potreba si na to vyhradit dost casu. Vetsinou je tu jen jeden asistent na celou skupinu, a tak nez se clovek dočká nejake konzultace... :)
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    tak jsem byla za medikama v kateřinský, zatím jen jednou, bylo to v pohodě. musí člověk ale počítat s tím že je to na dýl než u normáního zubaře. Moc příjemnej byl jejich profesor s kterym to konzultovali, na konec mi poděkoval že jsem přišla k nim :)
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    BAREKULA: Jakékoliv beleni, kde se nepoužívá peroxid, funguje na principu vysušení zubu, tedy nejakou chvili je belejsi, ale behem par okamžiku je opet tam, kde byl. Jedine účinné beleni je pomoci peroxidu, tedy oxidace molekul barviv, ktere zabarvily zub. Tak to alespon chapu ja. Snad správně ;)
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Pouzivej to tak, abys z toho nemel nic citlivy. Vseho moc skodi a kazdymu vyhovuje neco jinyho. Nicmene by nemel bejt problem pouzivat rano a vecer, pokud ti pak bude lip na dusi. Sice si myslim, ze je to vsechno stejny, ale pro klid duse asi pouzivej pripravky na citlivy zuby...
    BAREKULA
    BAREKULA --- ---
    prosimvas, nevim, zda to z tohohle uryvku bude rozeznatelny, ale co si myslite o tehle metodě?:)
    Neperoxidové bělení zubů trvá i s přípravou 45 minut a provádí se neperoxidovým gelem v kombinaci s přístrojem Super Star White plus, který využívá studené modré laserové světlo (cold blue light) o vlnové délce 460–530 nanometrů. Oči klienta jsou chráněny speciálními brýlemi, proto se během bělení do těla nedostávají infračervené ani ultrafialové paprsky.
    CLIFFAN
    CLIFFAN --- ---
    Ahoj,
    kdyby měl někdo zájem...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    MUI: taky mam na skripani chranic a ma som ho za tie 2 mesiace v puse presne 4x. Je to fakt vopruz. Spicaky uz mam obrusene a pred 2-3 mesiacmi mi na 2 zuboch praskla sklovina a odstiepilo sa z nej :-/
    KAMHA
    KAMHA --- ---
    GILRAEN: ja mela operativne resenej predkus, bylo to strasne na dlouho, taky mi to zubarka nerekla a ortodontiska taky.. pak mi to nahodou zubarka v zaskoku oznamila. celkem sok, beh na dlouhou trat, operativne to resi na karlove namesti. tomu predchazi priprava kterou mi tam podle konzultace "naordinovali". jestli o tom chces pokecat tak posta, mam to asi rok za sebou a rekla bych, ze zkusenosti vic nez dost.) kazdopadne muj momentalni stav je stastna.)
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    tak nejak spravit zuby + radu proc se mi lamou zuby... i kdyz mam podle me dostatek vseho...
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    FOAMISS: :) plánuju to co nejdřív
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    BARBARDUCHA: Snazime se byt co nejlepsi, prijd se presvedcit :)
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    nemáte někdo reference na to zubní v kateřinský co se pod dohledem učej medici na lidech?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam