• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    ANYNA: Mela jsem ten samy problem, nechala jsem si vsechny vyndat a mam klid..
    FOAMISS
    FOAMISS --- ---
    ANYNA: Vyplachovat chlorhexidinem (mrkni na složení ústních vod, myslím, ze meridol ma 0,2%, ale nejsem si jista), popr. cucat hřebíček.
    A nebo dojit k zubaři, at ti to vyplachne tim chx, dostane se pod tu kapsu, která se nad zubem vytvořila a boli.
    ANYNA
    ANYNA --- ---
    zdravím chttěla bych se zeptat jestli zabírá něco na bolest dásní. Rostou mi osmičky a dasním dávají docela zabrat..
    FLOE
    FLOE --- ---
    MUI: Mam to prave i normalne, kdyz si vecer vycistim, kazivy zuby nemam. Kdo vi :]
    FLOE
    FLOE --- ---
    Deje se vam nekomu, ze vas po nevycisteni strasne boli zuby? Takova tupa bolest, po vycisteni to zmizi. Tipuju, ze to dela plak, ale nemuzu najit nikoho se stejnym "problemem".
    URANOS
    URANOS --- ---
    DR_RIC: jasně přípravky s koncentrací h2O2 menší než 0,1% se dají dál kupovat mimo ordinaci, ale protože takhle nízká koncentrace nemůže nikdy fungovat znamená to prakticky, že už se dneska dá bělit jen u lékaře.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    DR_RIC: ten tvůj nick k tomuto příspěvku opravdu platí! díky! .)
    URANOS
    URANOS --- ---
    CELULITIDA: nefunguje a bez peroxidu ani fungovat nemůže. vyhozený peníze a čas. díky nové legislativě bělení už jen u zubaře (tzn ordinační bělení, nebo domácí bělení).
    GIA_
    GIA_ --- ---
    CELULITIDA: myslím tím vrtání zubů laserem
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    Prosimvás. Já vim že jsem s tim bělenim jak šílena.
    a mam doma už nějakou pastu white pearl, normalne z DM, ma to trochu krystalky, takze to asi proste obrusuje a tim cisti, ale klasika nic moc.

tak premyslim ze si koupim takovy ten belici gel na doma, s tim nasazováním.. asi za 500kč funguje?
    A pak narazim na toto:
    BĚLENÍ ZUBŮ Praha 1 — KuponPlus
    http://www.kuponplus.cz/deal-3221-b-hleni-zubu-praha-1/?ref=11457

a jako za 300kč se tam bojim jít.. Ma někdo zkusenost?
    Muzu tam jit jakoze hned? Zuby si cistim pravidelne, klasika, jednosvazek, mezizub, mela jsem rovnatka, tak jsem vycvicena, ale urcite by to slo lip u odbornika.. muzou to belit kdyz tam prijdu takhle jak jsem?
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    GIA_: vrtat bez vrtačky slyším poprvé...
    co to je?
    GIA_
    GIA_ --- ---
    Ahoj, nemáte pls někdo zkušenost s http://www.mediest.cz/? Potřebuji nového zubaře, který je schopen vrtat bez vrtačky (Praha) :) Díky
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GHOSTDOG32: já jsem se právě takhle kvůli chybějícímu zubu pro rovnátka rozhodla. Nejdřív jsem taky řešila implantát, ale protože jsem měla zuby trochu křivé, tak mě dr. přesvědčila, že než dávat implantát mezi křivé zuby, tak raději ještě něco vytrhnout a zuby srovnat. Ven šly teda celkově tři zuby. Jo, je to opruz mít skoro ve čtyřiceti rovnátka, v čekárně sedím já a puberťáci:)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    URANOS: no já doufám, že kvalitního zubaře už jsem konečně našla, chodím na soukromou kliniku a konečně jsme spokojená, takže snad tu zuby budou držet co nejdýl, hyn sa hukáže :-)
    URANOS
    URANOS --- ---
    GHOSTDOG32: rovnátka? a jinak si myslim ze implantace je spolehlivejsi a předvídatelnější nez replantace
    DZEJLA: chyba může být jak na straně zubaře, tak na straně pacienta(hygiena) a nebo taky někde mezi. stejně tak to nemusí být chyba ani jednoho z nich:)
    BOSSORKA: trvanlivost korunky záleží na přesnosti práce, kvalitě materiálu, kvalitě "nalepení", správný indikaci ze strany lékaře a hygieně a ochotě pacienta zaplatit náročnou, přesnou, kvalitní a tedy relativně drahou práci lékaře. taky má velkej vliv " kolik zbyde zubu po odstranění kazu. a samozřejmě základem jsou pod korunkou bezchybně ošetřené kořenové kanálky.
    SASETKA
    SASETKA --- ---
    KOMBAJNERKA: Na kolik u vas vyjde beleni (domaci i ordinacni)? Na strankach jsem to nenasla, diky
    DZEJLA
    DZEJLA --- ---
    KOMBAJNERKA: me se pod korunkou zanitil nerv, coz bylo posleze reseno extrakci a implantatem. a bylo mi na nekolika mistech receno, ze to se stat muze, ze si nerv pod korunkou nekdy muze delat, co chce. zkratka nikdo mi nerekl, ze by mohla byt na vine spatna prace zubare. takze nechapu, jak to je.
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    BOSSORKA: Než se na zub udělá korunka,musí být nejprve perfektně odstraněný případný kaz,potom dobře udělaná a nabroušená dostavba a na to perfektně sednoucí korunka.Když se k tomu přidá dobře udržovaná hygiena,nemůže se pod korunkou nic zkazit.Chce to ale opravdu přesnou práci.Doporučuju pracoviště s mikroskopem.
    KOMBAJNERKA
    KOMBAJNERKA --- ---
    KLAARKA:
    Ahoj,kdyžtak ty černé Curaproxy prodáváme u nás v ordinaci kdyby jsi ještě měla zájem - www.studio32.cz
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    GHOSTDOG32: už si to nepamatuju, jednalo se hlavně o kazy pod špatně udělanýma plombama, i na té jedničce to tak nějak bylo, ale jestli byla dřív mrtvá a pak kazy nebo obráceně, to už je moc moc let a nepamatuju si to :-)
    URANOS: ok, díky, asi teda zatím tu reendo a dostavbu a budu doufat, že to vydrží, co nejdýl.... :-)
    btw. četla jsme někde, že pod korunkou, se často dělají zase kazy - zajímalo by mě, co je na tom pravdy - nebo na čem to závisí? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam