• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    MONCI
    MONCI --- ---
    ANDR3_I: id DAYA k nemu chodila na rovnatka a mela i operaci celisti..zkus ji napsat, urcite ti rada poradi, ale co vim, tak spokojena nebyla...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    arbes dent - spokojenost :)
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Ale notak. Jmeno jsi zminil xkrat predtim v prispevcich. A ad, zes nenapsal, ze je drahej... "ale měli zrovna úplně plno. tak mi potom našel nejprofláklejšího orotodontistu v praze a taky nejdražšího a tam mě zase úplně bez rentgenů nebo otisků sdělil..." nenapsal, to vidim :]
    GEY_KO
    GEY_KO --- ---
    GHOSTDOG32: já chodím taky k paní doktorce Kokaislové na Polikliniku Modřany (Orthodont)a jsem naprosto spokojená - skvělé jednání, vždy poradí, probere se mnou všechny možnosti, nabízí levnější i dražší varianty a v konečný fázi fakt není drahá. Já nemám jedinou výhradu proti ní )))
    FLOE
    FLOE --- ---
    GHOSTDOG32: Bez urazky, ale obavam se, ze ti posledni doktor vyhovuje tak moc jen proto, ze ti rek, co si chtel slyset. Nebo rekl ti to same i po rtg a otiscich? Ze se ti nelibi navrh doktora Suchyho, at uz kuli cene nebo necemu jinymu neznamena, ze nema pravdu, tak tu z neho nedelej buhvijakyho kretena, kerej nevi co dela a chce z tebe akorat tahat penize. A nejdrazsi neni ani nahodou, se zas uklidni.
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    GHOSTDOG32: me ale nevadi davat penize za dobre odvedenou praci (!)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    GHOSTDOG32: popravde by mi nevadilo kdyby mi ortodontista doporucil i operaci celisti/brady, nejaky to esteticky vylepseni neuskodi nikdy, ale obavam se ze s timhle me spis posle kazdej do haje :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    Nekdo zkusenosti s MUDr. Jiri Petr?? http://www.petrortho.cz/olekari.html

Zubarka (prvni s kterou jsem po letech spokojena) me k nemu posila ze nikomu jinemu neveri, ale je dost drahej a ja se ted navic dozvedela ze sestra si u nej take nechala spravovat zuby (trhaly ji zub, delali implantat a mela rovnatka) a velka nespokojenost, takze me od toho hl. mamka se sestrou odrazujou ze zbytecne vyhozene penize :( tak jsem tam volala ze se objednam nejdriv jen na konzultaci a pani s kterou jsem mluvila byla strasne neprijemna, ze se musim rovnou objednat na rentgeny apod. za 4200,- a kdyz jsem se ji snazila vysvetlit ze mam zatim zajem pouze o konzultaci dost u toho mela reci coz hodilo dalsi negativni svetlo na moje rozhodovani... :(

Za kazdy nazor/zkusenost budu moc vdecna, dekuji!!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    dotázek. ženě se dělá pořád zubní kámen a zubařka jí doporučila nějakej sonickej kartáček... já se v tom neorientuju koupili jsme si philips sonicare ale mam ten pocit ze to neni jedno a totéž každej říká něco... help :D)

BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    ok, díky
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    moje nova zubarka mi tvrdi, ze kdyz se dela nova bila plomba, tak ji dela bez pouziti kofferdamu, ze jeho pouziti vyslednou kvalitu a trvanliviost plomby nezvyuje,.... no trochu me to zarazi, a nevim, jetsli k ni mam vubec chodit....? co je na tom pravdy?
    FATBWOY
    FATBWOY --- ---
    doporuceni na dobreho zubare v okoli Marianskych hor v Ostrave prosim? Dekuju!
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    DR_RIC: a je to tak, ze kdyz se bude korunka vymenovat po nějake dobe za další, tak se zas bude muset zbrousit cast zubu? Co muze hrozit u takoveho zubu jak mam, kdyz si tam dam fazetu - jeho zlomeni?
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    DR_RIC: no jde o to, ze uz se mi ten přední zub ulomil, (resp. odštípl se kus predni skloviny - cca 1/4 zubu), co je vidět, v tom zubu uz mám daný čep na zpevnění, takže abych se ten zub neulomila ještě víc, tak mi zubařka doporučila tu fazetu, i kdyz jsme za ní šla původně, že chci rovnou korunku (od svého předešlého lékaře mi byla doporučena právě korunka), btw. muzu poslat svuj rentegnovy snimek, jestli to pomuze....
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    prosím o radu zda dát na jedničky korunky nebo fasety (oba zuby mají bohuzel fotokomozitni vyplne a jsou mrtve) - co ma lepsi trvanlivost, je estetictejsi? Po jako dobe se musi korunkaFaseta vymenit? s tou vymenou se bude opět brousit cast zubu? predem diky
    WOODY_
    WOODY_ --- ---
    ahoj, chtela bych se na Vas obratit s prosbou, ke komu byste me v Praze doporucili na rovnatka? - nic narocneho, pouze horni celist a jde mi primarne jen o predni zuby
    pred lety jsem nekolik let nosila sundavaci rovnatka, ale chtela bych s odstupem casu predni zuby vice srovnat
    dostala jsem od sveho zubare seznam ctyr ortodoncii, ale radsi bych na doporuceni, kde jste byli/jste spokojeni, pripadne jestli s nejakou z nich mate zkusenost
    dekuju

MUDr. Lampa Roman, U Hostivarskeho nadrazi, Praha 10
    MUDr. Moravcova Lenka, Dolezalova, Praha 9
    MUDr. Hofmanova Petra, Narodni trida, Praha 1
    MUDr. Vitova Margita, Plananska, Praha 10
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GHOSTDOG32: Miroslava Švábová, skvělá a není zlatokopka, bohužel hodně dlouhé čekací lhůty
    LOOLE
    LOOLE --- ---
    GHOSTDOG32: ja chodila na orthodont.cz a byla jsem vicemene spokojena a nemaji to tam ani nijak predrazeny.
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    GHOSTDOG32: mi chtěla dr. dělat předsunutí čelisti, aby to bylo dokonalé, já jsem to odmítla, přece jen na stará kolena nemusím mít zuby jako modelka, takže jsem ji přesvědčila, ať mi je pouze srovná.
    BOAR
    BOAR --- ---
    chytly me deravy osmicky, a muj zubar ma termin az za 14 dni. Najakej tip na kliniku, kde mi vyndaj ambulantne 2 osmicky a nezprasej to ? Praha
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam