zajimalo by me, zda mate nekdo zkusenost se zmenou vzhledu obliceje v souvislosti s fixnima rovnatkama. mne se konkretne stala takova vec, a to ze se mi docela vyrazne propadly tvare, a taky oblast okolo spanku (min nez tvare). celkove to pusobi dojmem, jako ze mam hodne hubenej, a oproti puvodnimu vzhledu protahlej oblicej, nic hezkyho. tezko se mi na to zvyka, zacala jsem tak vypadat cca 3/4 roku po nasazeni. puvodne me nenapadlo prisuzovat to rovnatkam (popravde doted v tom nejak nemuzu najit logiku), ale privedla me na tuhle myslenku znama, ktera popsala presne ty same zmeny u sebe, a to uz dokonce asi 6 tydnu po nasazeni (stejne jako mne ji to rikaji vsichni blizci a znami; u ni to nedokazu posoudit, ale u me je to fakt hodne vyrazne). nemam zadnou zvlastni orto. vadu, zuby mi rovnaji ve stejne linii jako byly na zacatku (pouze je mirne roztahli od sebe, ted je zase stahuji zpet), pro ty propadle tvare (a hlavne ty spanky?) proste neni duvod (aspon se mi to tak zda). zname to potvrdila neurolozka, ze je to fakt rovnatkama. neni to muj subjektivni dojem, vypadam proste jako jinej clovek.
ma nekdo podobnou zkusenost?