• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CELULITIDAOrtodoncie-zubaři_ implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby
    Ortodoncie- implantologie, bělení, rovnátka, hygiena - péče o zuby

Zkušenosti, rady, doporučení, ...

Na nástěnce bych ráda udělala něco ve smyslu reference na jednotlivá Stomatologická a ortodontická centra. Proto prosím, máte-li nějakou zkušenost napište: Název centra, město, zákrok který jste podstoupili, cena, klady, zápory, jiné..

rozbalit záhlaví
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    PETER_PAN: je to trosku z ruky, ale koukam, ze ordinujou do 20, to bych nemela problem s hlidanim a tedy by mi vzdalenost ani nevadila, dekuju. jeste pockam, jestli se neobjevi nejakej dalsi tip.
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    POZITRON: Ja byl opakovane tady : http://dentalkarlin.com/kontakt/ a spokojenost. Jeste se me vzdycky ptal(a), jestli nic z vnitrni strany nedrhne mezi zuby atd. Myslim ze to full osetreni (ca 40-50 minut) je urcite pres 1k CZK. Ale to v Praze vsude ...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Prosim, nemate tip na osvedcenou dentalni hygienu na Praze 4? Byla jsem pred 2 tejdnama a mam plnou hubu zubniho kamene, hlavne zezadu a mezi zubama. Nevedela jsem, ze to ma bejt jakoze perfektni, nikde ani tuk, myslela jsem, ze se treba vsude nedostane, ale ted pred chvilkou na implantologii mi sestra rekla, ze to mam teda hrozny. :/ A kdyz o tom tak premejslim, asi ma pravdu, mezi zubama mam fakt cerny nanosy. :/
    Cenove tak do 1000, kdyby to slo.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    DR_RIC: Díky, nic ve zlém, ale tohle nebylo to, na co jsem se ptal.
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Nemáte zkušenost a srovnáni se sonickými kartáčky z Lidlu vs Philips Sonicare? Chtěl bych koupit dětem. A zajímalo by mě, jestli je prostě Philips v něčem lepší, nebo je vyšší cena daní za značku. Protože na papíře vypadají parametry stejně, jen náklady jsou úplně jinde a to především pak na nové hlavice
    GIA_
    GIA_ --- ---
    Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost se zubní klinikou Studio32 nebo s Prague city dental ? Díkys
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    HORST_FUCHS: ja mam cerstve dve horni jednicky, plastiku dasne a ted cekam na vhojovaci valecky. vic kdyztak posta.
    EUCHENIE
    EUCHENIE --- ---
    HORST_FUCHS: ja mam jednicku od mujzubar.cz, doktor neumann
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: nenene, to jsem nechtěla slyšet...ty voe, já na to asi raději nepůjdu:(
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    OLLI: ani ne, vrtani do kosti neboli, je to jen hodne neprijemny. co bolelo byly ty sesity dasne prave a misto, kde se bral step.
    OLLI
    OLLI --- ---
    POZITRON: ja nechci strasit. Treba to bude v pohode a ukaze se, ze jsem precitlivela :-)
    Implantaty mi nedelali, tak nemuzu porovnat, ale ty asi taky dost boli, ne?
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    OLLI: omg, desis me. taky si nemuzu vzit nic silnejsiho, protoze po vsem spim a v polokomatu bych se nemohla spostarat o dite. no, bude to asi zazitek. :)
    OLLI
    OLLI --- ---
    POZITRON: Mne stahoval dasen nad jednickou a dvojkou, mela jsem na jedne strane "upiri" spicak. Step bral z vnitri strany patra. Jako bolelo to fakt dost, az jsem si rikala, ze bych na to znovu nesla. Ale byla jsem tehotna a nemohla si vzit nic silnejsiho na bolest. Rikal, ze bolet to bude tri dny, bolelo to tyden a nejhorsi to bylo ten treti, ctvrty den.
    Svatbu nevim. Jak rikam, my byli na horach a studeny mi dost pomahalo. V nouzi jsem chladila lahvovym nealko pivem :-)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    OLLI: atb mam nasadit uz dnes vecer. co presne ti delali? bude mi delat jeden obnazenej krcek plus nastavovat horni dasen nad jednickama a jednou dvojkou. implantaty mam od konce kvetna a za mesic prej prijou na radu vhojovaci valecky. takhle dlouho to trva kvuli tomu, ze mi doplnoval kost, tak aby se to zahojilo poradne. myslis, ze v sobotu na svatbu spis nezvladnu jit?
    OLLI
    OLLI --- ---
    POZITRON: Ja byla pred peti lety. Co si pamatuju, tak to dost bolelo asi tyden. Byli jsme potom na horach, tak jsem si to ledovala snehem. Ale otekle to nebylo. Navic jsem musela brat preventivne atb.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    VALENTINA: napisu
    VALENTINA
    VALENTINA --- ---
    POZITRON: jdu na to samé během podzimu, pls, napiš mi pak, jak šlo, dík
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    prosim, byl jste nekdo na plastice dasne? netusite, jestli kdyz na ni jdu zejtra odpoledne, jestli zvladnu jit v sobotu na svatbu? nebo budu jeste vypadat jako po utoku vcel? bude to stepem z patra.
    ANDULISS
    ANDULISS --- ---
    SAAYURI: skvělý, zkusim.
    Moc díky:)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ANDULISS: http://www.i-dent.cz/cs-CZ/nasi-odbornici/mudrvladimir-machon.html

A mám vlastně tohle: https://www.youtube.com/watch?v=EAH-afUHUbs
    Zaseklou chrupavku, co se nechce vrátit zpátky :/
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ANDULISS: Jojo, akorat to resim, byla jsem tam pred dvema mesici. Zubarka mi doporucila navstivit doktora Machone. Na Frantisku maj objednavaci dobu kolem duben 2019, v jeho soukrome ordinaci maji cekacku 14 dni, stoji to litr. Uz ty dva mesice cvicim (dva cviky, kazdej asi na minutu), a uz muzu otevrit pusu o kus vic a analetika potrebuju fakt minimalne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam