DZEJLA: hele specificky az takhle snad ne, nejnovejsi info je, ze ty korunky budu mit v kvetnu. :(
jeste v zari mi bylo do oci receno, ze do Vanoc to bude hotovy. do Vanoc... zuby mam vytrzeny od unora 2018, implantaty mam navrtany od kvetna 2018. a ted je co? konec brezna 2019 a porad hovno. :( mam za sebou 3 plastiky dasne a po kazdy ty plastice je to horsi a horsi, treba z odhalenyho krcku je ted stav, kdy mi cumi ven pulka korene a to jeste na zubu, kterej neni nic moc a potrebuje byt zpevneny.
myslela jsem si naivne, ze kdyz jsem zamestnanec tyhle zkurveny nemocnice, ze to treba bude rychlejsi, ze budu mit treba nejakej lepsi pristup, proto jsem si tohle pracoviste vybrala, ale zda se mi, ze to je uplne naopak. ja uz sem popravde zoufala. :( uz se mi stalo nekolikrat, ze rekl, ze za 14 dni zacneme delat na tom a tom, ale termin jsem dostala treba za 5 tejdnu. nekolikrat. nebo v prosinci rikal, ze na posledni plastiku dasne pujdu zacatkem ledna, ja jsem s tim pocitala, dohodla si nastup do prace behem rodicaku (stale mluvime o te stejne nemocnici), slibila to sefovi, ale dokturek nemel cas, tak jsem sla az koncem ledna a pak jsem samozrejme kvuli hojeni musela 2 tejdny trcet doma s napuchlou drzkou.
ja moc, moc doufam, ze jinde je to jiny a ze nikdo dalsi na svete nemusi a nebude muset prozivat to, co ja. :/ kdybych tohle tusila, tak se na ty zuby vyseru a tech 95 000, ktery v tom zahucely, si nejak uziju.