VALENTINA: ano. to je pripad zahaleni krcku horni dvojky. 2x mi tkan, ktera se vzala z patra (mimochodem je to bolestive a dlouho se to hoji) a nasila na misto krcku, upadla, nechytla se. uspesnost se udava 50%, takze to neni nici chyba, proste jsem mela smulu. soucasny stav krcku je nyni horsi nez pred 1. operaci dasne, protoze jak rikam, neni odhaleny jen krcek, ale i koren.
ted naposledy mi tu dasen nejak "stahl dolu" v ramci nasazeni vhojovacich valecku, nevim presne, takhle to rikal, ja uz se na nic neptam a vylezlo to zpatky nahoru, takze efekt nula.
nastaveni predni horni dasne nad jednickama se rovnez nechytlo a upadlo. co se ale povedlo, to je nastaveni dasne vzadu, dam se tkan totiz z patra nejak nahrnula, cili nemelo co upadnout a to nahrnuti tam zustalo
ja uz proste chci jenom ty kounky, uz je mi uplne u prdele, jak ty dasne vypadaj. pry az budou korunky, tak jeste dodelame ten krcek, ale nedodelame. uz na to pravdepodobne nepujdu. nevim, jestli se neuklidnim, az budu mit korunky, ale ted je muj nazor takovy, ze nikdy v zivote ani za zlaty prase! :)