KAIAFOX: mne teda implantolog cisteni niti nedoporucil, uz si ale nepamatuju proc. doporucil mi mezizubni kartacek, jenze ten se mi tam nevejde, zadnej, ani nejmensi, tak vyplachuju ustni vodou, ze ji jakoby vyfukuju skvirama. takze mam se obavat nejhorsiho, rikas? zatim jsem za nejhorsi povazovala, ze mi jeden implantat pan primar navrtal castecne mimo kost, protoze na vrtani nepouzil sablonu a ja si tedy sroub nahmatam na hornim patre jazykem. dokonce vic nez driv. :( on to tehdy okomentoval, ze "nam jeden trochu vykouk". pritom mel tu sablonu vytvorenou na zaklade 3d rtg, jenze jak pisu, nepouzil ji. to az pak na nej sestra zarvala, at si tam da tu sablonu.
strasne se mi tam nechce jit na kontrolu, ani trochu, desim se, co bych se dozvedela, nemela jsem s tim pracovistem zrovna nejlepsi zkusenost. jednou se mi tam treba vrtal v dasni uplne nasranej, vytocenej, se sestrou tam pomlouvali kolegy, konkretne napr. nejakou dr. Pipkovou, to jmeno mi utkvelo v pameti a ja tam u toho lezela v kresle s otevrenou hubou, musela jsem to vsechno poslouchat a tekly mi slzy proudem.
ten den mi nalepil lepidlem protezku. pote, co ji nalepil, se ho sestra zeptala, jestli to predtim nemel vycistit. nechapala jsem, ale pak za mesic jsem chcipala bolesti a skoncila jsem s kazem jako prase a cistenim kanalku presne v miste, kde jsem mela nalepenou tu protezku, cast ji musel muj zubar tedy odstranit.
je to pracoviste hruzy. :(