• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    TYKVE: zavreli indigo? skoda, bylo hnusny, ale kultovni... kam ted asi chodi chlastat a vykurovat vsupka .)
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    Jinak,když tu jsem na tom Kavárňáckým fóru, jsem docela ráda, že zavřeli Café Indigo u Staroměstské - poblíž klementina. bylo to tam fakt hrozný.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Nebyl nahodou uz nekdo v Cafe Kolibka v Pricne? Sel jsem ondyno kolem, ale meli zavreno. nicmene zevnejsek vypadal sympaticky.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    TYKVE: jo a pak jeste neco co se jmenuje friends coffee house v ulici palackeho. tam je to zase hoodne dlouhe a je to klasicka pultovka, ktera je hned u vchodu, takze, pokud si das klasicke americke "latte" (a ze ho umej delat snad do pullitru) a zasijes se nekam dozadu, tak budes mit na uceni mozna i vetsi klid nez v te panerii, kde je pres den docela frmol... http://milujikavu.cz/en

    ps: nazev webu je lehce zavadejici. pokud kavu opravdu milujete, tak se te kavarne radsi vyhnete .)
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    JAKOUBEK: díííky.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    TYKVE: druhe patro paneria v jindrisske. dole je samoobsluha a nahore se da sedet dlouho. vetsinou tam vysedavaji doucovatelky anglictiny a matiky .)
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    ahoj, potřebovala bych tip na nějakou kavárnu, kde se člověk může učit (případně zapnout notebook) - číst, psát.. a tak.. bejt tam třeba pár hodin sám.. aniž by to bylo nějak trapné. lokalita - Praha. nejlépe praha 4, nebo klidně v centru, i když teď jsem v nouzi, tak bych možná jela kamkoliv. díky
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    Tak jsem včera byl v Kolíbce v Řeznický a nějak pro mě ztratila to kouzlo, co ta kavárna měla, je to škoda měl sem to tam rád a proseděl jsem tam hodně hodin.
    NOLONGERTHERE
    NOLONGERTHERE --- ---
    PYRE_NEOVLADNES: Já doporučuju též, jen u těch koláčů nechápu, proč je v poslední době přihřívají - asi v mikrovlnce - prostě si řekněte, že chcete ten koláč studenej, protože mě to minule dost nepotěšilo, 30 stupňů venku a horký koláč k tomu (navíc se dost rozmáčí korpus). A polívky mají myslím z Polévkárny, každopádně jsou super.
    N_I
    N_I --- ---
    Press Cafe
    http://www.facebook.com/pages/Press-Caf%C3%A9-1911/113838828706
    skvela kava a skvelej ceasar salat...moc mila kavarna...
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    tak zpět od dockhouse (kde mě mimochodem dvakrát ošidili při placení a dobrý burgery dělaj, nejlepší ne, na prahu dělaj hodně dobrý steaky) ke kavárnám. díky
    N_I
    N_I --- ---
    terezzka -jojo je to steak house..a vrele doporucuju jak jidlo tak kavu...
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    Já budu chodit do Starbucks a do Gloria Jeans.... sorry, ale do Costa fakt už nepáchnu...
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    N_I: nedělají tam i hamburgery? O podniku podobného jména jsme slyšela smělé tvrzení, že tma mají nejlepší hamburgery, ale nejsme si jistá, jestli je to ono.

    Jo, taky zamáčknu slzu, v úterý zamávám a zmizím :) Budou mi chybět kolegyně, ale taky už moc ne, postupně se nám to rozpadá a taky zákazníci, ale tak většina dostal vizitku, kde mě najdou, tak snad o ně nepřijdu :)
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    TEREZZZKA: chápu, no.... ale od toho máme kapitalismus, žejo - půjdu někam, kde mi to kafe udělají líp... a ono je pak evidentní, že se to někde projeví (viz "nechodí nám sem lidi). Blbé na tom je, že spousta šéfů má tendence z neúspěchů podniku vinit pouze zaměstance a nevidí, že se tak děje v návaznosti na jeho nesmyslné pokyny a buzerace.

    TEREZZZKA: a čím to šlo do háje, jestli se smím ptát? Šetřilo se na úkor kvality? Mně teda v poslední době to kafe přestalo tedy docela chutnat i v CH, to zas musím přiznat, i ti lidi mi přišli oproti dřívějšku o dost laxnější (i když předpokládám, že tam otročíte za nějakou almužnu, tak kdo by se přetrhl pro dobro lidstva, za nějaký hovno dvakrát zabalený, žejo :-///)
    N_I
    N_I --- ---
    ja odevzdal svoji kartu CH na flore...rikam pani, diky mel jsem vase kavarny moc rad a rad ted budu chodit nekam jinam.chvili me prekecaval ze to bude dobry at si ji prece necham....a tak ji rikam ze me nevoblbne....na zaver mi pak nejaka brigadnice udelala moje oblibene male presso machiatto bez peny a prelite tak ze mi vyteklo na talirek...takze jsem si ho nechal udelat znovu a pak sem si rikal -nojo zivot jde dal..

    jinak vcera uzasna kava i jidlo v dock housu....
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    AXTHEB: Joa hrozný kafe taky nemuselo být jen obsluhou, já ho třeba taky nepila :) Mně ta směs nechutnala. Ale pro většinového zákazníka bylo ok a co se týká postup, tak jsme mívali vysokou úroveň..teď to šlo do háje. Ale to se opakuju.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    AXTHEB: Tak jasně, stane se, jak říkám, většina, já tam nedělám, vídala jsem je na školení a byly ten lepší výběr oproti zbytku, ale co slýchám od stálých zákazníků, většina jich chodila jen k nám na Chodov a do DBK, protože jinde tak šikovní nejsou.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TEREZZZKA: Ja mel v CH v DBK kafe jednou a bylo hrozivy.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Naopak většina holek na DBK jsou ty šikovnější z celé společnosti. Ale už nemáme podmínky k to u dělat to kvalitně.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    VAMPIREGIRL: no zaměstnanci zůstali stejný...ale když Ti někdo dá příkazem, že teď se káva bude dělat špatnými postupy ze špatných produktů...tak nezůmžeš nic Když tu práci chceš.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam