• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    TEREZZZKA: chápu, no.... ale od toho máme kapitalismus, žejo - půjdu někam, kde mi to kafe udělají líp... a ono je pak evidentní, že se to někde projeví (viz "nechodí nám sem lidi). Blbé na tom je, že spousta šéfů má tendence z neúspěchů podniku vinit pouze zaměstance a nevidí, že se tak děje v návaznosti na jeho nesmyslné pokyny a buzerace.

    TEREZZZKA: a čím to šlo do háje, jestli se smím ptát? Šetřilo se na úkor kvality? Mně teda v poslední době to kafe přestalo tedy docela chutnat i v CH, to zas musím přiznat, i ti lidi mi přišli oproti dřívějšku o dost laxnější (i když předpokládám, že tam otročíte za nějakou almužnu, tak kdo by se přetrhl pro dobro lidstva, za nějaký hovno dvakrát zabalený, žejo :-///)
    N_I
    N_I --- ---
    ja odevzdal svoji kartu CH na flore...rikam pani, diky mel jsem vase kavarny moc rad a rad ted budu chodit nekam jinam.chvili me prekecaval ze to bude dobry at si ji prece necham....a tak ji rikam ze me nevoblbne....na zaver mi pak nejaka brigadnice udelala moje oblibene male presso machiatto bez peny a prelite tak ze mi vyteklo na talirek...takze jsem si ho nechal udelat znovu a pak sem si rikal -nojo zivot jde dal..

    jinak vcera uzasna kava i jidlo v dock housu....
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    AXTHEB: Joa hrozný kafe taky nemuselo být jen obsluhou, já ho třeba taky nepila :) Mně ta směs nechutnala. Ale pro většinového zákazníka bylo ok a co se týká postup, tak jsme mívali vysokou úroveň..teď to šlo do háje. Ale to se opakuju.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    AXTHEB: Tak jasně, stane se, jak říkám, většina, já tam nedělám, vídala jsem je na školení a byly ten lepší výběr oproti zbytku, ale co slýchám od stálých zákazníků, většina jich chodila jen k nám na Chodov a do DBK, protože jinde tak šikovní nejsou.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    TEREZZZKA: Ja mel v CH v DBK kafe jednou a bylo hrozivy.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Naopak většina holek na DBK jsou ty šikovnější z celé společnosti. Ale už nemáme podmínky k to u dělat to kvalitně.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    VAMPIREGIRL: no zaměstnanci zůstali stejný...ale když Ti někdo dá příkazem, že teď se káva bude dělat špatnými postupy ze špatných produktů...tak nezůmžeš nic Když tu práci chceš.
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    TEREZZZKA: jenže Costa je shit :-((( ach jo, takový špatný zprávy po ránu.... a ti jejich zaměstnanci, darmo mluvit.... jsem je právě ráno na Budějárně zkusila vzít na milost a fakt už nikdy, zas mě utvrdili, že to jsou neumětelové... to už by to kafe uvařila líp moje babička s Parkinsonem....
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    VAMPIREGIRL: Když sroluješ níže, zjistíš že:
    Costa koupila Coffee heaven
    Všechny Coffee heaven se předělávají na Costu.

    Co já vím, nejdýl zůstane Flora, Provaznická, ale i tam max do konce července.

    Tržby nám klesly o půlku, tam kde bývalo narváno a poránu nemožné urvat volný stoleček je dnes pusto prázdno. Ale není cesty zpět :-/

    Ale orca zůstává )
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    Teďka jsem byla na Budějárně, jak je Marks and Spencer - a překvapilo mě, že tam místo CH je Costa Coffee? To je nějaký merger nebo co? Nebo nedej bože tu CH končí??? Protože Costa je odpad numero uno!!! Nevíte o tom někdo něco?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    TEREZZZKA: čte se to "čap čap"? :)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Nu tak to se budem muset aspoň na jedno odpoledne odpoutat z naší základny v Cup up a prozkoumat to tam :) dík za tip
    PYRE_NEOVLADNES
    PYRE_NEOVLADNES --- ---
    to ne :), kafe maj nejakou smes arabiky od coffee source, celkem dobry (ale ja se v tom zas tak nevyznam). cappuccino umi dobre pan majitel, i zbytek obsluhy se zlepsuje .)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    Doufám, že ale nedělají z kávy Standard... jako recese dobrý, ale... :)
    PYRE_NEOVLADNES
    PYRE_NEOVLADNES --- ---
    XTYNA: jó, standard celkem doporučuju :). hlavně pro studentíky z přilehlých VŠ a SŠ (už teď se tam občas nedá sednout). a zapomněla si zmínit ještě domácí koláče - každý den 3-4 druhy. ty jsou opravdu mňam. :)
    XTYNA
    XTYNA --- ---
    V Karolíny Světlé 23, Praha 1 otevřeli nedávno skvělou kavárnu Standard Café! Dobrá káva, točená kofola, pivo Bernard a vynikající víno. Každý den mají čerstvou polévku a zapečené bagety. Zajímavý a vkusný interiér a teď i posezení venku.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    tak apokalypticke jsem to opravdu necekal. to je fakt blby. ja se stavoval v coffeeheaven na budejovicke ceskou z prace. skoda.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    N_I: No je mi líto, žes na mě dnes narazil v takové náladě, ale je to fakt na nic. Samozřejmě je i káva jiná, mlíko jiný, jiný postupy (hloupější, horší), příchutě jiný, uniformy dementnější (stejný střih a velikost pro všechny, hurey)... no prostě hrozný. Jak nejsem sprostá, tak jsem dnes měla tolikrát na jazyku "No tak na to se jim můžu..." až sem se i v duchu červenala. Coffee Heaven nebylo bůhvíjaký kavárenský nebe :) ale Costa je proti tomu fakt odpad. Moje kolegyně dnes poznamenala že proti tomu v mekáči dělali vysokou gastronomii. Chm, naprd. ještě že už jen 3 směny a mizím :)
    N_I
    N_I --- ---
    jsem stejne nešťastnej jako ona..budu pít už jen turka..nebo budu muset jezdit do presscafe na žižkov ke kámošovi...
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Pokud vím, tak i káva je jiná. Z nabídky Coffee Heaven zbyde jen pár drinků.
    N_I: Ta je z toho nešťastná, večer si tu určitě vylije srdíčko :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam