• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    AMOPRA: Řekl bych, že v Balkóně v holešovicích dělaj dobrý snídaně, nikdy sem jí nejed, ale občas jí s chutí sleduju.

    Jinak v holešovicích doporučuju kavárnu a bar v kině Bio oko, kafe maj sic vergnano, ale snažej se jak to de, i o změnu. Velkej prostor, nekuřáckej a kuřáckej, dopoledne a odpoledne je vždy kde sednout. Nikdo vás neomlátí, když tam budete sedět několik hodin nad jednim kafem. Krom toho točená malinovka, spoustu jinýho pití, kohoutková, k jídlu spousta domácích koláčů. Taky kultura..
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    AMOPRA: já osobně nikdy nepohrdnu café imperiál co se týče snídaně.. :-)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    AMOPRA: Bude to znít trapně, ale u nás ;) Cafe Lounge, Malá Strana :) No a pak samozřejmě taky Al Cafetero, Vinohrady a Můj šálek kávy, Karlín. Úplně zlá a cenově výhodná byla i snídaně v Kaabě, též Vinohrady.
    AMOPRA
    AMOPRA --- ---
    Někdo nějaký tip na kavárnu, kde dělají dobré snídaně? - praha
    OOM
    OOM --- ---
    LA_SKA: V Mc coffe - na výjezdu na D1 (a docela ujde, na to že je to Mc)
    LA_SKA
    LA_SKA --- ---
    Poradíte, kde v Praze dělají flat white?
    OTAKAR_KUBIN
    OTAKAR_KUBIN --- ---
    AHASVER:
    NOLONGERTHERE: dík oběma, zkusím Colore, připraven na formálnost – Standard nemusim
    NOLONGERTHERE
    NOLONGERTHERE --- ---
    OTAKAR_KUBIN: Standard cafe. http://cs-cz.facebook.com/pages/Standard-Cafe/116864961712566 Colore mi pripada takovy vic formalni, na delsi vysedavani standard.
    AHASVER
    AHASVER --- ---
    OTAKAR_KUBIN: cafe colore v palackýho?
    OTAKAR_KUBIN
    OTAKAR_KUBIN --- ---
    klimatizovaná kuřácká kavárna v praze, tipy triky?
    KORNELIE
    KORNELIE --- ---
    JAKOUBEK: ááárghhh myslim že tam zejtra Milošovi před tu zakouřenou výlohu položim kytici.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Nebo třeba Coffeeheaven v Provaznické. Tam můžeš nahoru a pohoda.
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    NOLONGERTHERE: takhle mně je samozřejmě taky blbý, si dát jednu horkou čokoládu, a být tam tři hodiny. nicméně, s čokoládou za stovku tam klidně dvě hodiny teda vydržím..přijde mi, že v tom coffee housu to ani nebude moc podezřelé. Majitel indiga byl ten v brejlích prošedivělej? Ten mi vzdycky nosil instatní horkou čokoládu nerozmíchanou,.. po několikáté.. mi řekl, at si to laskavě rozmíchám, že mu to jinak neumyje myčka. pak jsem tam přestala chodit. Dneska jsem náhodou byla v meetfactory, tam by se možná dalo vysedávat:)
    NOLONGERTHERE
    NOLONGERTHERE --- ---
    TYKVE: Mně je třeba blbý "vysedávat" s jedním kafem dve hodiny, to by zas ty studentský kavárny musely dostávat dotace od ministerstva školství, aby se užvily, chápu, že ve většině to moc úplně nejde... panerií ani kfc mi ale líto není, vysedávej, jak je libo:)
    Indigo bylo hrozný, protože zvlášť ten majitel mě pákrát hodně dostal - strašně nasranej z toho, že musí něco dělat a jednou dokonce zvládnul celou moji návštěvu bez jedinýho slova (dobrý den, děkuju, bude to 65 kč, nic!).
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    TYKVE: Káva káva káva je největší dno, tam nechoď prosím :) Především za ty ceny by zasloužilo vedení proplesknout, o přístupu ke kávě a (to mám jen z doslechu) zaměstnancům dvojnásob.
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    TEREZZZKA: jo díky, moc, tak já to teda zkusím. ted jsem v KFC, to je asi největší zoufalství, chtěla jsem jít původně do Káva káva káva na andělu, ale tam mi to přišlo moc nóbl..


    JAKOUBEK: v indigu mě párkrát hodně naštvali, bylo to tam naprosto šílený, číšník se choval jak idiot, nedej bože, když měl něco náhodou udělat. Ale je pravda, že díky tomu, jak to tam bylo ubohý, se tam dalo učit.. a různě vysedávat, když si člověk nic nedal, byli naopak rádi,... museli by (nedejbože) obsluhovat, nebo nějak jinak pracovat:) Takže já krach indiga celkem chápu.. sama bych tam už nikdy nevlezla...
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    TYKVE: zavreli indigo? skoda, bylo hnusny, ale kultovni... kam ted asi chodi chlastat a vykurovat vsupka .)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    TYKVE: jo, chtěla jsme ten předešlý příspěvek odkazovat Tobě :)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    JAKOUBEK: Jo to friends Coffee House je docela dobrá volba pro tenhle účel, dej si ice tea a budeš spokojená a na oběd bagel, dělaj výborný, ale přesně, na kávu moc ne :) Otevřel to můj bývalej šéf a dělá to dost po svým, nenechá si v ničem poradit. Takže ice tea a zalézt dozadu, prostory jsou to nádherný a docela efektně řešený, tak by se Ti tma mohlo líbit.
    TYKVE
    TYKVE --- ---
    Jinak,když tu jsem na tom Kavárňáckým fóru, jsem docela ráda, že zavřeli Café Indigo u Staroměstské - poblíž klementina. bylo to tam fakt hrozný.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Nebyl nahodou uz nekdo v Cafe Kolibka v Pricne? Sel jsem ondyno kolem, ale meli zavreno. nicmene zevnejsek vypadal sympaticky.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    TYKVE: jo a pak jeste neco co se jmenuje friends coffee house v ulici palackeho. tam je to zase hoodne dlouhe a je to klasicka pultovka, ktera je hned u vchodu, takze, pokud si das klasicke americke "latte" (a ze ho umej delat snad do pullitru) a zasijes se nekam dozadu, tak budes mit na uceni mozna i vetsi klid nez v te panerii, kde je pres den docela frmol... http://milujikavu.cz/en

    ps: nazev webu je lehce zavadejici. pokud kavu opravdu milujete, tak se te kavarne radsi vyhnete .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam