• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MARCELLEKavárny
    TESKERA
    TESKERA --- ---
    Latté art, umění kreslení do kávy – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/koktejl/250874-latte-art-umeni-kresleni-do-kavy.html?ref=ostatni-clanky

omlouvam se Terezce za pripadnou nechtenou reklamu, ale musela jsem .o)
    KORNELIE
    KORNELIE --- ---
    Ahoj, nějaký tipy kam na kavárnu (kromě Inkognita) v Plzni?
    Přes týden tam studuju a zatím jsem si ještě nenašla nějakou tu svojí základnu (jako dřív pražský Indigo/Jericho/obě Rybky/Kávorna apod..). Zn. kuřácká!.))
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    JAKOUBEK: a ta GS3 s profilaci tlaku:) nedávno dokonce přivezli první stradu.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Za mne jen maly tip na dobrou kavu z Vrsovic. Mezi zastavkymi Krymska a Krymska jsem si onehda ukratil cekani na tramvaj cestou z tiskarny v malem kramku s priznacnym nazvem Prague Coffee House (znalci jiste znaji)... na stojaka jsem lupnul jedno paradni espresso, se slecnou dal rec o problematice keramickych kamenu v japonskych rucnich mlyncich a den byl opet o neco snesitelnejsi .)

JURDA
    JURDA --- ---
    najít v praze kavárnu to je pohodička, ale poradí někdo kavárnu v liberci? Nevim jestli se o tom tady někdo zmiňoval...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    PETGRIDUS: tak jsem kolibku zas vzal na milost http://www.placky.net/cafekolibka/ zmenili se tam myslim provozni a vypada to vic k svetu
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    CARIBOO: Zrovna sedím právě v biooku na letný, kde je pro rozvalení se v gauči ideální prostředí.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    DILDOO007: vyplati se tam z kruhace kousek popojet :) http://www.cafegirafe.cz/
    CARIBOO
    CARIBOO --- ---
    Neporadili byste prosím v Praze (pokud možno někde v /poblíž centra) kavárnu s gaučema a křesílkama, kde se člověk může tak příjemně rozvalit? Díky!
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    MOIRAIN: Ale maj tam geniální polívku!
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    DILDOO007: slušné je Potrvá u Hradčanské, ale dorty jsem tam nikdy neviděla
    DILDOO007
    DILDOO007 --- ---
    Nějaká úžasná kavárna s dobrejma dortma v okolí kruháku/Bubenče?Díkes.........(duplicitní post z DNB dejvice ,Praha 6 smáznu hned večer jak vyzjistím,sry)
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    OBCANKAA: Jde o to ze i jakoukoli kvalitni surovinu, dokazi neumelci premenit v neco nepitelneho... Budes asi devce na mliko!!(:A tak to ma bejt..(:
    OBCANKAA
    OBCANKAA --- ---
    OPTIKUS: Dělají tam illy, mně chutnalo....navíc dávají hodně mléka vedle, takže já teda spokojenost, ale jasně, illy nechutná každému.
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    OBCANKAA: Otazka je, jestli je taky dobry..(:
    OBCANKAA
    OBCANKAA --- ---
    Hledala jsem dneska nějakou kavárnu poblíž Palachova náměstí a narazila jsem na http://www.mistralcafe.cz/cs/clanky/kontakt Pro mně skvělý objev, wifi, centrum, kafe není nějak přehnaně drahý, příjemné prostředí....:)
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    IKARIE: Samozřejmě je to primárně bar, ale je otevřenej už od desíti ráno a proto může dopoledne a odpoledne fungovat jako plnohodnotná kavárna. Myslim že svou úrovní převyšuje spoustu pražskejch kaváren. Žiju na pomezí holešovic a letný rok a ještě sem nenašel lepší místo, kde bych si mohl na chvíli sednout, nebo se několik hodin učit.
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    FRUITS: jako kavarna mi to teda neprijde, spis bar, ale co tam rozhodne stoji za zminku je bajecny nakladany hermelin.
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    AMOPRA: Řekl bych, že v Balkóně v holešovicích dělaj dobrý snídaně, nikdy sem jí nejed, ale občas jí s chutí sleduju.

Jinak v holešovicích doporučuju kavárnu a bar v kině Bio oko, kafe maj sic vergnano, ale snažej se jak to de, i o změnu. Velkej prostor, nekuřáckej a kuřáckej, dopoledne a odpoledne je vždy kde sednout. Nikdo vás neomlátí, když tam budete sedět několik hodin nad jednim kafem. Krom toho točená malinovka, spoustu jinýho pití, kohoutková, k jídlu spousta domácích koláčů. Taky kultura..
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    AMOPRA: já osobně nikdy nepohrdnu café imperiál co se týče snídaně.. :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam