• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMPASBedna, Tmou, Matrix a ostatní šifrovací hry
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KEJML: nj.. ten vikend je skoro cela enigma za kopeckama...
    KEJML
    KEJML --- ---
    jsem chtěl říct, že si spravíte náladu na Nonstopu, ale koukám že ten vynecháváte...
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KEJML: nedovedes si predstavit tu chut rozbit si hlavu o zed kdyz jsem si precetla reseni :(
    KEJML
    KEJML --- ---
    POTVORA: ah, tak to zamrzí
    POTVORA
    POTVORA --- ---
    KEJML: no my jmse se zatoulali u čtvrté šifry domů, neboť jsme nedokázali hnout s šedivá=kro a že máme špatně tajenku nás nenapadlo :(
    KEJML
    KEJML --- ---
    Teď jsme si vzpomněl, že jsem se chtěl zeptat kampak se nám Enigma na Po škole zatoulala? Jako Tapüři jsme na vás čekali v cíli (neb minimálně Viktor vás přinejmenším zná), ale ani orgové o vás neměli zprávy, tak jsme to někdy kolem jedenácté (kdy dorazily i Lamy na varanech) zabalili
    CAARNEY
    CAARNEY --- ---
    Taky se chystam na Po skole, tentokrat s tymem Kundratka. Zase jedna hra, kde neni tak brutalni konkurence jako na Bedne :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    No já ještě ani neviděl poslední informace před startem :) Včera jsem se s už s určitostí dověděl že jdu, ale žádný z Tapürů mi ještě nedoručil heslo do týmové sekce ;)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    a jeste jeden upgrade, uz vime kde je start, jen ja jsem neinformovana :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    jee ja jsem lama POTVORA jde samozrejme s nama.... to nebylo schvalne:)
    POTVORA
    POTVORA --- ---
    FRONEMA: tss :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KEJML: enigma jde :) odtud jsme to ja, TENCOKACISTROMY, RAFTICEK a ostatni tu tusim nejsou.

bojime se a tesime se :) a furt si nejsme stoprocentne jisti kde je start :) ale ani slovo, my na to vcas prijdem :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    Jen tak pro zajímavost, na Po škole se někdo chystá? :)
    CAARNEY
    CAARNEY --- ---
    tak me napada, ze bych se nejake sifrovacky rad zucastnil i v roli organizatora - neni tady nejaky org, kteremu by se sikla pomocna ruka (hlava)?
    MONI
    MONI --- ---
    my jsme skoncili na 11 uz jen ve trech. Nastesti jsme nemuseli ani jednou na trudomyslnost:)
    KEJML
    KEJML --- ---
    my jsme došli na čtrnáctku, tam nás bednička zlomila. Sice jsem pochopili (nebo vytušili), že s nám chce hrát Sokobana, ale bohužel jsme ani po nějakejch 4 hodinách nepochopili jak přesně to funguje...
    Navíc jsme hrozně vytuhli na 6. a 7. šifře a z obou nás vysvobodily až šifry proti trudnomyslnosti. Zato obávanou jedenáctku jsme rozlouskli nějak neuvěřitelně rychle :)
    CAARNEY
    CAARNEY --- ---
    taky konec na 9ce, kazdopadne bednicka je neuveritelny zarizeni, myslim, ze vsechny napadalo neco podobneho jako nekoho na bedna-foru:

"bylo finale kostky takove, ze po vlozeni konecneho hesla se vznese do vzduchu, prohlasi lidskym hlasem "nasledujte me" a odleti smerem k cili?"
    PYRO
    PYRO --- ---
    hmm tak my sme take neslavne skoncili uz na 9 te sifre po 10te rano :)
    ale jinak bedna byla moc super ... az na nase vykony zase :P

jinak kosticka dokonali system :p
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    bednicka byla nejkrutejsi. byla jsem nas tymovy bednicka-operator a hrozne jsem si to uzivala.
    bohuzel zkoncili jsme jako lamy u pate sifry...

pochlubte se vysledky a dojmy :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    Bedna byla super, hlavně Bednička byl nářez, ale teď jdu spáááááát....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam