• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMPASBedna, Tmou, Matrix a ostatní šifrovací hry
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    ja se chystam az na matrix, a srasne se na nej tesim, minule dva roky mi to nevychazelo kvuli jine akci:/
    kolik jeste bude tymu s nejakym nyxim zastupcem?
    IDLE
    IDLE --- ---
    A na Sendvič se někdo chystáte?
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    Zase z trochu jiného soudku:

MAFIE - PRAHA 2011

V pražském Podsvětí to vře...zpráva se jako požár žene ulicemi...je na čase navléknout bílé rukavičky!
    Zapojte se do boje o přežití. Staňte se lovcem ve víru velkoměsta, utečte těm, kdo se vás snaží dostat! Změňte svůj každodenní život a staňte se mafiánem...registrace končí už v pátek 18.3.!

mafie.podsveti.cz
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    COMPAGNIE 2010

Černý trh se otevřel... Přizpůsobiví a všeho schopní mají opět příležitost ovládnout temná zákoutí. Vyber si jednu ze šesti společností, získej její suroviny jakýmkoli způsobem, spolupracuj se společníky a ostatní pošli ke dnu. Komu bude tento rok patřit pražské podsvětí?
    Pokud máš tyto ambice nebo si prostě chceš zahrát netradiční vícedenní hru, registruj se na compaganie.podsveti.cz a 8.-16. listopadu hraj Compagnii.
    Bacha, registrace končí 4.11.!

compagnie.podsveti.cz
    IDLE
    IDLE --- ---
    U nás to s kvalifikací vypadalo všelijak, protože se nějakou dobu zdálo, že se budeme muset obejít bez dvou členů. Nakonec se ale mohli připojit, i když odjinud.

Kvalifikaci jsme nakonec dokončili celou, asi pět minut před limitem. Letos byla fakt o dost drsnější než loni.
    MAOREN
    MAOREN --- ---
    KEJML: ja jsem kvalifikaci nedelala, ale mne znamy tym take zustal trcet na 41. Byli z ni celkem zoufali a nakonec sifra zvitezila. Ale prosli a to je hlavni :).
    KEJML
    KEJML --- ---
    Taky jsme byli skoro tři hodiny na 41, dokonce jsme se z krytu střechy nad hlavou přesunili ven na lavičky, pro navození té pravé šifrovací atmosféry, ale bylo nám to prd platný :) Ale tak jsme tam a to je to podstatný :)
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    tak co rikate na kvalifikaci na tmou? dostali jste se? my zustali viset na 41, ale presto jsme prosli.... :o)
    IDLE
    IDLE --- ---
    FRONEMA: Pravda, prošoupala bych si podrážky a kdo ví, jestli bych stihla rozšlápnout nové botky ještě před Tmou (pokud se tedy vůbec kvalifikujeme, ale tomu já věřím :)).
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    IDLE: rozhodne nesoupat :)

KEJML: driv tenhle klub byl nekoho jineho... pak byl smazan a ja jsem ho zalozila s tim ze je fajnaby existoval...
    IDLE
    IDLE --- ---
    KEJML: Tak konkrétní zážitky ze hry asi spíš přímo na místě, ale dokážu si představit i další obecnější témata - třeba srování zážitku z různých her, probírání strategií, lanaření lidí do nekompletních týmů a podobně :)

Ale jinak budu klidně svorně mlčet a šoupat nohama jako spořádaný nováček.
    KEJML
    KEJML --- ---
    Tak ono zážitky a stížnosti se většinou sdílí přímo na webech daných šifrovaček a pak asi nikdo nemá potřebu přepisovat to samé sem, kde si to zákonitě přečte míň lidí. Taky moc nevím jak tomu čelit a nálakt lidi sem.
    Dřiv to v tomhle klubu žilo? Já ho sleduju asi rok a bohužel žádná velká aktivita, že.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Takhle to skoro vypadá, jako kdyby za poslední rok nikdo nikde nebyl. Tak já se tedy aspoň představím, hraju za tým SQUEAK a naposledy jsme byli na Noci Tapürů, došli jsme až do cíle a líbilo se nám to :)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    IDLE: mno, moc ne, ale ja poradne nevim jak jsem lidi nalakat... mate li nekdo napad tak reknete
    IDLE
    IDLE --- ---
    Žije to tu ještě? :)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    KEJKLIR: My se kvalifikovali ze 79. místa. Byli jsme z toho v šoku, čekali jsme, že pokud se vůbec kvalifikujeme, bude to s odřenýma ušima. Řádky jsme taky nedali, ani jsme se s nimi nezabývali. Křižovatky byly po krátké diskusi jasné, jen trochu zdlouhavé a ze Zpovědi jsem řešení přečetla taky celkem rychle. Po té barvičkové první sadě (s černobílou tiskárnou celkem opruz) jsem měla radost, že mám konečně v ruce textovou šifru. Pánové mi ji vrazili, ať se snažím a jali se řešit dopravní situace. :-)

Držím palce, ať vám vyje divoká karta.
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    dali jste kvalifikaci na tmou? my bohuzel ne :o( ale budeme zkouset divokou kartu...
    zdrzely nas radky v druhe urovni, ktere jsou dost zbesile. nakonec jsme dali zpoved, ale deset minut pred koncem, takze na treti uroven jsme meli tech deset minut a i kdyz jsme meli napady jak to vyresit, uz jsme to nestihli....
    co vy? :o)
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    ahoj, shanime lidi do tymu Ovce na balkone
    (nejen) sifrovaci hra Stamgast
    sobota 3.10. - cca 10:00-20:00
    startovne neni
    rodinna atmosfera (prihlasene 4 tymy)
    znalost sifer a prazskych hospod vyhodou, nikoli podminkou ;)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    My jdeme tenhle pátek na brněnskou iNulu. Jdete někdo taky?
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    INTEGER: jojo, hra je koncipovana spis pro zacinajici hrace, snazime se aby vsichni dosli do cile.... :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam