• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS

12.11. RAVE IN CAVE - PEKLNÉ DOLY

19.11. CANNAFEST - KLUB MATRIX

10.12. LA SALSA - PLZEŇ

18.12. LOS KOKOS - DOBŘICHOVICE

25.12. MATRIX - PRAHA

20.-23.1. SNOW & BASS 2011 - VELKÁ ÚPA

MASSIVE ELEMENTZ FACEBOOK

WWW.MASSIVE-ELEMENTZ.ORG

PYSHTONE - FIRST IMPRESSION

GASR - BACK TO JUNGLE

máte radši raggajungle nebo drumandbass???

94 hlasy od 94 respondentů
    • 40.4% / 38 hlasů
    • 59.6% / 56 hlasů

rozbalit záhlaví
    B_B
    B_B --- ---
    PAOLO: jo, tak to si bohuzel nepamatuji, jelikoz jsem i pro me nepochopitelne vytuhla - no az tak nepochopitelne ne, ono to vypadalo ze jsem nekalila, ale predtim jsem vypila za hodinu tak pul litru vodky, jen to nikdo nevidel :D
    a puvodne jsem sla s pistou kalit pred bedny, pak ze pujdem ubalit brko, tak jsem sehnala gasra s klicema, dosli jsme k autu, jenze pista potkal stejky a alkohol, takze to bylo marne.
    sere me to jak cyp, ale co uz. v usti to napravim, ale vim skoro jiste ze to se asi nebude chtit kalit ani gasrovi, ani pistovi a kdyz gasrovi jo, tak pistovi urcite ne, protoze ten se skvele bavi vetsinou jen kdyz ja vytuhnu. kruta pravda.
    :)
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    B_B: mňo já sem takovej nevyraznej.... :) sem ten, co to balil místo Tebe, než sme vyrazili na pouť :)
    B_B
    B_B --- ---
    PAOLO: tak diky, i kdyz vubec nevim o koho jde...
    btw, pista me upozornil ze jsem na uvodni strane drumandbass.cz i s mym fotakem, no to je BOMBA, jak rikam, dalsi duvod k ozrani se do nemoty - uz jen proto, ze tam vypadam jak kokot
    http://www.drumandbass.cz/
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    BB : já to třeba nevěděl s těma narozkama, takže vše nej a dost všeho co si přeješ :)

Gasr & Pyshtone : děkuji vám pánové za maximálně obohacující zážitek na tý půlnoční pouti, ještě mi řekněte, kdy dáme repete?! dlužim vám jedny autíčka přece :) řetízkáč byl cool (až na to skorozeblití), ty klece byla prdel :D s tim tarzanem :D nikdy nezapomenu :D
    GASR
    GASR --- ---
    TECHNIK: tak aspon vim ze to chvili vydrzi,,a nakonec to bylo za 11500 (z toho 8500 spojka,zbytek prace....)
    jinak ja si taky delam vetsinu sam ale na vymenu spojkovy sady jsem si na ulici netroufnul :))
    uz me ceka jenom stredovy ulozeni kardanu ( v mercedesu za 4500,- uff :(( )
    tlumic vybraci na klinaku ,predni silentbloky pruzin a cepy rizeni a pak uz budu cpat penize zase do osobaka :)))
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    GASR: Jo s tou spojkou je to pech. Ten týpek na Libuši je hodně šikovnej, ale mě se kolikrát vyplatilo se ho jenom zeptat a pak to udělat sám. Jak mi jednou zkejslo to auto na Lhotce, tak jsem to díky němu opravil, ale když jsem po něm chtěl jednou jenom vyměnit písty na brzdiči, dokonce jsem mu je i celý vyšlapal aby šli krásně vytáhnout, tak si řekl že to bude minimálně za 800,-, tak jsem to udělal na ulici sám asi za deset minut.
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Přeju všechno nejlepší.

GASR: Docela mě mrzí že jsem ty prčice dal jenom v pátek a sobotní ráno, ale jel jsem na svatbu a tam to bylo taky skvělý, akorát trošku větší spánkovej deficit. Spal jsem mezi Fesťákem a svatbou, tak hodinu a půl :-)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    AMY: Veřim,věřim...
    Holt nekdy človeka v živote potkaj duležitejší veci než je večírek a musi si tu zabavu odpustit... :(
    AMY
    AMY --- ---
    MOTYLEK_K: to lituj,protoze to byl zas vecirek vsech vecirku !!!

obzvlaste me velice bavil pyshta v sobotu :D

MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Jacob je Prčic král :))
    Tak ted vážne lituju,že sem se nestvila a to sem byla kousíček od Prčic :(
    GASR
    GASR --- ---
    B_B: no to bys mela,si fakt o hodne prisla,,treba ta pout byla dost cool ...docela jsem mel co delat na tom retizkaci abych se nezeblil :)))

..."hlava se kroutí dál, jacob je prcic kral..." :)))
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    Delam si prdel... Se taky musim nekdy zasmát ;)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    GASR: :DDD
    B_B: Bomba :)) Jenže je to v angličtine :DDD
    B_B
    B_B --- ---
    jedu a musim tam napravit muj sobotni brzky vytuh z prcic, takze o vodku nebude nouze ;)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    B_B: Všechno bude :))
    Nejaký ten panáček vodky na Hardbeatu zravíčko zajistí ;)
    Teda alespon doufam,že s mužem jedeš!!!
    GASR
    GASR --- ---
    MOTYLEK_K: to jsi moc hodna ale ja uz v posteli nemam pro plysaky misto :))) mozna tak pro nejaky plysandy
    B_B
    B_B --- ---
    on je k tomu medvedovi dokonce i pribeh, proc je tak roztrhany, a ten se dozvis kdyz si ho koupis a prectes si listek co mu visi z ucha, bomba co? :D
    B_B
    B_B --- ---
    MOTYLEK_K: dekuji ti zeno, ja bych brala i ty penize, zdravi mam malo a stesti hodne, je to nerovnomerne :)
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    GASR: Neni :))
    Mam doma takového plyšového ;) Ti ho taky koupim do pelíšku :))
    GASR
    GASR --- ---
    MOTYLEK_K: vypada jak po bouracce :)))
    MOTYLEK_K
    MOTYLEK_K --- ---
    GASR: Neni operovanej :(
    Je krásnej...!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam