včera fakt nebyla ani chvile času se dostat na net..tak aspoň dnes..v matrixu proběhla docela sranda :D pája si absolutně vubec nepamatuje ráno....poslední mlhavý okamžiky mam, když sme pili s honzou před matrixem lastovej drink (mam tušení že jeho, asi 3x dolitej havanou?), ten mi dal asi nejvíc...završení mocnosti...a pak se mi stala dost absurdní věc...a to ta, že sem poprvý v životě usnul uplně nasračky v metru..naneštěstí na jinonicích (5min před lužinama)...vzbudila mě až výstraha, že se dveře vůbec zavírají...a bylo ohlášeno že příští zastávka je Kolbenova...chtěl sem se ještě rychle zvednout a vyskočit žeo, jenže jak sem byl nasračky a měl nejvic ztuhlý nohy tak sem se jen nahnul a zase spad do tý sedačky :D takže lidi ze mě museli mít docela show a pak ještě celá cesta zpět na lužiny...:D jinak nehledě na to, že sem přijel domů asi v osum, vstaval v 9 do prace, a jeste pak znovu usnul a tudíž zaspal...přijel do prace misto v 10 v 11...tak dobrej mejdan.... :)) jo, a to sem ještě řek hostovi něakýmu švédovi, že má strašně hezkou dceru (což byl fakt - kočka jak hovado)..se na mě tak podíval a hodinu nato mi volal ředitel hotelu, ať si příště vodpustim ty nemístný poznámky :D fak v prdeli prostě....jojo...včerejšek byl nezávidihodnej... jinak teda ještě jednou a naposledy big up za ten mejdan ve vaší společnosti :) a pravděpodobně na HB na baru :)