• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Néé. Ja to takhle neberu, kdyby mě to vadilo a míval bych pocity znemožnění, tak před ten foťák vůbec nelezu. Sranda musí bejt i v případě narušení dobrého společenského obrazu :-)
    Jinak s těma dvěma dobrejma fotkama to určitě bude hlavně zásluhou tvého citlivého oka pro detail v kombinaci se znalostí fotoaparátu a dobrého stisknutí spouště. Samozřejmě jsem zapoměl pochválit ten poloprofesionální tlumič blesku :-)

B_B: Ehm. No už to vidim. Vstup: 100,- S Kelímkem v puse 70,- Kč :-))))
    B_B
    B_B --- ---
    no, z poslednich dvou fotek skoro vyplyva, ze na party ME se chodi vyhradne s kelimkem zarazenym v hube :D
    B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: pardon, to nemelo byt spolecenske znemozneni, ale abys nebyl sam, znemoznim i sebe a Zuzku :D

btw. mas tam ale minimalne dve fotky na kterych jsi hrozny kundak, to by se pak ale ostatni muzi tady citili menecenne, davam si bacha at ty nebozaky neztrapnim :D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Přesně tohohle jsem se obával. Teď jsem společensky znemožněn, takže se další rok nemůžu ukázat na akci :-))) Ale jinak ten kelímek byl dobrej. Měl takovou příchuť Havany :-)))
    B_B
    B_B --- ---
    jako podekovani ti ukazu tvou nejlepsi fotku :D

B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: ANO!!! hlasim se, jinak by to byla druha drticka za dva tydny; a krabicka SMOKE plna fialek bude take moje :D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Takže páteční mejdlo bylo skvělý. Díky kluci. Akorát bych potřeboval nastavit nějakou záklopku, až překročim nějakou míru, aby to do mě už neteklo, protože tak poslední dvě hoďky si už pamatuju jenom to že jsem někde posedával a zase tupě čuměl :-) Druhej den ráno na Dobříš. Tancovačka až do rána a Ixi a Sim Simmer to roztočili fakt dobře. A z kombinace těhle dvou super večerů mě zůstaly jenom strašně bolaví lejtka. No ještě že si ráno šéf nechal vysvětlit že dnešní spolupráce by bylůa naprosto zbytečná :-)))

Jinak mě zůstala v autě drtička a krabička, takže majitel ať se o ní přihlásí :-)
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    ale já už sem poučenej...nechodit kalit, když budu muset jít do worku....pač pak je to prostě v prdeli...tu sobotu sem rozdejchával fakt horkotěžko a od takovejch 6 od večera to byla maximální krize...sem myslel že usnu :D
    B_B
    B_B --- ---
    no i kdyz jak na to cumim, pistovi jsem udelala jeste lepsi foto :D

no jo, kazdy ma svuj fanklub
    B_B
    B_B --- ---
    ja tady mam lehce jedovate fotky :D
    http://a8hseries.rajce.idnes.cz/matrix_14_08_09/

ale musim se pochvalit ze jsem gasrovi udelala zase velmi pekne kvalitni foto (je divne ze vetsinou se to povede u gasra a ne u pisty :D), jako spravny clen fanklubu, zeano

GASR
    GASR --- ---
    PAOLO: tak to ses dobrej bozan :))) tu praci jsem ti fakt nezavidel ale koukam ze si to vpohode zvladnul :)) jo ten vas panak coly dolitej teplou havanou byl fakt jedovatej ale Amy asi chutnal po tom jejim vyrazu kdyz se napila :)))

KARLUSH: jo "herak" s colou si taky pamatuju :))

jinak jsem nasel naky videa z Prcic :
    http://www.youtube.com/watch?v=dV2Coqi9ITM
    http://www.youtube.com/watch?v=au9tmDEeIA8
    http://www.youtube.com/watch?v=bhp0vy8BHjM
    AMY
    AMY --- ---
    pyshto,potrebuju strasne nutne tracklist k first impression,jinak se zblaznim .. jakoze uz sem se zblaznila z toho setu :))
    FIRED
    FIRED --- ---
    KARLUSH: herak s kolou... si uz pritvrdil jo..? :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    PAOLO: tak to je mazec..ale aspon ze jsi vstal do ty prace,ja si toho taky moc nepamatuju, jen herak s kolou...ale honzuv dolejvanej drink moc dobre...
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    včera fakt nebyla ani chvile času se dostat na net..tak aspoň dnes..v matrixu proběhla docela sranda :D pája si absolutně vubec nepamatuje ráno....poslední mlhavý okamžiky mam, když sme pili s honzou před matrixem lastovej drink (mam tušení že jeho, asi 3x dolitej havanou?), ten mi dal asi nejvíc...završení mocnosti...a pak se mi stala dost absurdní věc...a to ta, že sem poprvý v životě usnul uplně nasračky v metru..naneštěstí na jinonicích (5min před lužinama)...vzbudila mě až výstraha, že se dveře vůbec zavírají...a bylo ohlášeno že příští zastávka je Kolbenova...chtěl sem se ještě rychle zvednout a vyskočit žeo, jenže jak sem byl nasračky a měl nejvic ztuhlý nohy tak sem se jen nahnul a zase spad do tý sedačky :D takže lidi ze mě museli mít docela show a pak ještě celá cesta zpět na lužiny...:D jinak nehledě na to, že sem přijel domů asi v osum, vstaval v 9 do prace, a jeste pak znovu usnul a tudíž zaspal...přijel do prace misto v 10 v 11...tak dobrej mejdan.... :)) jo, a to sem ještě řek hostovi něakýmu švédovi, že má strašně hezkou dceru (což byl fakt - kočka jak hovado)..se na mě tak podíval a hodinu nato mi volal ředitel hotelu, ať si příště vodpustim ty nemístný poznámky :D fak v prdeli prostě....jojo...včerejšek byl nezávidihodnej... jinak teda ještě jednou a naposledy big up za ten mejdan ve vaší společnosti :) a pravděpodobně na HB na baru :)
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    GASR: jasny jasny...tak pristi vikend na HB to bude jeste vetsi vykalovacka...:))
    GASR
    GASR --- ---
    KARLUSH: me ty brejky zezacatku taky moc nesedeli ale nakonec si myslim,ze to bylo dobry hrat takhle do pulnoci brejky a po pulnoci dnb a jungle... aspon to nebylo furt dokola to stejny...
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    GASR: to teda...taky mi neni nejlip...ale stalo to za to,ty brejky ze zacatku byly sice celkem dlouho,ale byly dobry:)))
    GASR
    GASR --- ---
    KARLUSH: jo to teda byla,protoze me je tak blbe jak dlouho ne.... a jak me boli hlava - no hruza :((
    chudak takovej Paja v praci ....
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    vcera moc dobra vylejvacka...probudil jsem se s dost tezkou hlavou..:)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam