• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GASRMASSIVE ELEMENTZ ||| JUNGLE & DNB BEATMASTERS
    AMY
    AMY --- ---
    KARLUSH: lol :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AZURIT23: a hlavne si kup chranic na zuby!!!!
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    AMY: souhlas!!!
    B_B
    B_B --- ---
    KARLUSH: jo, to stalo za zvecneni :D
    AMY
    AMY --- ---
    AZURIT23: no jako po poslednim mejdanu.ve spolecnosti gasra,pyhty a bebe neresim nic a bezim hned jako :D

zas pyshtu zaukoluju co mi jako musi hrat :D
    KARLUSH
    KARLUSH --- ---
    B_B: nejlepsi fotky z celeho alba jsou ty s cigarama :DD
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    SAYUZ: Strašná tancovačka :-)

PYSHTONE: No, pane řediteli, je to takový ošklivý a skoro bych řekl zlý, zlý, pane řediteli, nepěkná věc :-)
    PYSHTONE
    PYSHTONE --- ---
    Ochh, to neni pekne :) Jinak tak jako akorat az spis vic nez min :) Jiste, pane ministre...
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    B_B: Párty jaxvině!
    B_B
    B_B --- ---
    bavila jsem se jak uz dlouho ne... no jo, to je tak kdyz se po roce potkas s nekym, s kym ses doted potkaval cca 10 let skoro kazdy den
    DAWEIS
    DAWEIS --- ---
    xDD cyvoe koukám že ste měly teda vyloženě veselo
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Néé. Ja to takhle neberu, kdyby mě to vadilo a míval bych pocity znemožnění, tak před ten foťák vůbec nelezu. Sranda musí bejt i v případě narušení dobrého společenského obrazu :-)
    Jinak s těma dvěma dobrejma fotkama to určitě bude hlavně zásluhou tvého citlivého oka pro detail v kombinaci se znalostí fotoaparátu a dobrého stisknutí spouště. Samozřejmě jsem zapoměl pochválit ten poloprofesionální tlumič blesku :-)

B_B: Ehm. No už to vidim. Vstup: 100,- S Kelímkem v puse 70,- Kč :-))))
    B_B
    B_B --- ---
    no, z poslednich dvou fotek skoro vyplyva, ze na party ME se chodi vyhradne s kelimkem zarazenym v hube :D
    B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: pardon, to nemelo byt spolecenske znemozneni, ale abys nebyl sam, znemoznim i sebe a Zuzku :D

btw. mas tam ale minimalne dve fotky na kterych jsi hrozny kundak, to by se pak ale ostatni muzi tady citili menecenne, davam si bacha at ty nebozaky neztrapnim :D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    B_B: Přesně tohohle jsem se obával. Teď jsem společensky znemožněn, takže se další rok nemůžu ukázat na akci :-))) Ale jinak ten kelímek byl dobrej. Měl takovou příchuť Havany :-)))
    B_B
    B_B --- ---
    jako podekovani ti ukazu tvou nejlepsi fotku :D

B_B
    B_B --- ---
    TECHNIK: ANO!!! hlasim se, jinak by to byla druha drticka za dva tydny; a krabicka SMOKE plna fialek bude take moje :D
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Takže páteční mejdlo bylo skvělý. Díky kluci. Akorát bych potřeboval nastavit nějakou záklopku, až překročim nějakou míru, aby to do mě už neteklo, protože tak poslední dvě hoďky si už pamatuju jenom to že jsem někde posedával a zase tupě čuměl :-) Druhej den ráno na Dobříš. Tancovačka až do rána a Ixi a Sim Simmer to roztočili fakt dobře. A z kombinace těhle dvou super večerů mě zůstaly jenom strašně bolaví lejtka. No ještě že si ráno šéf nechal vysvětlit že dnešní spolupráce by bylůa naprosto zbytečná :-)))

Jinak mě zůstala v autě drtička a krabička, takže majitel ať se o ní přihlásí :-)
    PAOLO
    PAOLO --- ---
    ale já už sem poučenej...nechodit kalit, když budu muset jít do worku....pač pak je to prostě v prdeli...tu sobotu sem rozdejchával fakt horkotěžko a od takovejch 6 od večera to byla maximální krize...sem myslel že usnu :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam