• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANSHIATSU - japonské umění masáže
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LALINA: to mas z tech hermelinu;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    RANGDROL: díky za pěknou přednášku, to, co píšeš, je taky pravda:-))
    asi už jste si všimli oba, že vás občas ráda polechtám na patě, žejo? ;-)) to je zase moje libůstka...respektive libůstka mého kejklíře a kašpara ;-)))))
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LALINA: ja si myslim,ze je to prave o osobni integrite.diky tomu ze je zuzka ve spojeni sama ze sebou je schopna videt co a jakym zpusobem se v ni odehrava.to je skutecna integrita,ze si uvedomuje vsechny ci vice svych cast a to jak v nas funguji.Je to i o uprimnosti-to videt a vyjadrit-misto jednoducheho zaskrtnuti.celistvost se projevuje prijetim vsech nasich casti a nechat je rovnocene zit,prijmout je a tim je dan moznost k jejich integraci a prekroceni za osobnost,kdy se sobnost stane cistym vyjadrenim Vesmiru.
    LILY
    LILY --- ---
    Každopádně máš pravdu s tímto: Tak já jsem asi něco mezi laikem a praktikujícím..
    Naštěstí mě na to Rangdrol hned upozornil. Ono tím člověk získává pozornost od ostatních, jak mi tudle říkal, protože ho ostatní začnou poplácávat po rameni a říkat: "ale ne, dyť jsi v tom dobrá/ý."
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: však jo...nic proti charakterovým strukturám :-))
    kdo se baví, nezlobí :-)
    LILY
    LILY --- ---
    LALINA: V tom případě bych doporučila zkusit někoho jiného, kdo je osobnostně zintegrován nebo kdo se ti bude zdát vhodnější. Mně mé chrakterové struktury prostě baví pozorovat.
    Každopádně pokud ve mně nemáš důvěru nebo máš nějaké pochybnosti, tak bych zase já mohla být nejistá a to by nebylo dobré pro žádnou z nás.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: musí to pro tebe být opravdu hodně významné téma, když mu věnuješ tak detailní péči :-) nenapsala jsi snad sama: Tak já jsem asi něco mezi laikem a praktikujícím.. :)) " ?
    Ostatně, ještě jsem nezažila, že by nekomu skromnost nějak fatalně uškodila. Navíc nekdy, když je človek poloamater, ale má cit pro vec, může být neskonale lepí terapeut či masér, než někdo nabiflovanej a vytrenovanej jako nejaky sportovec:-)

me spíš teda trochu zarazila jedna vec (ted uz teda naplno řečeno) : mám se dát do rukou človeku, který jeví tak značný stupen osobnostní neintegrity, že o sobě neustále (nebo aslespon casto) mluví v "množném čísle" ? ;-))))))
    LILY
    LILY --- ---
    LALINA: Přemýšlím nad tím, ale opravdu nevím. Respektive si stále myslím, že žádná, protože toho není třeba a ani by to masáži neprospívalo.
    Tady jde o to, že se mým charakterovým strukturám těžko smiřuje s tím, že mi Revan sám určil, kterou z možností v anketě mám označit, a ještě mi řekl, že to má být ta, která ze mně - opět dle vidění oněch zranění z dětství - dělá člověka, který přečetl pravděpodobně jakousi pofidérní knížku či absolvoval nějaký víkendový rádobykurz a sem tam někomu doma prohmate záda, když si stěžuje na bolest a vítězoslavně či důležitě to nazívá shiatsu. No a eště by na to každý v té anketě koukal a nikdo by pak ke mně nechtěl chodit (protože by samozřejmě nevěděl, že do takovéto škatulky v žádném případě nezapadám) a měla bych to zavařené po zbytek své shiatsu praxe. :))) Z toho důvodu je pro mě výhodnější neoznačit žádnou možnost a tedy z toho vyváznout s čistým štítem.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: řeknu to jinak: se kterou z těch částí bych měla co do činění? Která by mě to vlastně masírovala?
    LILY
    LILY --- ---
    LALINA: Předpokládám, že žádná, protože by neměl být důvod.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: aha...Tak to bych měla tedy dotaz: kdybys me nekdy dostala pod ruce, která tvoje část by se na mě ...otiskla?
    LILY
    LILY --- ---
    LALINA: První odstavec je vážně (ten s těmi charakterovými strukturami) a ten druhý.....to ještě nevím, ale asi je taky vážně.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: to je vážně, nebo je to legrace?
    LILY
    LILY --- ---
    REVAN: Tak to teda ne! To by nepřežil ani můj orálek, ani psychopat, ani rigid, kteří svorně přehlasovali masochistu. Jen schizoidovi je to jedno, protože je někde v oblacích.
    Každopádně protestně nezaškrtnu nic, když nemohu být v první skupině, a to prosím do doby, než si to rozmyslím. :)
    SIPHONKA
    SIPHONKA --- ---
    jj,reflexka pusobi primo na reflexni plosky organu pomoci tlaku(mackani-povzbuzeni,vyhlazovani-tlumici a nektere body se nesmi mackat,jen vyhlazovat),ale vetsinou lidi zasazeni reflexkou se zajimaji i o shiatsu.a co se tyce bylinek,to jde taky vetsinou ruku v rucena kurzu jsme se dokonce ucili i o ruznych bylinkach,jake doporucit pri oslabeni urcitych organu apod.
    KOKES
    KOKES --- ---
    ty tlaky rozlišuje jako povzbuzující a tlumící, podle použité techniky.
    KOKES
    KOKES --- ---
    REVAN: no, co si pamatuju, tvrdí, že každý orgán má v těle "protiváhu" dráhu, která vyúsťuje nekde na těle, většinou na končetinách, hlavě, uchu, ale jsou i různě jinde. soustředěným tlakem mnohokrát za sebou lze ovlivnit "energii" postiženého orgánu. Dost podobný akupunktuře, či čemu..
    LALINA
    LALINA --- ---
    REVAN: nevím, s tím pracuje ta paní na mě..ale ona umí i bylinky, a vzdelava se v kdecem dohromady...nicméne na stíte ma napsáno reflexni terapie.
    REVAN
    REVAN --- ---
    KOKES:, LALINA: Jo, ta Laliny reflexka opravdu vypadá na nějaký širší záběr než reflexku :)
    Meridiány jsou energetické dráhy, je to to samé. Ale nevím o tom, že by s nimi reflexka standartně pracovala? Alespoň v tom kurzu reflexky co jsem byl nebyla o práci na meridiánech ani zmínka. Ten Janča popisuje v rámci reflexky práci s meridiány? Nebo je to nějaká nadstavba?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam