• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANSHIATSU - japonské umění masáže
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: sry za ot - Zaskatulkovala sis me jen proto, ze jsem vuci prispevkum vecny a nehraju hru dle tvych pravidel. To ze sis vzala moji odpoved osobne neni muj problem.
    LILY
    LILY --- ---
    [ LALINA @ SHIATSU - japonské umění masáže ]
    Ale odteď už opravdu jen o shiatsu :)
    REVAN
    REVAN --- ---
    LALINA: určitě, také bych si to rád přečetl.

LALINA: ;-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    REVAN: prosím tě, ber ma radsi v tom případě jako muže - mam opacny problem, kazdej muž (nebo skoro kazdej) ode me ocekava klicky a mlhy a nemuze pochopit, že mluvím přímo.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LILY: a tohle říká kdo? Velká Bojovnice? ;-))))
    navic to není pravda, Lily:-)
    ale tedko, když je nam snad konečně jasné, kdo je Lily, tak už bychom fakt mohli skoncit .-)
    ---------------------------------------------------
    Me psal jeden clovek do posty moc pekmy prehledny povidani o shiatsu a reflexce a tak vubec..ze me to jako laikovi moc dobre osvetlil i s pozadím.. ja se ho asi zeptám, jestli by to nedal i sem, pac to fakt bylo prinosny..
    LILY
    LILY --- ---
    LALINA: Kdyby ses na to nechytla jako ryby na návnadu hned na začátku, tak už o tom dávno nikdo neví.. :)
    LILY
    LILY --- ---
    REVAN: Hurááááááá! Hned jdu hlasovat.
    A koukám, že jsi blízko pochopení ženské logiky, to je krásné.
    LALINA
    LALINA --- ---
    LODBROG: tam není videt nic, coz ovsem vubec neprekáží, abysme tu uz treti den resili Lilyno zařazení a její protestní ne/hlasování , hehee
    LALINA
    LALINA --- ---
    SLAUGHTER: promin, zase jsem na chvili zapomnela, že bavit se s tebou pro me nema zadnej vyznam.. Ja to vzdycky zkousim s lidma znova a znova..ale zda se, že nekdy je to opravdu jenom hloupe plytvani energi...
    REVAN
    REVAN --- ---
    LILY: Můj kov předpokládá, že když se mně někdo přímo zeptá, chce slyšet přímou odpověď, tak mu ji dám. Moji slabinou nejspíš bude, že stále nedokážu pochopit, že když se mně takto zeptá žena, tak i když se ptá na přímou odpověď, tak ji vlastně slyšet nechce :))
    Dobře, tak jo, zaškrtni si třeba tu první, když se ti tak líbí :). Nebo poslední, když mi to budeš chtít dát sežrat :)
    A kdybys chtěla dát na nástěnku jako praktik, tak si řekni, je ta možnost.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: Ty se nebojíš. Že ty jsi ten druhý psychopat :-)! právě... to přeci s masáží nemá co dočinění.
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Mno já osobně se v tom začínám ztrácet. Podle mě máme všichni své schizoidy, orálky, psychopaty, masochisty a rigidy, akorát v různém poměru. A rezonovat spolu samosebou nemusí, třebas takoví dva psychopati v jedné místnosti..či v jednom auditku, to aby se jeden bál.. :))
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: IMHO teď mícháš hrušky s jablky...
    LILY
    LILY --- ---
    LODBROG: No já tam nevidím nic, anžto jsem protestně nehlasovala :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Škoda že v anketě v záhlaví není vidět, jak kdo hlasoval..
    LALINA
    LALINA --- ---
    SLAUGHTER: proto jsem se mimo jiné ptala...abych zvážila jestli bych mohla rezonovat s ..ehm...oralkem nebo spíše s psychopatem či rigidem......dyt to není to samé, to ja si musím právě ověřit...jestli s něčím takovým rezonuju nebo ne...no ne? ;-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    SLAUGHTER: je možné, že by tohlecto jěště nekdo v dnešní osvícené době nevěděl?
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LALINA: Je dobre vedet, ze klient i maser by meli mit moznost vyberu toho druheho. Proste bud spolu rezonuji, bo nerozonuji
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LALINA: just joke;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam