• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    REVANSHIATSU - japonské umění masáže

Shiatsu považuji za

24 hlasy od 17 respondentů

Jaké máte zkušennosti se Shiatsu?

77 hlasy od 77 respondentů

Shiatsu se nachází někde na půli cesty mezi masáží a léčebnou metodou. Vyvinulo se v Japonsku ze základů čínské tlakové masáže, na rozdíl od ní však klade větší důraz na práci s energetickými drahami – meridiány. Teoretický základ je postaven na tradiční čínské medicíně. Praktické ošetření se provádí přes oblečení, používá tlakových masážních technik, protahování a pasivních cviků, tlaku na akupresurní body, pracuje s meridiány vnitřních orgánů. Zdravotní účinek ošetření spočívá ve vyrovnávání plných a prázdných míst v těle i v meridiánech, čímž se obnovuje rovnováha vnitřního prostředí, a tím i posiluje celková imunita, zdraví fyzické i vyrovnanost duševní.
    rozbalit záhlaví
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: To vůbec nebylo vtipné. Ztrácíš svůj pracně nabytý bod.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: dost možná... Ale pro mě!
    BRANA
    BRANA --- ---
    REVANE můj milý, teď bych potřebovala tvé "kočičí tlapky" ;). Ale je pravda, že kočicí masáž mám každý den a hlavně večer.
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: kdo dojde k začátku diskuze bude vědět že za všechno můžes ty! Hlavně za ten termín!
    A k tvé otázce: předminulou neděli.
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: A ty můžeš za to, že si běžní a spořádaní nyxáci budou muset číst takové strašlivosti, místo toho, aby se dozvěděli něco o shiatsu.
    A vůbec, kdys naposledy někomu dával shiatsu, což? Já například včera večer!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: a za to taky můžeš!
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Tos posr..!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: a navíc ti nenechám ni poslední slovo!
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Dobrá, tentokrát jsi zvítězil. Ale budu praktikovati o 106 a příště už si na mě nepřijdeš!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: zase se díváš do zrcadla?
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Myslím si o tobě to nejhorší, co si o tobě vůbec mohu myslet, ty nehodné ídéčko!
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: za pravdu se každý zlobí :-)... (nevím jak u smajla vyplaznout jazyk, tak si ho domysli).
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: Hlavně, že ty jsi neviňátko ze všech největší. Abys věděl, tak ti za trest neudělám o víkendu shiatsu, když jsi takový! A to jsem to původně měla v plánu..
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: stejně za to můžeš....
    LILY
    LILY --- ---
    SLAUGHTER: No jo, to jsi celý ty. Klidně jsi mohl přijet, místo toho, abys seděl v Brně na prdeli. Akorát blbě kecáš, ale abys Revana podpořil, to ne.
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    LILY: bych to taky nesváděl na Revana, může za to Lily!
    LILY
    LILY --- ---
    Ale blbost. Termín byl dobrý, ale vy jste si to špatně načasovali. Já jsem sice taky nemohla, ale rozhodně bych to nesváděla na Revana. Ten den se toho prostě konalo mnoho a záleželo na každém, čemu dal přednost.
    KOKES
    KOKES --- ---
    taky se přidávám, moje lenost..ale catpaw by byl luxus:-P
    MAMAKAMI
    MAMAKAMI --- ---
    TAKY SE PŘIDÁVÁM , ŠPATNY TERMÍN.
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    REVAN: Špatnej termín akce...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam