• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMBRYOTELEVIZNI GRAFIKA&HUDBA&ZNELKY
    CROSS24
    CROSS24 --- ---
    mi to spíš připadá jako vymodelovaný 3d model a v kompu si potom s tím můžeš lítat jak chceš;)
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    MAREN: v podstate pomerne jednoduse, to mesto je nejakej statickej screenshot z google earth nebo nejakejch podobnejch map, ty lidi co sem tam hemzej uz ani nepusobej jako lidi, takze to muzou bejt v tu chvili libovolny particle a nebo kombinace rucni animace a par motion blur filtru . .tezko rict vic, bez nejaky hq verze
    MAREN
    MAREN --- ---
    Cao, červený kříž teď vypustil novej spot na podporu darování krve, docela zajímavý, nevíte někdo, jakým způsobem se dá udělat ten pohled z vrchu na konci? http://www.youtube.com/watch?v=Rc57j-T3RA4
    CLAD
    CLAD --- ---
    BINARY_PARANOIC: je to sice total ot, ale nahravky zvonu jsem pred lety videl na cd vydanym CRo...
    WAKO
    WAKO --- ---
    BINARY_PARANOIC: už je to vyřešený zde [ Mluvene slovo CZ i ENG ]
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    WAKO: možná si zkus napsat přímo do ČRo...třeba budou ochotní :) Já se jim takto chystám psát kvůli nahrávkám zvonů...tak uvidíme.
    WAKO
    WAKO --- ---
    BINARY_PARANOIC: zrovna jsem si vzpoměl, že je to Hajaja...zkoušel jsem to grabnout z online vysílání akorát v 19hod. ale špatná kvalita
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    WAKO: v tom případě nehledáš Večeríčka, ale Hajaju ;)
    Jinak nemám, ale snad se ti to takto bude hledat lépe.
    Mimochodem tak začíná i jedna skladba od kapely Znouzectnost (tuším, že se jmeuje Pohádka?) – pokud by ti šlo čistě o tu melodii hranou na flétnu.
    WAKO
    WAKO --- ---
    Mám dotaz sic ohledně radia, nemáte někdo znělku z rozhlasových večerníčků? Myslím, že je hraná na flétnu...hodně profláklá a stará věc
    HOOLIGAN
    HOOLIGAN --- ---
    IVIQ: je to predelavka "Sacha Di Manolo - Ride On" (http://vimeo.com/3682637) s kusem textu od "Billie Holiday - My man", konkretne:

It cost me a lot
    But there's one thing that I've got
    It's my man
    It's my man

...
    IVIQ
    IVIQ --- ---
    CROSS24: nn tu nemyslim... tady zpiva zenska... Bang..bang ..ale tak vesele._D
    CROSS24
    CROSS24 --- ---
    IVIQ: to je taková ta, kde vozí plno těch děcek různých od těch manželek? se moc na telku nekoukám, tak nevím jestli je to na citroen...??
    IVIQ
    IVIQ --- ---
    Asi se to sem moc nehodi, ale nevite nekdo co je to za pisnicku v reklame na citronen(citroen slavi 90let sve tvurci historie...)
    Dekuji
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    CLAD: Tu 3D znelku jsem ja nedelal a nemam s ní vubec nic spolecnyho. Ani netusim kdo to byl.
    Ja delam animovanou grafiku do titulkovače ORAD. Pracoval jsem na graficke vybave studia, tzn na jmenovkach, všech moznych tabulkach, jejich funkcnosti a pozadavcich R.Záruby, podle mne to dopadlo dobre. Dělam i veškerou ostatní animovanou grafiku na ČT4 ve studiích. Proto mne zajímalo jak se to líbí... :)
    CLAD
    CLAD --- ---
    TNTNO: jeste k tomu casu a lidem. trochu spatne jsem se vyjadril. pokud vim, tak zustalo logo a cast grafiky z minule znelky, a ta se vyrabela pred dvema lety a pak se prubezne dodelavala. ted se do toho komponovalo 3dcko (od vas), ktery se bude muset zakomponovat znova, protoze tu sedi na miste reditele grafickeho centra debil, co nepusti do vysilani znelku bez pulsnimku. no vopruz...

a jestli se nam to 3dcko libilo...? jestli si dobre pamatuju tu vytvarnou radu, kde jsem se na to koukali, tak tam padali nazory jako ze prvni pulka jde, druha ne... ale co nam zbyvalo nez to schvalit :) jinak by se to nestihlo... priste kdyztak trochu zkratku a ne tolik upenlive pravdivosti.
    CLAD
    CLAD --- ---
    TNTNO: takze tys delal tu 3d animaci pro BPA?
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    CLAD: nechapu to s tema trema lidma za dva roky. Bo ja sem jeden a kolega druhej a trvalo nam to cca 2 mesice dohromady i s animacema vcertne navrhu a schvaleni od cvp. Ale jenom me zajimalo jestli se to libi, či ne.
    CLAD
    CLAD --- ---
    TNTNO: znelku delala BPA, vnitrni vybavu CT, pricemz je to zplaceny z prace tri lidi za dva roky. no nic idealniho...

BRENDY: ha, pro cinany zatim nedelam :)
    BRENDY
    BRENDY --- ---
    CLAD: móóc dobrý. Samozřejmě by mě zajímaly detaily tvoření, ale chápu výrobní tajemství:))
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    CLAD: mluvis o nove podobe grafiky ve studiu? jako treba podoba tabulek, nova casomira, jmenovky atd. nebo jenom o znelce?

to video je uulet :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam