• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EMBRYOTELEVIZNI GRAFIKA&HUDBA&ZNELKY
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    CLAD: cha tak jsem na to jeste jednou kouknul a jsem vul ja - jsem videl asi nejakou "prechodnou" verzi o vanocich, kdy sedeli pred nejakym modrym hadrem. takhle s tim newsroomem je to hezci. i kdyz - ten stul je hnusnej - co tam dela vlevo ta televize (oldskul jak prase) - a ruzovoucky zarivky? :) no ale to je spis tim, ze me se obecne nelibi scenografie televiznich poradu. uz bych je rovnou posadil do nejakyho virtualniho studia :)
    CLAD
    CLAD --- ---
    doufam :) ... ale melo by se s tim opravdu neco udelat, ten inzenyrsky redesign z devadesatek je fakt odpor.
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    CLAD: a udela se pri tom prepisu neco s tim strasnym 3d logem ? ;]
    CLAD
    CLAD --- ---
    LUKYN: CT uz v HD vysila od zari na satelitu (jen vyber z programu, co je prave k dispozici v HD) .
    Znelka Vecernicku je svata, ta se nebude nikdy predelavat, do HD se jen prepise z filmu, ten by mel nekde v archivu stale byt.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    EMBRYO: jasny, ja sem se jenom pozastavil nad tim kolik generaci ta znelka vydrzela... treba to budou muset predelat az jednou budou delat ct1 v HD (je to vubec v planu v cr?)
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    LUKYN: no znelka je porad super, me na ni principielne vadila ta zvorana typoska pridelana v 90tejch letech
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    EMBRYO: ad vecernicek, me prijde uz jenom to, ze maji porad jednu a tu samou znelku po tak dlouhou dobu neuveritelny..

+ moje oblibena kolekce bbc 2 odsud z uk
    http://www.youtube.com/watch?v=aA18ZkIB5i8
    CLAD
    CLAD --- ---
    zuzu: diky, to jsem taky delal ja... jen mi to zkazili debilnim nasvicenim ct osvetlovaci, coz je pekna absurdita. dneska to budeme spravovat, dej mi jeste sanci :)
    CROSS24
    CROSS24 --- ---
    čauky, nevíte prosím vás někdo, co to hraje za písničku v upoutávce od Novy na každostředeční comeback a dva a půl chlapa???
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    CLAD: hezký. škoda že to kazí příšerný interiér toho studia :(
    DEJWIDOOS
    DEJWIDOOS --- ---
    CLAD: pěkné, good work :-)
    SUCHOSCH
    SUCHOSCH --- ---
    CLAD: WOW

tady jsou staré novácké znělky v HQ http://www.youtube.com/jindrins
    CLAD
    CLAD --- ---
    Česká televize - Události 2010
    http://www.vimeo.com/8249687
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    sorry za mirny OT, jaky je nejlepsi soft na delani DVD z pocitacovych fajlu? soft, ktery je schopen velice jednoduse vytvorit DVD "placku" z .mpX, .avi .wmv ..., poradte mi kdyz tak thread, kde se to tu na nyxu probira, diky
    KOZZA
    KOZZA --- ---
    kdyby nekdo z vas mel zajem o dpsReality tak se mi ozvete do posty
    CLAD
    CLAD --- ---
    TNTNO: jasne... predstavu, ze vsechno se modeluje ve 3d, maji vetsinou lidi, ktery ve 3d jeste nikdy nic nemodelovali. naprosta vetsina takovych znelek a jinglu je 2D a 2,5D.
    TNTNO
    TNTNO --- ---
    taky bych rek, neni to zas velkej prostor a jedno kvalitní letecký foto todle pokreje a urcite to neni 3d model domů, spis 3dmodel srdce a na nem textura s kvalitni fotkou namesti. a pak v postprodukci dodelany lidicky :)
    CROSS24
    CROSS24 --- ---
    mi to spíš připadá jako vymodelovaný 3d model a v kompu si potom s tím můžeš lítat jak chceš;)
    EMBRYO
    EMBRYO --- ---
    MAREN: v podstate pomerne jednoduse, to mesto je nejakej statickej screenshot z google earth nebo nejakejch podobnejch map, ty lidi co sem tam hemzej uz ani nepusobej jako lidi, takze to muzou bejt v tu chvili libovolny particle a nebo kombinace rucni animace a par motion blur filtru . .tezko rict vic, bez nejaky hq verze
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam