• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAURUSProkrastinace - výrazná a chronická tendence odkládat plnění povinností a úkolů (zejména těch nepříjemných) na pozdější
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    a co ta moznost, ze clovek prokrastinuje proste proto, ze dela neco, co ho (vubec) nebavi?

    Lidi, co delaj na tom, co je opravdu bavi, s prokrastinaci asi problemy nemivaji. A ti co nepracuji na tom, co je bavi, by mozna meli zacit sbirat odvahu, aby delali to co je opravdu bavi.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    CATZILLA: gratulujem, taka prokrastinacia je zavideniahodna... ja som sa sice preprokrastinovala k inzinierovi (s malym odkladom), ale na to phd som uz nemala naladu... :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    CATZILLA: Gratuluju. Jsem větší prokrastinátor než Ty :/
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    NAVARA: Kapitanka zhyraleho zivota?:D Neboj, neboj, pracuje se na infiltraci o(d)zbrojenych slozek:DD (to bude radosti na starem belidle lol)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CATZILLA: nemela jsi byt kapitanka nebo neco takovyho? :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    POZITRON: No pokud bys byla studentka jako ja a byla schopna sepsat 120 strankovou bakuli (je pravda, ze ten profesor me malem zabil - nevyzvedla jsem si ani zadani lol - a vozila jsem mu to na opravu az domu:D ale bylo to za jedna a oponent nadsen) a 150 strankovou diplomku za pet minut dvanact...zjebal me pouze za rozsah, kteryzto jsem byla nucena kratit (a opravil mi pravda hovno, ale porad to bylo za dve a jeste me podrzel pred katedrou, pac jsem presvihla par dni...a ne, nejedna se o soukromou skolu,)...navic osobne jsem velice tolerantni a chapu, ze existuji stejni debilove jako ja, takze ja bych se s onim studentem bavila...az laskovne:D Ono je to imho spise o kvalite samotne prace nez kdy to tam tahnu...a ja si stejne radeji vsechno delam sama (tedy skoro vsechno:D). Kazdopadne hlasim, ze jsem se se svym zivotnim stylem uspesne prokrastinovala k pani magistre:D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    CATZILLA: ano, chtela jsem praci stihnout napsat loni a tech deset stran jsem mela asi tri tydny pred odevzdanim s tim, ze to stihnu napsat, jenze mi mily pan vedouci naznacil, ze si asi delam srandu. cili kdybych to prinesla prvne tyden pred odevzdanim a ne tri, tak se se mnou nebude vubec bavit. a uprimne, ja bejt vedouci a studentka mi prinest praci poprve ukazat tyden pred, tak se s ni taky bavit nebudu, cili se mu vubec nedivim a nemam mu to za zly :) holt na ruznejch skolach jsou ruzny naroky :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    POZITRON: Ty mas nejake strany schvaleny??:D Ja tam nesla prvni verzi tyden pred dead linem, do te doby me nevideli:D
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SHASHA_KRASTY: Proč jako? Nejde o to, jak brzo to uděláš, ale že to uděláš, ne?
    Když jsou věci v cílové rovince v pořádku, tak je to celé v pořádku.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    ALEXIS: Přesně to se teď děje mně...
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    POZITRON: ja nemam najmensie tusenie, kolko cisteho casu som na diplomke stravila, ale kvoli nechuti k pisaniu a neschopnosti sa k tomu nejak postavit som predlzovala o semester studium.... :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    (ale samozrejme v posledni den pred dokoncenim prace i pred statnicema bude nezbytny vytrit podlahy v celym byte, udelat si poradek v dvdckach, vyzkouset vsechny propisky, jestli pisou, zkratit si kalhoty, zahrat si vsechny onlajn hry, atd. to je jasny :D)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DHA: takhle to funguje, no ne? vim, ze jsem v prdeli s psanim prace - premejslim, ze si zacnu zpracovavat otazky na statnice. dva dny pred statnicema si uvedomim, ze jsem se jeste neucila - zacnu psat diplomku. v tomhle spociva ten mechanismus.
    DHA
    DHA --- ---
    POZITRON: toto je zajímavá myšlenka :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    JAMILLOS: mozna by zabralo mit nejakou povinnost, ktera hori vic nez diplomka :) to by pak clovek odkladal ji a radsi by se venoval diplomce
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Tak já jsem na tom nejspíš hodně blbě, protože "díky" mýmu odkládání jsem si to tak nějak posral a budu muset semestr prodlužovat, čili končím až v zimě (navíc už si ale budu muset nějak vydělávat). Na bakalářku jsem tudíž samozřejmě ještě ani nesáhnul... :)

    Ale prokrastinátoři jsou jinak docela dobrý pomocníci, nevšimli jste si? Já například pomůžu komukoliv okolo sebe, za posledních pár tejdnů jsem udělal korektury a i jinak pomohl s diplomkou už třem lidem, ale abych udělal něco pro sebe, to ne. Taky když mám něco udělat a doma je potřeba něco uklidit nebo tak, za pár hodin je tam vysmejčeno... jen moje práce furt nic. :(
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    DANCE_GIRL: hodne stesti! ja musim mit odevzdano do 23.6, protoze 23.6 letim pryc. tech 10 stran mam schvalenejch, takze zbejva 30, ale stejne se obavam, ze se na to zas vybodnu a pujdu do sestaku na bakalari :( statnice jsou brnkacka, ze 2 predmetu uz je mam (zbejvaj mi jeste 2), ucila jsem se o vikendu na posledni chvili a dostala dve jednicky, ale ta bakalarka, to je muj konec :(

    predne si myslim, ze clovek, kterej udela mgr. za 5 let s tim, ze mozna udelal vsechno na posledni chvili, ale UDELAL, by si nemel slovo prokrastinace vubec brat do huby, protoze evidentne nevi, co znamena.
    DANCE_GIRL
    DANCE_GIRL --- ---
    POZITRON: Jestli ti to pomůže, tak já jsem na tom stejně (nebo možná hůř...). Mam napsáno asi 10 stran (otázkou je, nakolik jsou kompletní a jestli tam nebudu nic škrtat, měnit nebo předělávat), odevzdáno má bejt 21.5. Řekla jsem si, že se na to teď vrhnu a dám tak 4 stránky denně, tim pádem bych to za tejden mohla mít... no ale jsem na sebe zvědavá, ach ta prokrastinace :D A nejvíc mě teda dostává moje absolutní lhostejnost a nedostatek ambicí se vzepřít a zvládnout to... tohle dřív nebejvalo...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    kolik cistyho casu vam zabralo psani bakalarky/diplomky? fakt by me to zajimalo. navic s prokrastinaci se psani moc neslucuje, ne? ja se neprinutim cist, psat a dokonce se neprinutim ani k tomu, abych nekde v tom bordelu doma vyhrabala vsechny vytisteny clanky... nehlede na to, ze ani nevim, kde mam na disku tech 10 stran, ktery uz mam rok napsany a od ty doby jsem na ne nesahla... rada bych vedela, ze je na tom nekdo stejne, v idealnim pripade jeste hur :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Bohužel kdybych si to spočítal a rozvrhnul, zjistil bych, že volnej čas nemám žádnej.
    Ale ať žije ta ohavná procrastination...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam